Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 363.

• re paidia βοηθεια γιατι θα τρελαθω..... εκανα την διαδικασια εβαλα το twrp μονιμα αλλα δεν βρηκα την ελληνικη ρομ για να την περασω.... λεω οτι θα σβηστικε με το wipe. εκανα επανεκκινηση μπηκα στο καθαρο android μετεφερα την ρομ αλλα δεν μπορω να μπω στο twrp . τι εγινε ξακακλειδωσε ???? εντωμεταξυ ξανακανω την διαδικασια ξεκλειδωματος αλλα κολλαει στο 50%

• ξανακνε το και θα περασει. εχουν πολυ φορτο οι σερβερ τους.

• προχωρα το . λογικα θα σου βγαλει τα 3 πρασινα τικ .

• συνεχομενα πατας power + volume up

• Παράθεση από Tilemaxos42: “λοιπον παω να ξεκλειδωσω το τηλ ειμαι σε fast boot mode στο Mi Flash unlock tool και μου γραφει Connected Phones ΊμΓΧNote 2 ... τι ειναι αυτο; παταω unlock και στο 50% τρωω πορτα ... ” ξανακανε την διδικασια βγες απο το fastboot ξαναμπες και ξανακανε την διαδικασια..

• να υποθεσω οτι πρπει να περασουμε πριν την ελληνικη ρομ μεσα για να τρην βρουμε μετα ετσι??

• δινουμε αυτην την εντολη στο adb : fastboot flash recovery redminote3_twrp.img για να κανουμε ΜΟΝΙΜΗ εγκατασταση ???? πως δεν το αφηνουμε να κανει επαννεκινηση βρε παιδια ????

• δεν ειναι ετσι απλα..... πρεπει να περασεις το TWRP αλλα ΜΟΝΙΜΑ και οχι για μια μονο φορα . αυτο ειναι το προβλημα που ρωταω ,.... να γινει πλεον ενας οδηγος για ΜΟΝΙΜΟ twrp.

• και μενα αυτο το μνμ ηρθε εκανα την διαδικασια και μου εμφανισε τα 3 πρασινα τικ οποτε να υποθεσω οτι ολα καλα.

• Παράθεση από Vasstef: “Μήνυμα ελήφθη stop Τηλέφωνο ξεκλειδώθηκε stop Προσπάθεια εγκατάστασης ελληνικής rom stop .... ” ακριβως τα ιδια .... στην πρωτη σελιδα αναφερει ΜΗ μονιμη εγκατασταση...... μηπως να μας ελεγε καποιος πως θα [εραστει ΜΟΝΙΜΑ πλεων ??

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

TOLIS38 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “πως ακριβώς θα ξεκλειδωθεί ο mtk ; δεν έχει σχέση ο bootloader δες στο en.miui.com android 6 rom για mi4 , mi note κλπ από Ivan pin_2.gif [Xiaomi Mi 4] [2016.1.1] Android M for Mi 4/Mi 3W/C (Cancro)by Ivan. Download (όλα με snapdragon φυσικά) επίσης το ίδιο γινόταν και σε μας , για το redmi 1 , τίποτα σχεδόν , για το 1s unofficial cyanogenmod 12.1 και μάλιστα με δικό του section στο xda μην έχουμε αυταπάτες , σε αυτό το θέμα οι mtk είναι πίσω, αν θες να ξεφύγεις από …

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “μια μεγάλη διαφοράπερισσότερες επιλογές σε rom (ίσως και cm) και ιδιαίτερα, πιο εύκολα να βρεθεί κάποιος να κάνει rom π.χ. σε android 6 παρά να περιμένεις την xiaomi να βγάλει miui με βάση την 6 ” δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο ακριβως ετσι.... Απο την στιγμη που το ΜΤΚ ξεκλειδωθει μπορει να παρει ολες τις Ρομ απο τα παιδια εδω αλλα και απο αλλου. (εξαλου κατα γενικη ομολογια οι Ρομ της xiaomi ειναι πολυ καλες και συνεχως βελτιωνονται..... το ιδιο θα μπορει να ισχυει και…

Μήνυμα

ΔΕΝ εχει ειπωθει κατι με αποδειξεις αλλα πολλοι στο φορουμ της Μι δεν ξερουν αν μετα απο ζορικη χρηση υπερθερμενεται..... πολλοι αναρωτιουνται. Αν καποιος εχει ηδη το μοντελο με τον ΜΤΚ δεν ξερω αν αξιζει η αλλαγη με αυτο του 650 (με δεδομενη την καθυστερηση , τον κλειδωμενο bootloader klpklp). Παντως εγω δεν μπορω να καταλαβω την αλλαγη καποιου απο τον ΜΤΚ αν το εχει ηδη στον 650 περα απο λογω πρεστιζ πως θα καταλαβει διαφορα στην ταχυτητα η σε επιδοσεις , αφου και το ΜΤΚ παει σφαιρα.Μην μου πο…

Μήνυμα

καλημερα. δεν ειναι εξαπυρηνο αλλα 8πυρηνο . Ναι ο 650 ειναι ποιο γρηγορος απο τον ΜΤΚ αλλα δεν ξερω που μπορει να χρειαζεται μιας και με τον ΜΤΚ ειναι παρα πολυ γρηγορο... Επισης δεν ξερουμε τιγινεται απο θεμα υπερθερμανσης μετα απο χρηση (κατι τετοιο λενε στα φορουμ) ... (στην ουσια αυτο βγηκε για την αγορα της Ινδιας που απαγορευεται ο ΜΤΚ ) . αυτα....

Μήνυμα

και εγω στην αρχη με αυτο κοντεψα να σκασω. οσπου τελειως τυχαια λεω να δοκιμασω την εκδοση για τα 10ρια και δουλεψε ρολοι.....

Μήνυμα

Παράθεση από KostasVR21: “Καλησπερα! Ανελαβα ως πιο εμπειρος να περάσω την ελληνική ρομ στο τηλεφωνο ενος φιλου. Ειναι από vickmall κ εχει περασμένη τη ΜΙUI 7.0.11.0|Stable λογικά πειραγμένη από το μαγαζί για να έχει ελληνικά. Το θέμα ειναι οτι δε μπορώ να περάσω καμία άλλη ρομ μέσω του updater. Θελει φλασάρισμα μεσω Fastboot??? Κι επειδή δε θέλω να κάνω καμία βλακεία μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι να λυθούν τα θέματα με το ξεκλείδωμα του bootloader; ” ΑΝ δεν εχεις ξεκλε…

Μήνυμα

παιζει σημασια ποσες φορες το κανομε/???? και εγω 2 φορες το εκανα και μου λεει verified 2 times .

Μήνυμα

EMENA ME ΤΟ qr scan μια χαρα μου το εβγαλε αυθεντικο

Μήνυμα

λογικα θα σου την εβγαζε σαν update απο μονο του. γιατι δεν στην εμφανιζει????