Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 363.

• ξεχασα να πω οτι εχω ριξει την ψηφο μου εδω κι μερες με το νικ μου. TOLIS38 καλη χρονια σε ολους

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από TOLIS38: “ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λεει ο συντακτης του αρθρου δεν εχει καμια σχεση με αιτησεις αλλα με αλλο τροπο τον οποιο μαλιστα θα ανεβασουν και στα Ελληνικα συντομα.... .... εσεις που εχετε κανει καποια αιτηση μας δινεται τον τροπο ή τα λινκ που χρειαζονται για να κανουμε και εμεις την διαδικασια????? Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις???????? ” Αυτός είνα ένα άρθροΑυτός είναι άλλος. Και αυτό. Ϊδιοι είναι αλλά με άλλα λ…

• ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λεει ο συντακτης του αρθρου δεν εχει καμια σχεση με αιτησεις αλλα με αλλο τροπο τον οποιο μαλιστα θα ανεβασουν και στα Ελληνικα συντομα.... .... εσεις που εχετε κανει καποια αιτηση μας δινεται τον τροπο ή τα λινκ που χρειαζονται για να κανουμε και εμεις την διαδικασια????? Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις????????

• ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ για την δουλεια σας παιδια .... προτιμω να περιμενω ομως τον ελληνικο οδηγο για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader γιατι διαβασα και στον οδηγο οτι πολλοι εχουν προβληματα .... παντως σιγουρα ειμαστε ενα κλικ πριν απο το πληρες ξεκλειδωμα του κινητου. Επισης οταν συνδεω το κινητο μου δεν μου βγαζει να κανω stup το mi suite .... εχω περασει ομως τους usb drivers ( MediaTek USB VCOM drivers ). και μου εχει αναγνωρισει κανονικα την usb συνδεση . Πως θα κανω την εγκατασταση του misuite ??? μ…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

TOLIS38 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

παιδια αυτη η λειτουργια που το τηλεφωνο σταματα να χτυπαει οταν το γυρισουμε αναποδα υπαρχει στο 3??? εχω φαει τα κομματια μου και δεν μπορω να το βρω...

Μήνυμα

PAIDIA μπορειτε να βαοηθησεται λιγο?????σημερα παρελαβα το κινητο .ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο και εντυποσιακο απο καθε αποψη . ΟΜΩΣ δεν μπορω με τιποτα να περασω το μαιλ μου της οτενετ στο κινητο . περΑΣΑ ολες τις ρυθμισεις απο το ΜΙ3 που δουλευε μια χαρα αλλα δεν το δεχεται με τιποτα...... καμια ιδεα??????

Μήνυμα

ο μονος τροπος να περαστει καποια ρομ πανω απο την global ειναι με το flash tool.μονο αν καποιος παρει το κινητο με την μαμα ρομ μπορει να κανει κανονικα update αλλα και παλι δεν θα εχει ελληνικα. . πιστευω οτι ειναι θεμα λιγων ημερων να ξεκλειδωσουν ολα και να γινεται πολυ απλα η διαδικασια.

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos_Mitu: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ προσπαθώ να βάλω την V7.0.19.0.LHNCNCJ με τον τρόπο που λέει στο site αλλά δεν γίνεται τίποτα. ” δεν γινεται να μπει πανω απο global ετσι απλα. πρεπει να μπει με flash tool . Εχω την εντυπωση ομως οτι δεν θα εχει Ελληνικα. Να πω κατι . γινετε να μας ερθει το 3 με lolipop και τωρα να περιμενουμε να βγει update απο Κιτκατ 4.4 σε mm 6 για ολες τις υπολοιπες συσκευες (τωρα εχω mi3 )???? να υποθεσω οτι οταν θα βγει mm6 θα περιλαμβανεται και το…

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “ ” Δεν μου το ανοιγει ” οι ρομ ειναι εδω..... MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. να κανω μια παρατηρηση ????διαβαζω στις τελευταιες σελιδες καποιοι να εχουν προχωρησει σε unroot ή / και να εχουν βαλει αλλη ROM και να παραθετουν καποια λινκ τα οποια ή δεν ανοιγουν ή ειναι κινεζικα . Επειδη πολλοι περιμενουν Απο Δευτερα το κινητο τους ( και εγω μαζι ) μπορει καποιος να κανει τον κοπο να ανεβασει ενα ποστ με τα βηματα και τα αρχεια που χρειαζεται για να κανουμε unroot και μετα να περασουμε νεα ROM ??? ή οτι τελος παντων παιζει μεχρι στιγμης …

Μήνυμα

Καλημερα!! Επιτελους Μπήκε και μενα !!!!!!!!!!! τα ελτα λενε οτι εκλεισε απο ΚΔ Αττικης και λογικα αν προλαβει αποψε να ειναι ΚΔ Ηρακλειου Αυριο θα το εχω. Αλλιως σιγουρα Δευτερα.

Μήνυμα

εσενα ειναι απο 21 , εμενα που ειναι απο 19 στον σακο και δεν τον εχουν ανοιξει ακομα?????

Μήνυμα

και μενα απο 19 γραφει το singpost οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου και στα Ελτα ακομα να το ενημερωσουν . .Αν δεν ενημερωσουν και σημερα το συστημα με βλεπω να το περνω του χρονου.......... πρεπει να εχουν τρελη δουλεια .....ειδομεν...

Μήνυμα

εδω παντως λεει οτι εχει Xiaomi Redmi Note 3 4G LTE 3GB 32GB Helio X10 Octa Core. , το ιδιο και εδω Xiaomi Mi4c vs. Redmi Note 3 vs. Redmi Note 2: Our Best Smartphone Comparisonson

Μήνυμα

Παιδια λιγο υπομονη . βλεπετε οτι οι εξελιξεις τρεχουν .... ειμαι σιγουρος οτι τωρα που ξεκινησε το πραγμα να ρολαρει πολυ συντομα ολα θα γινουν και απλουστερα και καποιος αναλυτικος οδηγος θα βγει αλλα και τα παιδια εδω θα μας κατατοπισουν τελεια.....Υπομονη...

Μήνυμα

αυτο ειναι το σλοτ της sim καρτας

Μήνυμα

H μ@λ@κι@ ειναι οτι μεσα σε 2 μερες επεσε η τιμη 15€ .... Μικρο το κακο βεβαια αλλα λιγο σπαστικο......Εγω το παρηγγειλα προχτες με 230€ .......

Μήνυμα

καλημερα. και εγω το παρηγγηλα χτες απο vickmall . Ελπιζω μεχρι να ερθει να το εχουν ξεκλειδωσει . φαινεται πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του παντως.

• MI3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ.

TOLIS38 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. προχτες εμφανιστικε στην οθονη μπροστα απο τα πλαινα κουμπια μια σκια πορτοκαλι χρωματος η οποια ειναι σαν ημικυκλιο και σε ασπρο φοντο φαινεται αρκετα σπαστικα . ''αρπαξε '' η οθονη ή κατι αλλο συνεβη?? εχει κανεις παρομοια εμπειρια??? να πω φυσικα οτι δεν τιθεται θεμα ρομ (εκανα και αλλαγη ρομ αλλα τα ιδια ...)