Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.

• κλειδωμενοσ

• Αφου ειπαμε οτι τον εχει ενσωματωμενο. Λες να το επαθα αυτο?

• Εχω μεινει με Brick κινητο ενω προσπαθουσα να βαλω την 9.5.2.0 Ψαχνω την fastboot rom απο το link του φορουμ σας για unbrick αλλά δεν εχει για redmi 3. Please help me!!! ειμαι χωρις κινητο

• Ναι αλλα δεν βρισκω για redmi 3 στο link του unbrick!!! Please εχω μείνει χωρις κινητο!!!

• Fastboot Μπορω να βαλω την 9.5.2.0 με Miflash?

• Brick παιδεσ Εβαλα την ρομ μεσα εκανα τα βηματα wipe το απλο σε factory reset μετα intall την εκδοση και στην επανεκκίνηση ίσα που φάνηκε το mi logo και μαυρη μαριλα πλακωσε Πατώντας το power button αναβει μια με το mi logo σβηνει και ξανα αναβει και σβηνει τελειωσ EDIT σε TWRP δεν μαπινει αλλά μπαίνει σε fast boot. Να δουλεψω με αυτο το Link ; Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)

• Xiaomi Redmi Note 7

glitho - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Κ εγώ όλα καλά με cosmote σταθερή κ 4G.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εμένα έχει μόνο : Λήψη τελευταίου πακέτου, ενημέρωση ρυθμίσεων, τι νέο υπάρχει, περισσότερα. Στο περισσότερα έχει άλλη σελίδα που περιλαμβάνει : σχόλια, πολιτική απορρήτου. Συγνώμη κιόλας αλλά μήπως εχω κάποιο προβλήμα ;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ναι. Αλλά δεν βγάζει το κινητό μου αυτό το μενού που μας λέει το flash guide.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποιο μοντέλο έχεις πάρει ? Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο ? ”

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Παράθεση από glitho: “Δεν έχω περάσει twrp κ δεν έχω κάνει unlock τον bootloader. ” Κατάλαβα.. Έχει μια άλλη διαδικασία που την βάζεις μέσα σε φάκελλο και πας μέσω update αν θυμάμαι αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ας σε πει κάποιος που το εχει κανει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι κάτι τέτοιο θυμόμουν. Δε πείραζει. Ευχαριστώ. Εαν θέλει κάποιος ασ μας πει, εκτός του παραδοσιακού τρόπου με twrp εάν έχει κάποιον άλλο.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Δεν έχω περάσει twrp κ δεν έχω κάνει unlock τον bootloader.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ωραία κ την περνάω απλά τρέχοντας το αρχείο;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εγω πάλι που έχω την 10.3.2 κ όλοι έχετε 10.3.3 πως γίνεται αυτό; Δεν μου ήρθε ενημέρωση.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά έχω Θέμα με το viber. Έρχονται μηνύματα κ δεν μου χτυπάει ειδοποίηση πάντα. Ενώ μπορεί να το έχω κλείσει πριν από 2 λεπτά. Κ το παλιό μου , redmi 3 , το έκανε αλλά έλεγα ότι ήθελε καμία πιο καινούργια ρομ κτλ. Τώρα γιατί να το παθαίνω με 3 βδομάδες κινητό.

• Ωραία άρα περνάω την ρομ 9.5.2 εως έχει κ ο bootloader είναι οκ.

• Δεν έβαλα ακόμα την τελευταία έκδοση . Υπάρχει ο bootloader ενσωματωμένος στην ρομ ;ή πρέπει ξεχωριστά να μπει ;

• Ναι κανένα πρόβλημα. Nas Driver το θέμα ήταν ότι πέρασε επιτυχώς απλά δεν εκκινουσε. Κ επειδή η xtrv 8.5 έχει επιλογή όταν κάνεις επανεκκίνηση να μπαίνει σε recovery ,ούτε κ από εκεί γινόταν. Το βράδυ θα βάλω την τελευταία που υπάρχει για το redmi 3 . K έχω δύο κινητά. Ενα δικό μου κ ένα της συζύγου. 2.5 χρόνια απροβληματιστη λειτουργία. Μόνο μπαταρία που άλλαξα στο ένα τώρα τελευταία. Έτσι για να ακούγονται τα καλά. Ευχαριστώ το forum.

• Ναι. Έγινε. Ο gkalen αποδείχθηκε σωστός. Σορρι NasDriver δεν δοκίμασα τον δικό σου τρόπο. Βέβαια έκανα μια αλλαγή που δεν ξέρω εάν επηρέασε το twrp. Το έκανα φλας αλλά όχι με όλο το όνομα του αρχείου που κατέβασα. Δηλαδή έκοψα το όνομα κ το άφησα να να λέει twrp_ido.img μόνο. Λέτε στο boot να μην το βλέπει?

• Ωραία. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα κ θα σου πω.