Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Έχω ξεκλειδώσει επίσημα το κντ (REDMI 4A / 9.2 ΣΤΑΘΕΡΗ)..μόλις όμως «περάσω» το TWRP 3.1.1.0 ..KAI αφού το εμφανίσω, .. σβήνω το κντ μέσω αυτού. (ΕΝΔΕΙΞΗ POWER OFF)..όταν πάω να ανοίξω ξανά το κντ μου εμφανίζει το λογότυπο και από κάτω την ένδειξη unlocked (ελπίζω να τo διάβασα σωστά) για πολλή ώρα χωρίς να με βάζει στο μενού ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? Επανέφερα το κντ στην αρχική του κατάσταση μέσω MIFLASH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΜΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.. Αποφάσισα να βάλω την ελληνική ρομ στο REDMI 4A Εκανα τις απαραίτητες ενέργειες (Ελληνικό TWRP & ROM) Oμως για κάποιο λόγο το κντ κλείδωσε, ίσως ξέχασα να απενεργοποιησω τον ΧΙΑΟΜΙ λογαριασμο κ αφου μου ζητησε ταυτοποιηση εδωσα τον κωδικο που δεν δεχτηκε. ΥΠ΄ΟΨΙΝ οτι δεν με αφήνει παρ΄οτι ενεργοποιημενο το wifi να βάλω τον κωδικό σύνδεσης με το ρουτερ, στην ουσία δεν μου δίνει το πληκτρολόγιο. Προτού το στείλω στην INFO QUEST ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατότητά ξεκλειδωματος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ Τ…

• ΕΥΧΕΣ..1

MAIX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ...ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ..ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ. ..ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ - ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ι.Μ.

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α .. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.. Μετά από ένα πολύ "μακρινό ταξίδι" κατάφερα τελικά χθες με την πολύτιμη βοήθεια του Atha Kappa να "φέρω" το κντ μου στην εργοστασιακή του κατάσταση. Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους μαζί (του Νήματος) άλλα και τον καθένα ξεχωριστά, που με βοήθησαν με το δικός τους τρόπο να φτάσω στην ΛΥΣΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Atha Kappas k Bodai ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.... Μέρα που διάλεξα κ εγώ να πω .."τον πόνο μου"... Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μας έστειλε (μεσώ του φίλου μου) e-mail κ μας ζητάει, αφού πρώτα ζήτησε συγνώμη, να στείλουμε πίσω το κντ με μια φόρμα την οποία κ καταθέτω μαζί με το e-mail για να με κατατοπίσετε (στην προσπάθεια που κάνω να μην ενοχλήσω τον φίλο μου) ως προς την διαδικασία εάν γνωρίζεται κάτι παρόμοιο ... αλλά κ σαν αγγλόφωνου που είστε.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΛΟ Σ/Β ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ... ==============…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΑΓΑΠΗΤΕ ...@spideman3 όπως έχω αναφέρει ..η αγορά του κντ έγινε από φίλο κ το παρήγγειλε απ ευθείας .. Δεν του είχε συμβεί κάτι ..να που τώρα ..παρουσιάστηκε πρόβλημα.. Δεν θέλω να ΤΟΝ ΠΙΕΣΩ... ΗΔΗ ένιωσα ,,ίσως μου φαίνεται μια δυσφορία.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ...

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Σ ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( αν μπορώ να σε λέω έτσι) Είσαι από τους πλέον ειδικούς στο ΜΙ 5Χ.. Εγώ να φανταστείς ούτε την ζελατίνα έβγαλα..για να μην πουν οι Κινέζοι (αν το πάρουν πίσω ) ότι το κακομεταχειριστήκαμε... Καλοδούλευτο...Το αξίζεις...

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... Ειλικρινά με έχει συγκινήσει τον ενδιαφέρον σας κ από την άλλη έχω ξενερώσει με το κντ ( κ είναι αυτό που είπα στην αρχή του νήματος ότι δεν ξέρω αν αξίζει τελικά να παίρνουμε κντ από έξω...ίσως εγώ κ κάποιοι άλλοι να είμαστε ( κ εύχομαι ...εξαίρεση) αλλά π@στη κινέζε ...καινούργιο μοντέλο κ εσύ το πειράζεις..? εκ του ασφαλούς ..λόγω απόστασης ..κ γνωρίζοντας ..άλλος πολύ ...άλλος λιγότερο ..ότι σου δίνει επίσημα η εταιρεία την δυνατότητα να το κάνεις εσύ.. Αυτή την…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... spideman3 ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ gkalen Εαν δεν κάνω τίποτα απ΄ολα αυτά.. θα εξακολουθώ να παίρνω μνμ εφ΄απαξ ή κάποια στιγμή θα κλειδώσει το τλφ..? Εαν έρθω σε επικοινωνία με το μαγαζί..τι να ρωτήσω...? (ένας ΘΕΟΣ ξέρει πως.. - δεν είμαι καλός στα αγγλικά) Το να ζητήσουμε ακύρωσή λογαριασμού από την εταιρεία...δημιουργώντας καινούργιο λογαριασμό.. θα μπουν τα πράγματα σε μια τάξη...σε πρώτη φάση... Αν δημιουργήσουμε καινούργιο λογαριασμό ....θα μας κλειδώσει η εταιρεία το τλφ..? (μάλλον) Για ΔΑΦΝΗ ΜΗ…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....gkalen ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ BODAI Κ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙ ΑCCOUNT .. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Ε/ΜΑΙΛ ΓΙΑ RESET TOY ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ EINAI AΠO KATΩ, ... ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ....Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ GLOBAL ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ.. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΝΜ ΤΟ ΚΝΤ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Κ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ..ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ...ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙ…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

gkalen εχω μια υποχρεωση, ...προσπαθησα αν κ ειναι ενεργο το κουμπι κ δεν μ΄αφηνει... =============== Οκτ 21st 2017, 8:47pm =============== ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΙ ACCOUNT ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ΄ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

μπορουμε να κανουμε αυτο που λες εσυ να με βοηθησεις να βαλω την ελληνικη μεσω TeamViewer 12....? Μιλησα κ με το miui art κ με κατατοπισε...

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Microsoft Windows [Version 10.0.16299.19] (c) 2017 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\WINDOWS\system32>cd C:\adb C:\adb>adb devices List of devices attached a8b1aa6f device C:\adb>adb reboot bootloader C:\adb>fastboot devices a8b1aa6f fastboot C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY…

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

@gkalen δεν το ειχα προσεξει, μου λες να δοκιμασω με vol+ kai οχι - ..με ταυτοχρονα το power..?

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙ ΚΑΝΩ...? C:\WINDOWS\system32>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * a8b1aa6f device C:\adb>fastboot oem device-info < waiting for any device >

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

fastboot oem device-info ....αυτη την εντολη δεν την εδωσα ειναι στον οδηγο..? κ δεν προσεξα...?

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

ειχε μαυρο φοντο το τσεκαρε ο bodai μεσω TeamViewer 12 δεν εχω το σωστο driver για τ5ην συσκευη δεν την βλεπει σωστα.αν θελεις να με βοηθησεισ στην εγκατασταση μεσω TeamViewer 12 θα το εκτιμουσα Ο ΒΟDAI ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ειμαι σε FastBoot Mode αλλα δεν το βλεπω λογω driver k μου εδωσε την διευθυνση κ τα εκανα σαλατα.. αυτο μου ειπε να εγκαταστησω ..xdi_1.0.3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• xiaomi mi 5x ....

MAIX - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

μιλουσα με bodai για τo θεμα..μου ειπε να κανω εγκατασταση καποιoυς driver γιατι τα windows 10 δεν βλεπουν σωστα την συσκευη ...μαλλον τα θαλαασσωσα γιατι μπλοκαρα κ τα offcce k απενεργοποιησα κ τα windows