Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από ntikas: “εχω το twrp_3.1.1 v2 και δοκιμασα το redwolf αλλα δεν ειχα αποτελεσμα,παλι τα ιδια εκανε!! ” Κατέβασε και πέρασε το με ADB αυτο : Jason_3.2.1-2η αν εχεις OTG type C βάλε ποντίκι και πέρασε το μέσα απο το υπάρχον TWRP λογικα θα σου δουλέψει.. ” Λοιπον περασα και το Jason_3.2.1-2 αλλα παλι τα ιδια!!!τι αλλο μμου μενει να κανω???
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από ntikas: “Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη??? ” Περίμενε μην βιάζεσαι ποιο TWRP εχεις ακριβώς στοιχεία θελω, θα περάσουμε άλλο με adβ ” εχω το tw…
-
Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα βαλει την miui pro 8.2.1 στο τηλεφωνο και ολα οκ.Σημερα που περασα την καινουργια 8.3.1 συνειδητοποιησα οτι to recovery (twrp) den doyleyei μπαινει κανονικα αλλα δεν πατιετε τιποτα,ειναι παγομενο.το ξαναπερασα,δοκιμασα το redwolf αλλα τα ιδια!!!.τι μπορω να κανω τωρα???η μονη λυση ειναι φαστβοοτ ρομ και φτου και απτην αρχη???
-
Παράθεση από 3ftw: “Κρίμα ρε γαμωτο να μην υπάρχει επίσημο στην αγορά. Έστειλα mail στην info quest μπας και με εξυπηρετήσουν. Αλλιώς θα παραγγείλω μια από ebay και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι φιλε μου υπαρχει και εδω και original και σε πολυ καλη τιμη (την εχω αλαξει και στο λεω!!) Γνήσια Μπαταρία BM46 4000 mAh Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi redmi Note 3 pro , Note 3 Prime (Bulk) | FixMobile Store
-
Καλή επιτυχία,
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Χωρις πλάκα βάλτο σε ρύζι για αρκετές ημέρες.” Δεν νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω το ρύζι..Το έχω λύση όλο και το έχω στεγνώσει πολύ καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα και χρονια πολλα και απο μενα.. Μια μικρη ιστορια.Το rn3 φιλου εκανε κατα λαθος μπανιο(το πηρα εγω να το κανω οτι θελω κατα συνεπεια) Οταν το βαζεις στη πριζα αναβει το λαμπακι,βγαινει το mi και μετα δειχνει την μπαταρια στο 0%.Πηγα και του πηρα καινουργια ,το ελυσα,του στεγνωσα motherboard ,πλακετα φορτισης και τα σχετικα το ξαναεδεσα αλλα τζιφος..Το μονο που μπορω να κανω παραπανω ειναι οτι οσο φορτίζει στη πριζα με vol- kai power μπαινω σε bootloader .απο τον υπολογιστη δεν κανει τι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σαν ιδέα πως σας φαίνεται...??? Μικρά εικονίδια να χωράει η 5,5 οθονη 7χ5? Δώσε link να κατεβάσουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΤου έκανα το calibration αλλά δεν διωρθωσε κάτι.και ή rom πού έχω είναι του galen..σε ορισμένες rom είναι ποιό εμφανές το πρόβλημα και σε άλλες οχι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΩραίο για πες μας και το πώς??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk