Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 363.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από tragos: “Ναι το κατάλαβα, απλά είναι πιο καινούρια από την 5.12.10 που φοράω εγω...αλλά κ αυτή είναι dev, άρα δε μπορώ να την βάλω με flash tool? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” εαν εχεις την κινεζικη επισημη μπαινει η dev απο πανω χωρις να κανεις τιποτα . απλα αποθηκευεις το αρχειο στο κινητο και το κανεις απλη αναβαθμιση μεσα απο το update του κινητου.
-
και απο μενα.... TOLIS XANIA
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Εγω εβαλα μονο το ονομα μου Kostas το οποιο ειχε διαφορετικη μεταφραση σε κινεζικα απο αγγλικους και ελληνικους χαρακτηρες! Πιστευω πως λογω του οτι ανοιξα νεο θεμα με complaint μου το ξεκλειδωσαν αμεσα. Στο reason εβαλα I want to grant root access and have custom rom. ” ποσο αμεσα στο ξεκλειδωσαν????? που εκανες το νεο θεμα ?? αν ειναι ετσι σε μερικες μερες να κανω και εγω.
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ktsak: “Αμεσα ” Ναι γιατί στα κινέζικα το Κώστας σημαίνει αυτοκράτορας, οπότε το είδαν οι Κινέζοι τρόμαξαν και στο έστειλαν αμέσως. ” Ισως γι'αυτό δεν μου έχουν απαντήσει σε εμένα. Aristeidis στα κινέζικα σημαίνει φαλακρή νεραιδα. Δεν πειράζει, θα περιμένω. ” με πεθανες .... κοντεψα να πνιγω..... αραγε ξερουμε Αποστόλης τι σημαινει στα κινεζικα????
-
Παράθεση από tragos: “Συμπλήρωσαν την φόρμα, παταω apply και βγάζει μύνημα με κόκκινα γράμματα " apply reason to the more than 10 characters" Ξέρει κανένας τίποτα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” βαλε αυτο : 我想有root访问权限,并安装自定义ROM σημαινει : i want to have root acess and install custom rom . Ευχαριστω τον φιλο arist1976 που τον εχω πρηξει αλλα με βοηθησε υπερβολικα με ολα αυτα τα κινεζικα......και τον φιλο amwnra για τα σωτηρια αρχεια που μου εδωσε.... .
-
λοιπον το θεμα με το ξεκλειδωμα εχει παρει μια σειρα. δηλαδη?? με βαση αυτο Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Page9 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum εχουν αρχισει να στελνονται τα πρωτα μνμτα με οδηγια ξεκλειδωματος το οποιο μαλιστα εχει απολυτη επιτυχια . Δεν χρειαζεται να εισαι gold /diamont / platinum για να το παρεις . απλα οι senior περιμενουν 21-25 μερες και οι υπολοιποι 10-15 μερες. αυτο που δεν εχει ακομα εξακριβωθει ειναι αν ειν…
-
Παράθεση από Red21: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Vagelis Bonis: “ ” ” Admin θελεις να σου στειλω την συσκευη μου να την εχεις οσες μερες θελεις να φτιαξεις μια fastboot να ηρεμησουμε (για ενα διαστημα τουλαχιστον ) ?? Ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα και μην σε αγχωνει καθολου!!! Αν θελεις πες μου!!! ” μα τον Θεο το εχω σκεφτει μερες αυτο.....
-
δικαιωμα του καθενος βεβαια αλλα ρισκαρετε να κανετε τουβλο την συσκευη σας απο το να περιμενετε λιγες μερες να ξεκλειδωσει επισημα το κινητο και ολα να γινονται σε 10 λεπτα με 2-3 αρχεια και 3 κλικ.Εδω και οι ιδιοι οι Admin μας λενε ποσο ρισκο εχει η ολη διαδικασια .... καλο το ρισκο και οι πειραματισμοι αλλα εδω παρα πολλοι εχουν βρει προβληματα και μαλον το ρισκο ειναι μεγαλο. εξαλου το προσωρινο ξεκλειδωμα θα πρεπει να ξαναγινει οταν ερθουν τα κλειδια....μην παιδευεστε αδικα . μερικες μερες …
-
Παράθεση από panoskw: “Παράθεση από TOLIS38: “ ” τολη καλη χρονια ρε μαγκα, χρονια πολλα ! ως ανωθεν θα τα εκανα και εγω πλην ομως τουμπεκι ψιλοκομμενο μεχρι ο να παρει ο δημητρης τα κλειδια ! ” ειχα μπει στον πειρασμο να τα κανω αλλα περα απο το ρισκο βαριεμαι και την οοοολη διαδικασια καθε φορα να στηνω το τηλεφωνο......
-
kalhmera και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...... εγω θα περιμενω τα παιδια να βγαλουν μια και κλη την δικια μας ROM . δεν νομιζω οτι θα αργησουν οι κινεζοι να δωσουν τα κλειδια . εξαλου και η rom του vickmall μια χαρα δουλευει οποτε δεν νομιζω οτι τωρα αξιζει τον κοπο να περναμε 2-3 rom ( fastboot , stable , dev ) με οποιο ρισκο υπαρχει για αυτην την διαδικασια οταν σε λιγες μερες θα πρεπει να ξανακανουμε την διαδικασια για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και να περασουμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ρομ ... Οταν βγαλουν τα πα…