Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 363.
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ κατι αλλα δεν ξερω αν εχει απαντηθει ηδη (και ποσες φορες !!!!!!!!) . Θα δωσει android 5 η χιαομι για τα mi3 , mi4 ή θα μεινουμε με με την υπαρχουσα ????
-
καλημερα. σε mi3 μετα απο 15 λεπτα κληση ειναι λογικο να ζεσταινεται το πανω μερος αρκετα με την τελευταια ρομ ή ειναι ιδεα μου ?????
-
ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕς ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
TOLIS38 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠΗΓΑ εκει . λεει οτι ο συγχρονισμος αντιμετοπιζει προβληματα αυτην την στιγμη . θα ειναι και παλι κοντα σας. ενω οταν παταω να κανει συγχρονισμο φαινεται να κανει αλλα παλι λεει Σφαλμα Συγχρονισμου.
-
Μήνυματου εχω βαλει και με τον google kai me ton micloud. ετσι ηταν παντα. και ηταν μια χαρα.
-
Μήνυμαπως γφινεται με το mi cloud?sto outlook υπαρχουν ολα τα γεγονοτα. μου φαινεται οτι δεν υπαρχουν στο gmail πια.... πως τα βλεπουμε εκει???
-
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ μετα την τελευταια αναβαθμιση STO ημερολογιο του mi3 μου εξαφανιστηκαν τα συμβαντα , τα γενεθλια , γιορτες.. Γενικα τα παντα... υπαρχει καποιος τροπος να επανελθουν ????
-
παιδια πατηστε στις '' ρυθμισεις συστηματος - εκδοση android '' και πατηστε πολλες φορες εκει πανω. δειτε τι εμφανιζεται..... πλακα εχει.
-
τελικα κρασσαρει η εφαρμογη για τα δεδομενα..... μολις τα ενεργοποιησεις τρελενεται το συμπαν.... δεν ανοιγει ουτε ο mozila.
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΠΟΥ δεν ειχα περασει ουτε την προηγουμενη χτεσ το εκανα μαζεμενο.... εκανα με ΟΤΑ την προτελευταια ενημερωση και μολις εκανε την επανεκκινηση κατεβασα και την τελευαταια ROM ( 86 ΜΒ περιπου ) και το τηλεφωνο παει σφαιρα. ουτε μια επαννεκινηση , ουτε ενα κρασαρισμα... φτου φτου....
-
Παράθεση από Geowrc: “Πηγαινε Ρυθμισεις->Προσθετες ρυθμισεις ->Οθονη ->Ταπετσαρια->Επιλογη Ταπετσαριας, Διαλεξε την Φωτογραφια που θελεις επανω σου λεει Μετακινηση ή/και αλλαγη κλιμακας πατα τις τρεις τελειες και Απενεργοποιηση κυλισης ταπετσαριας. ” ΑΝ κανεις επαννεκινηση μετα απο αυτες τις ρυθμισεις σου βγαινει η φωτο μεγενθυμενη σε μεγαλο βαθμο που ειναι πλεον πολυ ασχημη. το εχω ψαξει με ολες τις πιθανες ρυθμισεις αλλα δεν γινεται τιποτα. ....
-
ολα οκ με την μπαταρια τελικα . το μονο που παραμενει σπαστικο ειναι αυτο με τις ταπετσαριες ... αν λυθει και αυτο τοτε εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος με τις νεες ρομ.
-
kalhmera kai xronia πολλα. εβαλα και εγω την νεα ρομ αλλα εχω στραβωσει απιστευτα με μια παραξενια σχετικα με τις ταπετσαριες. ΟΤΙ φωτο και να επιλεξω για ταπετσαρια μου την κανει scroll και τις μεγενθυνει ακομα και αν επιλεξω να απενεργοποιησω την κυλιση. εντελως σπαστικο . Εγω θελω μια φωτο να την βαλω και να ειναι ακινητη. Ε με την καμια ομως..... εχω σπαστει πολυ .. Επισης εχω την εντυπωση οτι ρουφαει πολυ μπαταρια.
-
μολισ τον εριξα και εγωωωωω...
-
Μια χαρα δωρακια ειναι .... Να στε καλα παιδια.....
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εδώ πουλάνε ανταλλακτικά xaiomi. Δεν έχω αγοράσει ποτέ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν έχουν ηχείο. Στο στέλνουν και το δίνεις σε έναν τοπικό τεχνίτη να στο αλλάξει.” an ειναι τα γνησια ανταλακτικα τοτε μας λυνει τα χερια.
-
Παράθεση από Pallaros: “... αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνω και εγώ το bug ότι δεν λαμβάνω SMS από τράπεζα. Συγκεκριμένα πήγα να πάρω ένα SMS από την τράπεζά μου με έναν κωδικό για ebanking και έσκασε το process, δεν έλαβα ποτέ το μύνημα, αναγκάστηκα να βάλω τη sim σε άλλο κινητό για να το βάλω. Τα filtering είναι απενεργοποιημένα, καθάρισα δεδομένα, δυστυχώς το ίδιο. Αυτό τώρα έγινε μετά το fix του location ή πριν επομένως να στείλουμε στη xiaomi για fix ? EDIT 1 : Έβαλα το Textra σαν default εφαρμογ…
-
A !!!!! αυτο εννουσες???? καλοοοοοοοο. τωρα θα το δοκιμασω.. και θα σου πω.. Τζιφος ακομα και με απειραχτη ROM το προβλημα υπαρχει...... Να υποθεσω οτι ειναι bug της ROM .. υπαρχουν αναφορες για το ιδιο προβλημα σε παρα πολλες χωρες .
-
ευτυχως που ειχα κανει backup .με την επαναφορα το τηλεφωνο στην ουσια εγινε σαν καινουριο και χαθηκαν ολα. επανεφερα το αντιγραφο και ολα καλα αλλα με το προβλημα να παραμενει.
-
το δοκιμαζω αργοτερα και σου λεω.
-
Messaging problem
TOLIS38 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαto idio επαθα και εγω μετα την τελευταια ενημερωση.... εχει ξαναφερθει το προβλημα παντως . εμενα το κανει οταν παω να λαβω μνμτα απο τραπεζα. εβαλα και εγω το goSMS . επισης στο Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όλες => Μηνύματα ΔΕΝ υπαρχει η επιλογη Μηνυματα. υπαρχει μονο η επιλογη Αποθηκευση τηλεφωνου μυνηματων .