Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 363.
-
ναι το ξερω αυτο ... ποιο κανουμε για απλο καθαρισμα ??
-
to φιλτρο εχει απενεργοποιηθει. οποτε δεν παιζει ουτε αυτο. να κανω κανενα wipe μηπως και εχει μεινει τιποτα απο πριν ???? ποιο wipe να κανω ????
-
το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να λαβω απο τραπεζα . απο αλλους μπορω μια χαρα να λαβω τελικα . εχει αναφερθει και εδω...http://en.miui.com/thread-34359-1-1.html
-
παιδια μετα την τελευταια ενημερωση και το FIX προεκυψε ενα μαλον σοβαρο προβλημα ..... δεν μπορω να λαβω μνμτα παο τραπεζα ή καποια κινητα ..... μου λεει οτι η υπυρεσια μυνηματων εχει σταματησει ..... ξερει κανεις τιποτα για αυτο ??? το κουφο ειναι οτι εβαλα την εβαλα το Go SMS pro και με αυτην την εφαρμογη ολα καλα.....
-
παιδια βοηθατε λιγο γιατι θα τρελαθω, δεν ξερω αν εχω ροοτ. εβαλα το root check και μου λεει οτι ειμαι , εβαλα file manager και για 2 δευτερα μου ειπε ' no root access' μετα μαλον πηρε δικαιωματα ροοτ και ανοιξε, εβαλα το super user και λεει με πρασινα γραμματα root/root , ΒΑΖΩ το titanium backup και εναν SQL editor και μου λενε οτι ΔΕΝ εχουν δικαιωματα ροοτ και κλεινουν.......... τι γινεται βρε παιδια ????????
-
Παράθεση από fanatic: “Μάλλον όχι, γιατί με την ίδια sim και με άλλο κίνητο (galaxy s3), δουλεύει το tethering μια χαρά...” τοτε κανει καμια καλη ιδεα?? επισης δοκιμασα να βαλω το titanium αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να παρει διακιωμα ροοτ..... γιατι ?? δεν ειναι ροοτ ηδη αυτη η ρομ ???
-
ΓΙΑ κοιταξτε λιγο εδω vodafone.gr/portal/internet4share ... μαλον η voda εχει κλειδωσει το tethering ??????
-
Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από TOLIS38: “ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα, δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα . βοηθηστε παιδια...................................” Μήπως εχεις πρόγραμμα Vodafone red? Sent from my MI 3W using Tapatalk” OXI εχω το προγραμμα ΕΛΥΕΘΕΡΑ 60
-
ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα, δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα . βοηθηστε παιδια...................................
-
Παιδια την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω.... εχω ενα ASUS Vivotab 8 με win 8,1 . το ταμπλετ δεν εχει 3G οποτε αν δεν εχω wifi ο μονος τροπος να εχει intrnet ειναι να συνδεθει με το MI3 μου. ανοιγω λοιπον το Tethering καιφορητο hotspot φτιαχνω τους κωδικους , το ταμπλετ βρισκει το κινητο και συδεονται μεταξυ τους ΟΜΩΣ ΔΕΝ εχει προσβαση το ταμπλετ στο internet..... ξερει κανεις γιατι ( μου λεει '' περιορισμενη προσβαση '' ) ??????? εχω φαει τα κομματια μου....
-
και σε μενα μια χαρα η νεα. βλεπω απελευθερωσε και ram. τωρα ειμαι στο 1 γιγα απο 700 πριν με την 4.10.10
-
παιδαι?? πως μπορω να αφαιρεσω ή να προσθεσω κουμπια στην μπαρα με τα γρηγορα κουμπια ???? (μπαρα ειδοποιησεων ) Επισεις τωρα πρεπει να γινει scroll down για να εμφανιστουν ολα. γινεται να εμφανιζονται ολα χωρις να κανουμε scroll down ??
-
καλημερα. περασα και εγω σημερα την 4,10,10 μεσω ΟΤΑ και την περασε κανονικοτατα. Εχω την εντυπωση οτι ολες οι ρυθμισεις πλεων γινονται μεσα απο το μενου με τις Εφαρμογες συστηματος σωστα ???? Βρηκα σχεδον ολες τις ρυθμισεις εκτος απο ενα ..... πως μπορω να αφαιρεσω ή να προσθεσω κουμπια στην μπαρα με τις γρηγορα κουμπια ???? (μπαρα ειδοποιησεων ) τωρα πρεπει να γινει scroll down για να εμφανιστουν ολα. γινεται να εμφανιζονται ολα χωρις να κανουμε scroll down ?? Επίσεις εχει κινεζικα στους φακελ…
-
Xiaomi Mi3 Fake vs Real
TOLIS38 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαemena giati ειναι μονο 35200 με την 4,8,22 και ενω εχει ελαχιστες εφαρμογες ???
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαNAI to βρηκα και αυτο απο τις ρυθμισεις του google πληκτρολογιου.... αυτο το τηλεφωνο καθε μερα μου φανερωνει και αλλα. .... εχω παθει την πλακα μου.
-
xiaomi mi3
Μήνυμαγια τν προωθηση το βρηκα και ολα καλα ... για την δονηση κατα την πληκτρολογηση δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει απενεργοποιηση ...
-
xiaomi mi3
Μήνυμανα ρωτησω 2 πραγματα ??? που ακριβως θα ψαξω για να βρω τις προωθησεις κλησεως (να χτυπαει αλλου οταν ειναι κατηλλειμενο κλπκλπ) ??? Μπορω καπως να απενεργοποιησω την δονηση οταν παταω τα πληκτρα κατα την συνταξη ενος μνμτος ???
-
mi3 64gb
Μήνυμαloipon μετα απο βλακεια που εκανα με ενα αποτυχημενο restore to τηλεφωνο κολησε...... ευτυχως ειχα κανει backup και τα 2 systems που ελεγε το recovery και ετσι επανεφερα το system 2 και απεφυγα το εγκεφαλικο.... το θεμα ειναι το εξης..... η εκδοση που επανηλθε ειναι η ελληνικη ενω ο φιλος που μου εδωσε το τηλεφωνο και δουλευα εγω ηταν η multi με ελληνικα . (εγω του το ειχα ζητησει,αυτος ειχε την ελληνικη εκδοση ) !!!!!!!!!! πως εγινε αυτο βρε παιδια????? αφου τα backup που δημιουργησα ηταν πρωτα…