Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Mikentag: “Εχω παραγγείλει από banggood πολύ καλό φορτιστή και σε κανένα 2 βδομάδες θαδω αλλά μέχρι τότε ακούω γνώμες για το θέμα. ” Εγώ θα μείνω εδω.. Χρησιμοποίησε απλούς φορτιστές και άσε τους ταχυφορτιστές που μόνο προβλήματα φέρνουν... ” Θα σου πω την αλήθεια μπορεί και να μην έχεις άδικο αλλά αφού υπάρχει η τεχνολογία εδώ λέμε να πάμε βήματα μπροστά όχι πίσω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ποια miui version γράφει στις ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο??” Global stable version 8.0 8.0.2.0 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω στην κατοχή μου εδώ και 1 και βδομάδα ένα MI Note Pro είναι το πρώτο μου Μι και μπορώ να πω ότι σίγουρα έχω μάθει τα πάντα και φυσικά δεν ξανά αλλάζω μάρκα και κοινότητα όλα τα παιδιά είστε εδώ μέσα ένας και ένας.... Ξεκινάμε το παιδί που μου το πούλησε δεν είχε φορτιστή οπότε το φόρτιζω με ένα fast charge τις Samsung τόσο καιρό δεν είχα θέμα αλλά έχω 2 μέρες μου κάνει κόλπα. Το κινητό όταν φορτίζει μετά από 5 η 10 λεπτά σταματάει να φορτίζει... Βγάζω το φορτιστή και τον ξανά βάζω ξεκ…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝα κάνω ένα up date γιατί πήγα σε μια άλλη rom
-
Like Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Quick charge Mi
ΜήνυμαΡε παιδιά ψάχνω ψάχνω μπορεί και να μην έχω ψάξει αρκετά καλά αλλά ήθελα να ανοίξω ένα θέμα για όλα τα Mi κινητά που δέχονται qc. Ψλ Για αρχή εγώ έχω ένα Mi Note Pro που λογικά δέχεται 2.0 qc θα κάνω μια μέτρηση με το ρολόι σήμερα το βράδυ να σας πω αν όντως αν θα αξίζουν το 0 60% μπαταρία σε 30 λεπτά Να πω ότι έχω τον fast adapt charger τις Samsung και ότι από ότι έχω δει φορτίζει γρήγορα. Το πρόβλημα μου είναι ότι νομίζω ότι κάποια στιγμή μπορεί να το φόρτιζω 2 ώρες και είχε πάει 20 % Και μια …
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠάρτε και το δικό μου από Mi Note Pro έκδοση G TV 6 10 . 13
-
winbank
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Στο Mi3 μέχρι και την 6.9.29 που είχαμε Mi root, έτρεχε μια χαρά. Τώρα που το κοίταξα στην 6.10.13 που έχει supersu root, δεν τρέχει πλέον. ” Και έναν μόνο αυτής τις τράπεζας δεν ανοίγει το app έλεος δηλαδή . .
-
Είμαι Μιχάλης δουλεύω σε escape room ως game master τρελαίνομαι για την τεχνολογία όντως τεχνικός υπολογιστών αλλά ποτέ δεν κατάφερα να δουλέψω ούτε μισή ώρα σε αυτό που αγάπησα. Έχω 3 παιδάκια 1 σκυλί τον Στέλιο Χαχα Μένω Αθήνα και κοιτάω πως και πως θα φύγω από εδώ να πάω στην πόλη τις καρδιάς μου το αιγιοοοοοοοοο.. Αυτά Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ ομιλία για το wlc . . .
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαI θα τα κάνω setup σήμερα το προφίλ . . Τοποθεσία Αθήνα Περιστέρι Και όσο για το note pro ναι μεγαλώσαμε και είμαι έτοιμος για πειράματα σιγά σιγά . .
-
Καλώς σας βρήκα
Μήνυμαευχαριστω αυτό είναι το app πραγματικά έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστω με μία συσκευή .... Είστε και όλοι πολύ τρομεροί εδώ μέσα πραγματικά μπραβο για όλη την δουλειά που γινται σε επίπεδο Dev και φόρουμ ... Σύντομα ViP
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΠαιδια γεια σας το πρωτο μου ΜΙ το εχω εδω και 5 ωρες ενα εκπληκτικο τηλ εχω περασει την MIUI 8.1 GTV-6.10.13 Dev και δεν εχω κανενα προβλημα >.. κατι μου λεει μολις πα; με Xiaomi δεν ξανα πας πισω σε αλλη Εταιρία θελω και εγω καποια μικρη βοηθεια ελαχιστα εχω βρει τα 90% τις συσκευης θα ψαξω και το φορουμ να δω γιατι θελει χρονο να κανω adapt το νεο φορουμ ετσι πως το βλεπω. εχω ομος μια γρηγορη ερωτηση υπαρχει ενα ΑPP που βαζει κατι αυτοματα μπροστα τα #30 καπως diler το λεγανε γιατι στελνω μυ…