Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.
-
@gkalen Που ήταν το bug τελικά; Θα σκάσω που δεν το βρήκα.
-
@galeanatur Μπορείς αλλά δεν φέρνω καμία ευθύνη xD. Λογικά δεν θα έχεις θέμα. Αλλά εγώ μια φορά το λέω να καλύψω τον κώλο μου να μην με κυνηγάτε μετά xD
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαThanks για το review. Με έψησες να το τσιμπήσω με την πρώτη ευκαιρία.
-
Καλημέρα. I give up στο να φτιάξω το Adb μετά απο 6 ώρες. @gkalen σου γράφω τι αλλαγές προσπάθησα μπας και σε βοηθήσει όταν το κοιτάξεις. 'Ολα δοκιμάστηκαν πάνω στην 6,7,28 Άλλαξα το build.prop στην ramdisk με το Android Image Kitchen και το μετά το έκανα flash. /build.prop diff-online.com/view/579d6efe349c4 Δοκιμάστηκε και με το mass_storage και χωρίς /system/build.prop diff-online.com/view/579d6f712e247 ro.adb.qemud και 1 και 0 δοκίμασα persist.sys.usb.config και χώρις mtp και χώρις mass_store…
-
Παράθεση από gkalen: “@alxdjo Τα'χουμε πει ότι δε δουλεύει το usb debug .. Ότι θες να κάνεις μέσω fastboot , εκτός αν σου χρειάζεται για κάτι άλλο .. Θα το ξαναδώ βέβαια , απλά δεν το κοιτάω τώρα γιατί δεν έχω χρόνο .. Οι αλλαγές στο κερνελ δημιούργησαν αυτό το θέμα , αλλά θα προτίμησω το performance αντί του usb debug στην παρούσα φάση .. ” Πωωω κόντεψα να τρελαθώ που δεν έβγαζα άκρη. Τουλάχιστον ξέρω ότι είναι στην Rom το θέμα xD. Το ήθελα απλά για να κάνω Debug Apps στο Android Studio. Μέχρι …
-
@Bodai δεν έχω antivirus και το Firewall κλειστο @NasDriver Δεν το βγάζει σαν ADB συσκεύη στο Off και προφανώς δεν έχει ζητήσει να κάνεις Accept ούτε μια φορά το RSA key. Α ξεχάσα να αναφέρω ότι προσπάθησα και να βάλω το Key απευθειας στο κινητό δεν έκανε κάποια διαφορά. Φαντάσου είναι σαν να βγάζεις το καλώδιο φάση.
-
Όταν flashara το κινητο είχα κανονικά ADB ,από όταν έβαλα την Gkalen δεν έχω ADB. Δοκίμασα - Απεγκατάσταση όλων των Driver στο σύστημα - Αλλαγή καλώδιου - Αλλαγή θύρας - Reflash με Wipe Cache/Dalvik - Reinstal όλα τα SDK - Αλλό PC - Unroot Το κινητό συνδέται κανονικά και μπορώ να αλληλεποδράσω μαζί του σε fastboot/download/ MTP/PTP το μόνο που δεν πάιζει είναι όταν ενεργοποιώ το USB Debug αποσυνδέει την συσκευή.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜπείτε στο forum en.miui.com και γράψτε κάνα post και δοκιμάστε τα unlocks κάθε 12 ώρες. Έμενα μου ήρθε στις 4 μέρες αλλά SMS ποτέ
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Θα σου πρότεινα αυτά Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro-17.89 and Free Shipping | GearBest.com Mobile Όποιος τα έχει είναι εντυπωσιασμένος ” Ty τα παραγγέιλα
-
Παράθεση από ngiak: “Διαβασα αυτο με το λαθος βημα και το brick-αρισμα και ψιλοφοβήθηκα Και κατι ακόμα, εγω μαλλον εχω την stable rom (Αγγλοκινεζικη) και απο οτι ειδα πρεπει να εχω την developer για να μπορώ βαλω την Ελληνική και ετσι ρωταω πως θα την αλλάξω Ειδα οτι γινεται μεσα απο το ΜΙ PC Suite αλλα δεν το αναγνωριζει το Redmi 3s ” Για πόσταρε το About Page μήπως και δεν φοράς Official. Γιατί και εγώ είχα κινητό με "official" που μόνο Official δεν ήτανε
-
Παράθεση από lallasgr: “@ngiak θα έλεγα να ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον οδηγό και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές/προσαρμογές για το κινητό σου Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) διαφορετικό twrp και rom δηλαδή! Τα βήματα όμως σαν βήματα πρέπει να γίνουν όλα! Ειδικά μέσα στο twrp! Αν δεν κάνει κάποιο μπορεί απλά να brickάρει η συσκευή!! ” @ngiak να το ακούς τον lalla αυτός με έφτιαξε εχθες
-
Παράθεση από ngiak: “Ευχαριστώ Απο οτι καταλαβα αφου κανω εγκατασταση το TWRP θα πατησω το κουμπι -install- πανω αριστερα και θα επιλέξω το zip με την Ελληνική Rom και ειμαι ετοιμος ” Μην ξεχάσεις το Wipe της Dalvik cache/cache/data πριν κάνεις Install και μετά πας στο Install. Και μετά το install wipe dalvik cache/cache. Α για Rom βάλε αυτήν εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…CE%A4HUNDER-MiUi8-6-7-14/
-
MUUI v8 Theme?
alxdjo - - Themes Store
ΜήνυμαΝα σας ρωτήσω το Theme Store σας βγάζει κάνα Theme? Βλέπω μόνο το iOS 10