Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Λοιπον μετα απο καποιες μερες απραξιας και γυριζοντας απο μαγαζι σε μαγαζι (2 συνολο)δεν το εφταξαν το κινητο.Ο πρωτος μαλιστα δεν πρεπει να το ανοιξε καθολου,ισως και ο δευτερος.Με αποτελεσμα του εβγαλα εγω την πλατη και προσπαθησα να του κανω εγω αυτο το test point (edl) αλλα τζιφος η υποθεση .Το κινητο παραμενει στην ιδια κατασταση,mi logo για παντα χωρις να μπορεις να μπεις σε fastboot η recovery.υπαρχει καμια ιδεα απο μερους σας μηπως και το σωσω ?? Υ.Γ Η 3η επιλογη ειναι να το παω σε εναν …
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “Τρόποι να σώσεις κάτι υπάρχουν, αλλά ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει με τίποτα (μπήκα με team viewer), φοβάμαι ότι η μόνη επιλογή είναι άνοιγμα πλάτης και test point ” Ανέστη,την εγκατάσταση της 10αρας πως την έκανε;με fastboot ή twrp; ” Τη 10αρα την έβαλα μέσα απο twrp χωρίς wipes πανω απο την 9αρα.Μια χαρά δούλευε δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.. και για να γυρίσω στην 9 έκανα πρώτα wipe kai μετά restore και ενώ τελείωσε κανονικά στην επανεκκίνησ…
-
Παλικαρια τη βοηθεια σας..Τι με εποιασε να δοκιμασω την miui 10(την κρατησα 1-2 ωρες καιθελησα να γυρισω πισω στην 9).ειχα παρει full backup και ενω τελειωσε κανονικα το restore και πανω που εκανε boot μου πεταξε κατι στην οθονη "τhe bootloader is unlocked και κατι αλλα και στο τελος press power to boot...και μετα μενει στο mi logo .δεν μπορω να το βαλω ουτε σε recovery ουτε σε fastboot γιατι πατοντας τα πληκτρα ξαναμπαινει κατευθειαν στο mi logo και μενει εκει.εχω την εντυπωση οτι θα μινει απο …
-
Παράθεση από liquid: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά το πήρα και εγώ σήμερα.Φωτογραφία φοβερή!!!! Απ οτι βλέπω. Screen protector τι φοράτε? Η x-one δεν εχει για το δικο μας? To mediamarkt μήπως έχει? ” Πού να βάλεις και την HDR+ την εφαρμογή για τις νυχτερινές φωτογραφίες....από εδώ Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΈπαθα πλάκα μόλις το δοκίμασα... Όσο για το screen protector έχω παραγγείλει αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, μέ…