Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
Παράθεση από lampisd: “πολυ ωραια λοιπον!!!ευχαριστω αν μπορω να βοηθησω κατι μπας και ειμαι απο τους πρωτους με αυτην την συσκευη πειτε μου.” Πως τα πάει από άποψη μπαταρίας το Z5s mini; Μάλλον και εγώ θα το προτιμήσω έναντι του Xiaomi. Δώσε μας και μια συνολική εικόνα αν θες ή σύγκριση με παρόμοια smartphones αν είναι εφικτό.
-
mi2s παραγγελεια απο merimobiles
zefs - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕίσαι συνδεδεμένος σε wifi/3g data όταν πας να κατεβάσεις τα θέματα; Όσο για τις ενημερώσεις δεν είναι απαραίτητο να τις κάνεις, το τηλέφωνο θα λειτουργεί κανονικά απλά προτείνεται καθώς περιέχουν διορθώσεις σε προβλήματα που μπορεί να έχει η εκάστοτε έκδοση, ή προσθέτουν καινούρια χαρακτηριστικά.
-
Εμένα πάλι από merimobiles μου είπαν πως όλες οι παραγγελίες από 23/1 και μετά θα σταλούν από τις 10/2. Εκτός αν δεν εννοούσε για EMS. Επίσης: Παράθεση: “Happy Chinese New Year Holiday (Jan 27 to Feb 8 ) Orders placed between the 23rd of January and the 7 of February will start shipping on February 10. Live chat service will remain available 24/7 All Orders place during the holiday will receive a free car charger. Thank you”
-
Τι μας κάνει αυτή η Κίνα...