Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.

• Redmi note 4 rom??????

MAIX - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμεσότητα κ ΣΥΓΝΩΜΗ για την καθυστέρηση μου, όπως κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά του λόγια τον @derveni. Προς @BanditGR. Είχα κλειδωμένο bootloader κ μετά από ενέργειες του ΦΟΡΟΥΜ έβαλα την global stable η οποία σταδιακά αναβαθμίστηκε σε 8.1.4 κ 8.1.6.. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να ξανακάνω τις ενέργειες για να δω αν είναι κλειδωμένο ή όχι.. Οι ενέργειες που μου προτείνεις κ περιγράφεις πιο πάνω υπάρχουν κάπου step by step γιατί δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τ…

• Redmi note 4 rom??????

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. Υπάρχει κάποιος ελληνικός οδηγός για εγκατάστασή του DOLBY ATMOS ? (βλέπω αναφορές, αλλά δεν βγάζω άκρη) (STABLE 8.1.6) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων..

• TO FORUM ΤΗΣ ΜΙ λέει ότι Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ θα γίνεται μέσω της αναβάθμισης λογισμικού του ΚΝΤ, στην δικιά μου περίπτωση (από 20 Φεβ.) , αλλά από τι βλέπω κ από άλλες χώρες δεν έχουν την αναβάθμισή. Βλέπω όπως προανέφερα πάλι η αναβάθμιση να γίνει με προσωπικές ενέργειες κ με την "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.. Είναι νωρίς ακόμα.. ΕΙΔΩΜΕΝ... ΚΑΛΟ ΒΔΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. =============== Μαρ 1st 2017, 9:30am =============== ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM.. Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.. Η ROM που χρησιμοποιω αναβαθμιστηκε απο 8.1.4 σε 8.1.6.…

• Θα γινει αυτοματα ή πρεπει να κανουμε προσωπικες ενεργειες..?

• xiaomi redmi note 4 (64G) [SOLVED]

Μήνυμα

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NAS.. Έβαλα αυτή που μου πρότεινες ΤΟ ABOUT ΛΕΕΙ MIUI GLOBAL 8.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.1.4.0 MBFMIDI Ελπίζω να μην έκανα λάθος..

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Χρόνια πολλά, ευλογημένη χρονιά για όλο το ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ακόμη μια φορά τον NasDriver καθώς επίσης τον BanditGR κ τον lallasgr για τις πολύτιμες συμβουλές τους.. Περίμενα να περάσουν οι γιορτές για να ασχοληθώ με το κντ.. (Ένα φόβο τον είχα) Η ROM που χρησιμοποίησα ήταν 8.1.2 η οποία αναβαθμίστηκε σε 8.1.4 Αναβάθμιση έγινε κ στην ΚΑΜΕΡΑ..(Τώρα τι έκανε μην με ρωτάτε) καθώς επίσης αυξήθηκε κ ο αριθμός των γραμμάτων στα μνμ.(απο 70 σε 160). Λύθηκε κ το πρόβλημα με την γραμματοσει…

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ανταπόκριση τον NasDriver καθώς επίσης κ τον BanditGR ... Πρωί πρωί, είχαμε, δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε με το κντ. Κ ενώ περίμενα βάση λογικής να βρω ξεκλείδωτο το κντ, εντούτοις είναι κλειδωμένο ή κάνω λάθος? Σας αποστέλλω συνημμένα την φωτογραφία..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26595/

Μήνυμα

Καλησπερα.... Εκανα αυτο που μου υπόδειξες, αλλα μου εβγαλε το παρακατω μνμ το οποιο σου αποστελλω συνημμενα.. Κ παλι ευχαριστω για την βοηθεια σου...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26583/

Μήνυμα

ΟΚ Φίλε μου. η συνηθεια ειναι πολλων ετων, να γνωριζεις ομως οτι φιλοσοφια της ελληνικης γλωσσας φαινεται στα κεφαλαια γραμματα, κ οχι στα πεζα (ΔΕΝ γνωριζα οτι με τα κεφαλαια φωναζεις ή ειναι ιδιωματισμός που προέκυψε με την παροδο μεσα στο ΝΕΤ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ παλι...

Μήνυμα

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Μήνυμα

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Αλλα το κντ το αγορασα τυχαια, οποτε δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω κ οι ορολογιες μου φαινονται απλα κινεζικα ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΠΟΥ.. Το προβλημα μου λυνεται? ΣΥΓΝΩΜΗ.. Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Μήνυμα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΕΣ - ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ... ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Καλησπέρα.... Ευχαριστω για την ανταποκριση κ συγνωμη για την καθυστερηση. Σας αποστελλω συνημμενα τα σχετικα του τλφ καθως επισης κ το μνμ που βγαζει οταν αλλαζω την γραμματοσειρα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26550/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26551/

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100%. ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΥΠΟΦΕΡΤΟ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ "Μ" ΜΠΟΡΩ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ "L" "XL" "XXL" ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΙΑΣ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ANDROID ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ …