Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. ΑΡΑ σαν αρχή να έρθω σε επικοινωνία με το κατάστημα (geekbuying ) να τους ξεχέσω, κ αυτοί θα ξύσουν τους γενετήσιους αδένες από τον φόβο τους.. Θέλω να δω τι θα μου πούνε ..κάποιες μικρογρατσουνιες είχε. κ ένα κτύπημα άλλα δεν έδωσα σημασία ..αλλα αυτο παει πολυ.. Μπορώ να πιστοποιήσω ότι θα μου στείλουν άλλο ..στο μετρό του δυνατού βεβαία.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ..? Γιατί είναι μεγάλη η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ κ η διαδικασία της επιστροφής κ γενικά το τελωνείο ίσως δεν αναγνωρίσει ότι ήδη έχω πληρωσει φόρο γι΄αυτό ..το είχα ψάξει όταν έπαιξε η πιθανότητα να γυρίσει πίσω ..όταν ήρθε στα χέρια μου τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,... ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ως προς την διαδικασία..με το ταχυδρομείο Το τλφ αγοράστηκε από το geekbuying ..υποτίθεται ότι ΕΙΝΑΙ από τα σοβαρά μαγαζιά... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 Microsoft Corporation. δικαιώματος. C:\Windows\system32>cd c:\adb c:\ADB>fastboot devices a8b1aa6f fastboot c:\ADB>fastboot getvar all (bootloader) version:LA.UM.5.5.r1-02800-8x96.0-84-g7f1 (bootloader) token:51hzFowpagq0FBbUTbXcQwAA (bootloader) battery-soc-ok:yes (bootloader) battery-voltage:4210000 (bootloader) variant:QRD eMMC (bootloader) secure:yes (bootloader) version-baseband: (bootloader) version-bootloader: (bootloader)…
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... Συνδεσα το 5χ, αφού πρώτα διαπίστωσα ξανά ότι είναι ξεκλείδωτο κ ότι υπάρχει σύνδεση με τον υπολογιστή με την εντολή fastboot devices ..γιατί όπως έχω πει δεν έχω εικόνα για να βλέπω το λαγουδάκι fastboot. Έκανα refresh την επίσημη ρομ .. μεσω miflash άλλα μετά την εντολή flash μου έβγαλε την εντολή: (0x80004005) Missmatching Image and Device error Είδα κάποια βίντεο κ κάποια αναφορά στο Xiaomi MIUI Official Global Site .. οπως κ στο δικος μας φορουμ άλλα περιμενω τις συμβ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤελευταια ερωτηση κ φευγω αν Πληκτρολογησω την εντολή fastboot oem edl τι βλεπω?? κ μετα κανω την διαδικασια με το mi flash ? Aν κανω απευθειαςο το mi flash θεωρεις οτι θα υπαρξει προβλημα?? εγω δεν ειχα hardbrick εκτος αν θεωρειτε τετοιο το οτι ειχα μαιμου ρομ εξ αρχης κ διαπιστωμενο μεσω σαιτ ξεκλειδωτο bootlander ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Κ ΤΑ ΛΕΜΕ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕτοιμαζόμουν να πάω εκκλησιά ..και με φόβισες ..δλδ υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα εάν χρησιμοποιησω το mi flash? Μόλις τώρα πέρασα ξανά την ρομ στο 4α έβαλα το twrp k to magisk ΟΛΑ ΚΑΛΑ Το Testpoint unbrick σε edl mode το άκουσα για πρώτη φορά ποσο μαλλον να το χρησιμοποιησω...
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔΕΝ εχει ξεκλειδωθεί επίσημα κ ίσως λέω αργότερα σε miui 10 να έχω πρόβλημα (πάω μακρυά?) Άλλα κ όταν είναι να πάω σε twrp η οθόνη είναι μέσα στο μαύρο κ μέχρι να βγει η ένδειξη με "τρελαίνει" Υπάρχει πιθανότητα να "επισκευαστεί" μεσώ επίσημης ρομ makis..? ; ή να μην κάνω τίποτα..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ MAKIS... ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.. Θα περάσω την κινεζική, κ ένας λόγος που το κάνω είναι ότι δεν μου εμφανίζει το λαγουδάκι του fastboot (ίσως να οφείλετε στο "βίαιο ξεκλείδωμα" των Κινέζων) ...άπλα μεσώ pc αντιλαμβανομαι ότι υπάρχει σύνδεση ...άλλα κ να σβήσω οτιδήποτε σκάρτο υπάρχει μέσα του ΕΙΠΕΣ αυστροουγγαρια ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΤΕΡΝΙΧ
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤΗΝ ίδια διαδικασία έκανα κ για το 4α το οποίο είναι επίσημα ξεκλείδωτο κ παρέμεινε ξεκλείδωτο κ μετά το mi flash. Στο 5χ επειδή είναι ανεπίσημα ξεκλείδωτο η αντίστοιχη διαδικασία θα το κλειδώσει..? Ξέχασα να αναφέρω ότι η ρομ που είναι επάνω είναι Xiaomi.eu 9.5.1.0 NDBCNFA Stable Update - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum παίζει κάποιο ρόλο..? επειδή είναι σταθερή άλλα όχι επίσημη. Η διαδικασία που χρησιμοποιησα είναι αυτή που δίνει το σαιτ Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με τ…
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ MAKIS... ΑΠΟΡΙΑ.. ΔΕΝ βλέπω πουθενά την ένδειξη clean all and lock στο mi flash πάρα μόνο... flas all - flas all except storage - flas all except data and storage
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟΚ ...MAKIS.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ τον φίλο geoanto555 περιμένω το αρχείο σου το οποίο θα χρησιμοποιησω κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη αναβάθμιση. Θα θελα να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο.. θέλω να κλειδώσω το 5χ κ να το ξεκλειδώσω επίσημα (γιατί οι Κινέζοι μου κάνανε κασκαρίκα) ..μου διαφεύγει η διεύθυνση που δειχνει τον τροπο μεσω twrp. ΑΝ περάσω μέσω miflash επίσημη κινέζικη ρομ..υπάρχει πιθανότητα η ΧΙΑΟΜΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΝΤ αφού είναι ανεπίσημα ξεκλείδωτο..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΟΠΟ.. Δεν κατανοώ τις εννοιες boot k ροοτ ..ωστόσο επειδή έχω φλασαρει κ το SuperSu κ τοlazyflasher ..πως μπορώ να σβήσω το lazyflasher..? διαγραφή μέσω κντ/pc κ τελείωσε?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜόνο το έχω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει κ δεν είμαι κ γνώστης, το lazyflasher το έχω για να υπάρχει το twrρ μαζί με την επίσημη ρομ...κ η ολη φασαρία γίνεται για την εγκατάσταση του dolby ..οι υπόλοιπες εφαρμογές έμενα προσωπικά δεν μου χρειάζονται, όποτε στην προκειμένη περίπτωση ..ξεχνώντας το SuperSu επειδή δεν το κατέχω ..σε κάθε αναβάθμιση ..ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ twrp και φλασαρω dolby - lazyflasher μέσω αυτού... ΣΩΣΤΑ..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Κατανοητό, στην αναβάθμιση θα χαθούν και οι εφαρμογές ( DOLBY - SUPERSU) ή μπoρώ να κάνω κάποια ενέργεια κ να το αποφύγω? cmd..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... Μπορείς να μου υποδείξεις την διεύθυνση ή τον τρόπο ώστε σε μια ενδεχόμενη αναβάθμιση ...τι πρέπει να κάνω οσο αφορα το lazyflasher.. ΔΛΔ αποδέχομαι την επικείμενη αναβάθμιση κ μετά μεσώ twrp φλασάρω το lazyflasher χωρίς συνέπειες..? ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... Κατά την αναβάθμιση του κντ ( REDMI 4A / GLOBAL 9.2) δεν εμφανίζεται το εικονίδιο της αναβάθμισης που υπάρχει μέσα στο φάκελο "εργαλεία". Το κντ είναι επίσημα ξεκλείδωτο κ υπάρχει μέσα το twrp & lazyflasher. Δεν το βρίσκω ούτε στις εφαρμογές συστήματος - εγκατεστημένες εφαρμογές (Μήπως μου διαφεύγει κάτι ή θα εμφανιστεί με κάποια ενημέρωση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαNAS.. Μπορουμε να μιλησουμε τλφ..?
-
MAIX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NAS... Eαν βάλω το twrp ή το δικό μας ή το άλλο, βλέπω ότι δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω μετά κάποια ρομ, στην ουσία δεν έχω επαφή με το pc ή είναι κάτι που εγώ δεν γνωριζω. Στο 5χ έχω το twrp και με το οποίο εγκατέστησα την 9.0.4 (δεν είναι επίσημη αυτή? ή τροποποιειται απο τους προγραμματιστες) lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip τι ακριβώς κάνει? Δεν είμαι NAS... εγω