Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.

• Παράθεση από dajannis: “Εκανα εγκατασταση το update απο την recovery και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Mi Account μετα απο την εισαγωγή του κωδικού μου ζητάει κωδικό απο την γεννήτρια αλλά δέν εχω που θα το βρώ????” Αν πας στο account.xiaomi.com και συνδεθείς έχει επιλογή για Authenticator, μήπως πρέπει να το κάνεις disable αν εννοούσες αυτό.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από nikosild: “SOS!! Πως βγαίνει αυτή η χαζομάρα??? "το μεγεθος ληψης απαιτει wifi" ΔΕΝ με αφήνει να το κατεβάσω με DATA :cursing:” Μα καλά, κανείς σας δεν ψάχνει το κινητό του!? Λήψεις -> 3 τελίτσες πάνω δεξιά -> ρυθμίσεις” Εντάξει η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι καλά κρυμμένη. Εγώ το έχω βάλει σε "Wait for wlan" και δεν ξανα-εμφανίστηκε το μήνυμα στο Play Store.

• Ποια έκδοση έχεις πάνω τώρα; Νομίζω για το δικό σου μοντέλο (1gb) οι Roms είναι εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4-Xiaomi-RedMi-2-2%CE%91/ (ας επιβεβαιώσει κάποιος). Κατέβασε μία από τις 2 (είναι root) και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Εμένα όταν έβαλα το update.zip στην SD δεν το έβρισκε, αν σου κάνει το ίδιο τοποθέτησε το χύμα στην εσωτερική μνήμη του Redmi.

• Antutu score από τα xiaomi

zefs - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και ένα από εμένα στην 5.9.18: tCEB0FV.png

• Αν δεις πως δεν απαντούν στα emails πες τους πως θα ξεκινήσεις την διαδικασία dispute μέσω paypal, λογικά θα απαντήσουν αμέσως μόλις το αναφέρεις αυτό.

• Επωνυμία της επιχείρησης : gearbest Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : http://www.gearbest.com/ Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 2_2GB Ημερομηνία αγοράς : 18/09/2015 Αποστολή : 21/09/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 6 ημέρες (EU αποθήκη) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Tα σχόλιά σας: Πολύ καλή τιμή και γρήγορη αποστολή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι πως το πακέτο δεν ήταν ασφαλισμένο για προ…

• Redmi note 2 BRICK HEEEELLLPPPP!!!

zefs - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Τι ακριβώς ήθελες να κάνεις και παρουσιάστηκε το πρόβλημα;

• update στην sd card

zefs - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Μήπως φταίει η συγκεκριμένη SD Card; Δοκίμασε άλλη ή κάνε την re-format από Windows αφού κάνεις backup τα δεδομένα της.

• Λογικά δεν φταίει το css. Απλά αν δεν βρεθεί ο λόγος που το κάνει μπορεί να αφαιρεθεί το HL και να χρησιμοποιείται το H1 που είναι πιο δίπλα στην μπάρα (όταν κάνεις post) Και αν θες αλλάζεις το css του H1 για να μοιάζει με το headline.

• Το headline plugin τι κάνει; μήπως αν γίνει disable και να χρησιμοποιούμε το H1/H2 από τον editor; --- Τεστ --- Απλά πρέπει να αλλάξει το css του H1 για να ταιριάζει με το plugin και να εμφανίζει την γραμμή από κάτω: .headingBBCode {color: #666666;padding: 3px 0;margin: 3px 0;font-size: 1.7em;border-bottom: 1px solid #cccccc; }

• Εμένα λειτουργεί κανονικά στον Chrome με το theme Blue Temptation. Μήπως είναι θέμα browser ή forum theme; //Άκυρο και σε εμένα το κάνει στα posts.

• Παράθεση από trainspotting: “Αν θέλαμε ios , θα παίρναμε iPhone,iPad κλπ...ποιος ο λόγος ? Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα γι αυτό βγάλανε την εφαρμογή, αν σε κάποιον δεν αρέσει το Android και αγόρασε iPhone μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα του (φωτογραφίες, βίντεο, emails, sms, επαφές, ημερολόγια κτλ) από το Android στο iPhone. Τα reviews στο play store έχουν πλάκα πάντως: play.google.com/store/apps/det…com.apple.movetoios&hl=en

• Παράθεση από geosoho: “καλημερα...για το mi4i δεν θα βγει η νεα ρομ;;” Από το πρώτο post: "Τα links θα γίνονται σταδιακά ενεργά σταδιακά μόλις τελειώσει το Upload στο server για κάθε ROM"

• Έριξα και εγώ μία ψήφο

• Dead on Arrival, δηλαδή ελαττωματικό από την στιγμή που το άνοιξες. Από την άλλη το θέμα με την εγγύηση φαντάζομαι το γνώριζες πως μπαίνεις σε ρίσκο αγοράζοντας από Κίνα, οπότε ποιος ο λόγος να μην τους εμπιστευτείς ότι θα το φτιάξουν;

• Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις με το paypal για να είσαι σίγουρος. Φαντάζομαι εφόσον ήταν DOA όμως το κινητό, και το paypal θα σου πει να το στείλεις πίσω για να στο αλλάξουν ή θα σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω αλλά αυτό φαντάζομαι θα γίνει αφού παραλάβει την συσκευή το ibuygou.

• Ενημέρωσέ μας όταν σου απαντήσουν και γενικά για το service.

• Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi2S 16GB Ημερομηνία αγοράς : 27/1/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 4-5 ημέρες με EMS(δεν μετράω τις γιορτές στην Κίνα) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από το κατάστημα και από το live support τους. Είναι πολύ εξυπ…

• Αγορά

zefs - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis_il: “σορρυ που χαλαω το θεμα του φιλου θελω να κανω παραγγελια του red rice απο merimobiles και θελω παρακαλω να μου πειτε τι να προσεξω,κουπονια και τα συναφη.... Ευχαριστω εκ των προτερων PS: να το παρω ροοταρισμενο ή οχι?” Από κουπόνια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MIUI. Επίσης στα comments της παραγγελίας να τους πεις να το δηλώσουν μικρότερη αξία για να μην περάσει τελωνείο και να το στείλουν με EMS. Για το root μπορείς να το κάνεις και μόνος σου εύκολα.