Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
εγω που δοκιμασία τι Redmi 3 της γυναίκας, με recovery δε το βλέπει το pc suite, άρα πάω με mi flash το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω 64 bit υπολογα, σε κάποιους από εσάς το βλέπει με recovery;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
johnnyar - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌχι για το redmi 3 μιλάμε, δοκιμασα να το βάλω recovery μέσω updater και όχι με το volume+ και power, θα το δοκιμασω και αυτό, αλλά αν συνεχισει το ίδιο βιολί, τι να κάνω; Πρεπει να το βγάλει οπωσδήποτε;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Μήνυμακαμια σχέση άλλο το δικο μου αστο, το redmi 3 είναι της γυναικας μου που θέλω να φτιαξω γι' αυτό σε ρωταω.
-
τελικα τι ισχύει; μέσω recovery δεν γίνεται τίποτα, βλέπω άλλοι μιλάνε για fastboot. Τι από τα δύο κάνουμε recovery ή fastboot;
-
Μήνυμαεπειδη θα το κάνω το σκ, μία ερώτηση όταν το βάζω σε recovery δεν έχει επιλογή download απλά δείχνει ένα τηλέφωνο με καλώδιο σα φορτιστη, θα πετύχει ή όλη διαδικασία;
-
αυριο θα το δοκιμασω ανέβασε αλλού τα αρχεία γιατί στο mega......
-
ενω στο κινητο μου εβγαλε να αποδεχομαι τον υπολογιστη το pc suite δε το βλεπει, μουλεει να το βαλω fastboot
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-golden.html
-
εσεις που το κάνατε με mi flash σε τι υπολογιστή το κάνατε; σε 32 ή 64 bit; για πείτε γιατί θα δοκίμασω με το pc suite και αν δε πετύχει θέλω να το κάνω με mi flash.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυματον άλλο τον οδηγό τον ξέρω, απλά αυτός ο τρόπος είναι πιο εύκολος, ελπίζω να πετύχει.....θα ενημερώσω. ελπίζω αν δεν την περάσει μη φλιπάρει το τηλέφωνο και δεν ανοίγει....
-
Μήνυμακάτσε μάλλον μπερδεύτηκα ολίγο, εγω έχω ακομα κλειδωμένο bootloader με την multilanguage rom την πατεντιάρικη και θέλω να περάσω dev ή stable ώστε να ξεκλειδώσω, διάβασα πιο πάνω ότι γίνεται μεσω pc suite με recovery mode, κατάλαβα λάθος;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από lallasgr: “Είσαι ο δεύτερος που αναφέρεις ότι πετυχαίνει αυτή η μέθοδος... Είμαι πολύ κοντά στο να καταλάβω ακριβώς πως παίζει να δουλεύει και να φτιάξω οδηγό. Το μόνο που περιμένω είναι να έρθει το κινητό που έχω παραγγείλει για να κάνω και ο ίδιος αυτό που αναφέρεις και υποψιάζομαι ότι τα νέα θα είναι παραπάνω από ευχάριστα για όλους!! Να σαι καλά βρε παλικάρι για την ενημέρωση (και ας το έκανες και άθελά σου)!!! ” 1. Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση Mi PC …
-
Να ρωτησω κατι, το redmı 3 φοραει την multılang την πειραγμένη απο κινεζομαγαζι και θελω να περασω την chına dev ωστε να ξεκλειδώσω, για να περασω την ελληνική από δω. Το πρόβλημα είναι οτι απο το τόσα που διάβασα, μπερδεύτηκα.... 1. Θα το συνδέσω στο mi flash, σε download (power + ενταση πάνω) ή fastboot (power + ενταση κάτω) mode; 2. Θα κατεβάσω την fastboot china dev rom ή την κανονική china dev rom; Πείτε μου τι ισχύει μη κάνω καμιά πατάτα....
-
Μήνυμααφού περάσω την china dev, μετά κλείνω το τηλέφωνο σε fastboot και μπαίνω στο εργαλείο και ξεκλειδώνω, μετά την ελληνική πως την περνάω; πάλι την βάζω στη συσκευή και μέσω updater?