Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• xiaomi redmi note 4 (nikel)

Ge0rge - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Δοκίμασα την κινέζικη έκδοση δεν την αναγνωρίζει το τηλέφωνο , θα δοκιμάσω την Developer ROM>Full ROM pack και βλέπουμε .

Μήνυμα

Αν κατεβάσω την κινέζικη έκδοση , μήπως έχει εκεί τα Ελληνικά ? ( Version: V8.1.10.0.MBFCNDI (MIUI8) )

Μήνυμα

Δυστυχώς η έκδοση για την οποία μιλάμε δεν έχει Ελληνικά ... η εγώ κάνω λάθος στην εγκατάσταση ??

Μήνυμα

Διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στης ROM ?

Μήνυμα

Διαβάζω την συζήτηση που κάνετε και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα , θέλω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο κινητό μου. Σε προηγούμενο σχόλια βλέπω << 1. Να περάσεις μια Official Global Developer η οποία έχει και Ελληνικά, κατεβάζοντας την από εδώ και να την περάσεις στο κινητό μέσω του ενσωματωμένου updater του κινητού >> Η διαδικασία αυτή είναι ποιώ εύκολη από το να ξεκλειδώσω τον bootloader ? Τι διαφορά υπάρχει από το να βάλω Ελληνική ROM ?

• Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση , Ευχαριστώ πολύ .

• Ναι ... μετά από προσεκτικό διάβαζα το κατάφερα , αναγνωρίστηκε το κινητό , τώρα πρέπει να συνεχίσω το διάβαζα για το πως να ξεκλειδώσω το κινητό και να περάσω την Ελληνική γλώσσα .... είμαι και άσχετος άστα να πάν ... Γολγοθάς κανονικός ... Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την βοήθεια , να σε καλά .

• Ναι θέλεις .... θέλουμε driver για το fastboot ( για την διαδικασία adb ) διαφορετικά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή ότι και να κάνω . ( άλλαξα το καλώδιο usb με το γνήσιο της συσκευής - δοκίμασα όλες της usb που έχει ο σταθερός υπολογιστής - κατέβασα ότι driver μπόρεσα και βρήκα ) δεν το βλέπει ... τι γίνεται τώρα ?