Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 363.
-
παιδια για να μην ανοιγω αλλο θρεντ ρωταω εδω... φιλος μου δινει το note 3 pro και θελω να περασω ολα τα αρχεια , οπως ειναι δηλαδη σεταρισμενο , με οτι εχει το κινητο Απο το ΑΠΛΟ note 3 που εχω τωρα στο PRO . εννοειται πως η συσκευη θα ξεκλειδωθει και θα εχουν την ιδια ρομ. Υπαρχει τροπος στην ουσια να φτιαξω εναν κλωνο και να τον μεταφερω στο προ (εννοειται οχι την ρομ που ειναι διαφορετικη ) ..
-
ΔΕΝ ΞΕΡω για εσας αλλα εμενα ΟΛΑ δουλευοθν ρολοι.( RN3) : περασα την 8 ΧΩΡιΣ φορματ και μπηκε τελεια. το κομπιουτερακι , η περιστροφη οθονης , το DOLBY ATMOS , οι ηχοι , οι ταπετσαριες , η μπαταρια , ΟΛΑ δουλευουν μια χαρα. περασα την αναβαθμιση απο το updater και περασε τελεια και το αρχειο παρεμεινε. Τι να πω ... ολα μου εχουν κατσει σωστα μεχρι στιγμης....... Ενα προβληματακι μονο υπαρχει το οποιο ομως υπηρχε και στην 7 . χρησημοποιω το handsent SMS σαν κυρια εφαρμογη αλλα ορισμενα μνμτα δεν …
-
καλημερα σε ολους .... την εβαλά και εγω στο RN3 χωρις hard reset πανω και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη . Η αριθμομηχανη ειναι καλυτερη απο πριν , τα led ειδοποιησης δουλευουν μια χαρα ΑΛΛΑ εχω 2 μονο θεματακια ...... αυτο με την χαμηλη φωτεινωτητα σε σχεση με πριν θα διορθωθει????? και κατι αλλο ... Αλλαζει χρωμα αυτο το πρασινο που εχει η μπαρα ειδοποιησης με καποιο της επιλογης μας ???
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
KALHSPERA. Εχεται παρατηρησει εσεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταΡΙΑς σε σχεση με την προηγουμενη ρομ???? δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου παντως RMN3
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλημερα
-
αντε και του χρονου παλι 1οι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
παντως στο RN3η μπαταρια φαινεται μια χαρα.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. στο ΡΝ3 θα δοθει marshmalow ???? ρωταω επειδη βλεπω οτι αρχιζει να δινεται για αλλες συσκευες και αναρωτηθηκα.....