Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• xiaomi mi3

MartinisKiss - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Here

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Twrp Manager βρημα μια εφαρμογη που μοιαζει για αυτο το πα. Recovery έχω το παλιο δεν μοιαζει με το Twrp Recovery που βλέπω. (Το Twrp Recovery ειναι ενσωματωμένο Recovery στην ελληνικη ROM αν καταλαβα καλα? ) Είμαι σε Marshmallow με MIUI Official Developer 6.3.31 (MIUI7) αλλα θα βάλω την ελληνική ROM τελικά καλύτερα! Τωρα τι κανω? Recovery, Wipe cache,Wipe Data, και μετα install την Ελληνική? Σωστα? (Αν βάλω την ελληνικη stable δε θα ναι root ? ) Υ.Γ. Σφαίρα πάει ήδη σε σχέση με παλιά! και ωραία…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Μάλιστα κατάλαβα. Ναι Kit Kat εχω! Άρα για αρχη περνάω την 5.12.17 μετά την τελευταία ROM MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την Developer Global.(τα έκανα κι κιόλας και έχω marshmallow). (Ελληνικα έχει αυτή ή όχι ? ) Τα παρακάτω πρέπει να τα κάνω που λέει: Τώρα έχετε TWRP Recovery αλλά δεν δουλεύει το ROOT (είναι ανενεργό από την Xiaomi). Να σημειώσουμε πως όλες οι ROM του Mi-3 & Mi-4 είναι Pre-Rooted, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν σας έχει εγκατασταθεί, κάνετε…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Wipe Data εγώ θα κάνω πάντως! ότι θέλω το κράτησα ! Παλι πρεπει να κάνω αυτη τη διαδικασία ?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Ποιον απο όλους τους οδηγούς έχω μπερδευτεί λιγο Version: V7.1.2.0 δεν είναι η τελευταία official?? ( Αυτή έχει και ελληνικά η Global ή μονο Αγγλικά? ) DEveloper με Stable τη διαφορά έχουν ? Wipe Data Reset και flash την νέα ROM κάπως έτσι τα θυμάμαι απλά είπα μήπως θέλει και τπτ άλλο επειδή έχω παλιά και Custom ROM περασμενη. (Αν έχει καποιος ιδεα και για το Viber ας πει επίσης! Στο mail τα έστειλα απλά λέω αν μπορώ να τα έχω στο κινητό όπως ήταν) Thanks you! Για να παω σε marshmallow θέλει συγ…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Ξέρω για αυτό λέω αν γίνετε αλλιώς. Το Whatsapp κρατάει αντίγραφο... Για τα sms? Επίσης έχω μια παλiα Ελληνική ROM. Κάνω την κλασσική διαδικασία και κατευθείαν κατεβάζω και βάζω την τελευταία MIUI 7 ?? Η θέλει τπτ άλλο έξτρα επειδή πριν ήταν Custom κτλ ?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Καλησπέρα λεω να περάσω την τελευταια έκοδοση γιατι το χω αφήσει πολύ πίσω το Mi3 μου κι έχω κάποις ερωτησεις. marshmallow με Miui 7 δεν είναι ?? Βασικά θέλω να μην χάσω αν γίνεται και να επαναφέρω τα μηνύματα σε viber kai whatsapp. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρει τα ξαναπερνάω. Γίνεται καπως? Μiui 7 η επίσιμη έκδοση είναι ακόμα μόνο κινεζο/Αγγλικά? Υπάρχει και Global με Ελληνικά ? ( Γτ θέλω τα updates κτλ αυτόματα ) Ή μονο από miui hellas με custom Rom ?

• Έλεγα μηπως θελει flasharisma η δοκιμαζα κάτι άλλο ξέρω γω...

• Δεν πιάνει εκτός αν θέλει να το ανοιξω... Παζει ναναι τπτ άλλο η να δοκιμάσω και κάτι άλλο??? Πολύ σπάσιμο

• Καλησπέρα εxω το Mi4 περιπου ένα μήνα απο Vickmall. Σήμερα στο άσχετο σταμάτησε να πατιέται η οθόνη. Λέω θα κόλλησε κάνω reboot ok όλα καλά. Βραδυ ξανά το ίδιο και απο τότε δεν πατιέται η οθονη ( Εχει την Multilanguage mallon) ¨Εκανα wipe data και μετα με Hard Reset πέρασα την Ελληνική του Φόρουμ. Ανοίγει κανονικά και τπτ... Δε πατιεται η οθόνη δε μπορώ να πατησω Ελληνικα για να προχωρήσει ουτε τπτ... ΦΦΦΦ την γκαντεμία μου πάλι... Τι να κάνω??? Καμιά ιδέα να δοκιμάσω τίποτα? Η απλά χάλασε το to…

• Αγορά Μi4 - Γνήσιο ??

MartinisKiss - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Υπάρχουν δηλαδη εκδόσεις του Μi4 ??? Nομιζα ένα ήταν... Μονο το 3G - 4G είναι διαφορά? η χάνω και τίποτα άλλο ??

• Αγορά Μi4 - Γνήσιο ??

MartinisKiss - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπερα ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το Μι4 και το ειδα εδω σε παρα πολύ καλη τιμη Pandawill XIAOMI MI4 Smartphone 3GB 16GB Snapdragon 801 5.0 Inch White Είναι γνησιο ??? Δεν λεει για 4G τίποτα θα πρεπε??? Εντωμεταξυ έχει και άλλο αλλα ακριβότερο! Pandawill XIAOMI MI4 Smartphone 4G LTE 3GB 16GB Snapdragon 801 5.0 Inch White Τι φάση ??? Μπερδεύτηκα

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από dkmtb: “ευχαριστω πολυ για τη προθυμια κ τη βοηθεια! την περασα κομπλε την 3.13 με τον αλλο τροπο τελικα βοηθουμενος απο ξενα βιδεος του youtube..πολυ καλη φαινεται, να πληκτρολογησω δε βλεπω τροπο μονο, αν ξερετε κατι.. κριμα που μολις τη συνηθισω θα εχουμε αλλαγες στην 6.. αλλα αφου θα'ναι για καλο, χαλαλι!!!” Kαλη ιδέα δε θα ταν και κανα videakι στα ελληνικά με όλες τις πιθανές εικόνε-βηματα που βγαίνουν κτλ και logo του site πχ ?

• Forum bug ?

MartinisKiss - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καταλαβα ναι. Δε ξερω εμενα μου φαίνεται λιγο κουραστικο αυτο παντως. Δλδ πρεπει συνεχως να κλεινω τις καρτελες μου κτλ. Π.χ. απογευμα μπαινω τις αφηνω ανοιχτες γυρναω βραδυ με δειχνει μέσα ενω ουσιαστικα δεν είμαι και πρεπει να κανω log out kai log in ( αφου τις κλεισω όλες γτ αλλιως δεν μ αφηνει ) και μετα να τις ανοίξω πάλι και όλα αυτά ενω το έχω συνδεδεμένος παντα(ίσως έχει χρόνο λήξης που ναναι μικρός αυτό)

• Forum bug ?

Μήνυμα

Δεν έχω δυο όμως. Εχω τικαρισμενο παραμεινετε συνδεδεμενος οταν κανεις log in το οποιο μάλλον?? δε λειτουργει δε ξέρω. Επισης εχω πχ 2-3 ανοιχτες καρτελες toy forum στον ιδιο Browser. Κλείνω το pc φεύγω. Οταν ξανανοιξω το PC μετα απο ωρα/ες ανοιγου τα tabss και με δειχνει σαν συδεδεμενο αλλα μου βγαζει. Λυπουμαστε αλλα πέρασε ο χρονοσ κτλ και δε με αφήνει να ποστάρω κτλ. ενω με δειχνει συνδεδεμενο. Ούτε να κανω log out κιολας με αφήνει .. Ισως επειδή έχω 2-3 καρτέλες ανοιχτές?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Τα διαβασα ηδη και ξερω για το cwm δεν ήξερα οκ κατάλαβα. ROM εβαλα ήδη ειδα που χει και διαφορους τροπους κτλ. τη διαφορα που είπα δεν μου πε κανεις αν τύχει και βγει το συγκεκριμενο μήνυμα στις επιλογές Yes or No κτλ.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Δεν κατάλαβα παλι... cwm τι θα πει συτνομογραφια ειναι? cwm = recovery ??? Γιατι κάπως αλλιως το χρησιμοποιειται νομιζω. Και δε καταλαβα ποια η διαφορα του να πατησω Yes ή Νο ??? (Που δε ξερω τι πατησα κιολας :Ρ ) Ο ένας είπε πατάμε Υes o άλλος πατάει πάντα Νο

• xiaomi mi3

Μήνυμα

cmw τι θα πει?? Meta to restart τοu ΟΤA UPDATER αυτοματα σε recovery δε μπαίνει?? Γτ τοτε το έβγαλε.. Πρέπει να μπω και σε recovery απο μόνος μου? Αν πατήσω Νο τι γινεται δλδ?? Παλι δε χάνω αρχεια κτλ? Ποιες οι διαφορές?? Εμένα έκανε το update τέλειωσε και δεν έχασα κατι αυτό εννοώ.( Android 4.4.4 MIUI -Hellas 3.18.0-4.8.1)

• Forum bug ?

Μήνυμα

Δε ξέρω αν είναι Bug αλλα κάθε φορα που μπαίνω ενώ είμαι συνδεδεμενος πάντα μου βγαζει μυνημα τελειωσε ο χρονος σας παρακλω συνδεθειτε κάτι τέτοιο... Και πρεπει να κανω log in log out kana 2-3-4 φορές κιολας (και ενω το κάνω συνεχιζει να πετάει αυτο το μυνημα κιολας ) Ειναι τέρμα κουραστικό. Σε μένα μόνο γίνεται??

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Πάτησα ΟΤΑ UPDATE κατεβηκε έκανε Restart kai μέτά εβγαλε ένα μήνυμα που λεει ROM may flash stock recovery on boot. Fix? THIS CAN'T BE UNDONE 1.No 2.Yes - Disable recovery flash on System 1 Tι πατάμε?? (Πάτησα ένα απ τα δύο καταλάθος και δεν έχασα τπτ και όλα οκ αλλα να ξέρουμε :P)