Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 173.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@ail31ou TWRP > WIPE > FORMAT DATA (δίπλα στο advance wipe) > YES > αφού τελειώσει > HOME (το σπιτάκι) > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS > WIPE > ADVANCE WIPE > cache + dalvik art cache + data > HOME > κοιτάς στην εξερεύνηση των windows αν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις πάλι την ρομ μέσα, εναλλακτικά OTG ή SD card > INSTALL > REBOOT SYSTEM” Κάνω τα παραπάνω και έχω τα εξής errors (η rom είναι σε υποφάκελο της sdcard): 9606d8a1861381f2825c3b0…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
gas83 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Την Παρασκευή έκανα αίτηση για unlock για συσκευή φίλου (Redmi Pro). Μπαίνω χτες στο site (en.miui.com/unlock/) για να τσεκάρω τι έχει γίνει και βλέπω ότι "Your application has been rejected" (ή κάπως έτσι).. ξανακάνω αίτηση και σε 5 ώρες είχε έρθει το μήνυμα για να προχωρήσουμε σε unlock! Τέλος καλό όλα καλά.. το βράδυ πάμε για xtrv!
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή φοράει unofficial rom. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα official global rom.. οπότε καλό θα είναι να βάλεις (υπάρχει αντίστοιχος οδηγός) official china (stable ή developer) για να δεις αν είναι θέμα λογισμικού και όχι υλικού.. Εγώ αυτό έκανα σε συσκευή φίλου που δυστυχώς είχε θέμα υλικού.. το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι μην χάσεις τυχόν εγγύηση οπότε ρώτα και στο κατάστημα που το αγόρασες να σου προτείνουν λύση (μπορεί και οι ίδιοι να σου πουν να βάλε…
-
RE:
gas83 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καταρχήν πρέπει να φύγω, ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος άλλος αν γινει κάτι. Στην επιλογή donwload only βάλε το firmware update και θα συνεχισει. Αν δεις large file άλλαξε το αρχείο cust με αυτό που σου δίνω. dropbox.com/s/nkvneuzi8wkmjga/Custom_Cust_Omega.zip?dl=0” @MIUI_ART μήπως θα ήταν χρήσιμο στον οδηγό, στην 1η περίπτωση (fastboot) να αναφέρονται και οι εξής περιπτώσεις για το Flash Tool (επειδή εμφανίζονται τελευταία από ότι παρατηρώ..): 1. Σε περίπτωση εμφάνισης …
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ για Redmi 3 Pro (ido), περάστηκε μέσω twrp (wipe dalvik+cache) πάνω από την προηγούμενη xtrv (7.2.9) και όλα καλά.. Ευχαριστούμε παιδιά!
-
Βρε @THUKIS τι μας κάνεις βραδιάτικα! Πάω για backup από twrp και μετά αναμονή για κατέβασμα.. Πώς την εγκατέστησες (αναβάθμιση ή twrp);
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Για IDO η 7.2.16 ROM κατεβαίνει .... :thumbsup:” Αν δεν έχει βγει το νέο νήμα μέχρι να την τσεκάρεις, και αν μπορείς, πες εδώ πρώτες εντυπώσεις (τρόπος εγκατάστασης, διαφορές κλπ).. για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι που πάμε για μετά τις 10 λογικά!
-
@takisk Περάστηκε με επιτυχία από τουλάχιστον 2 άτομα που απαντήσαμε στο νήμα.. Προσωπικά και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.. κάτι κουλά που έκανε με το DLNA (streaming σε tv) ξεπεράστηκαν βάζοντας (wipe dalvik+cache) την προηγούμενη xtrv dev rom (7.1.19) και ξαναπερνώντας την παρούσα.. Βασική διαφορά (προς το καλύτερο) που παρατήρησα είναι η ύπαρξη ελληνικού ευρετηρίου στις επαφές! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Περάστηκε σε Redmi 3 Pro (ido) με FR και όλα καλά! Ευχαριστούμε παιδιά! Παρατήρησα ένα θέμα με το DLNA (δεν βλέπει τον media server ούτε στριμαρει από το κιν σε TV). Βάζω προηγούμενη rom να τσεκάρω αν συνεχίζεται το πρόβλημα και επανέρχομαι με λεπτομέρειες!
-
Edit. Λάθος τοπικ!
-
@zattara Λογικά θα χρειαστεί Factory Reset (wipe cache+dalvik+data)για να περαστεί σωστα.. Πρόσεξε όμως να κρατήσεις backup τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει γιατί με το Factory Reset θα χαθούν! Δεν ξέρω (σήμερα θα κάνω κι εγώ πρώτη φορά..) αν χάνονται και τα υπόλοιπα δεδομένα οπότε κρατά ένα backup από twrp για καλό και για κακό!
-
Καλημέρα! Έχοντας την rom του θέματος για 3 εβδομάδες στο Redmi 3 Pro και διαγράφοντας με την βοήθεια του προγράμματος Device Control -χρειάζεται root- (ή παγώνοντας) την εφαρμογή msa (και την analytics που έχει αναφερθεί από άλλους) παρατήρησα μεγαλύτερη ζωή στην μπαταρία. Αυτές οι εφαρμογές - υπηρεσίες έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν ήταν κατάλοιπα προηγούμενης rom μιας και από τον Δεκέμβρη περνάω dev πάνω από dev χωρίς Factory Reset. Bugs: από μια φορά δεν δούλεψαν…
-
Παράθεση από stakantzi: “Παράθεση από mixaliscy: “Σε βάζει δηλαδή σε twrp? ” Όχι δεν με περνούσε με τίποτα το Twrp. Τελικά με βοήθησε ένα παιδί και κατέβασα ένα άλλο αρχείο για να φλασαρω Twrp μέσω Fastboot. Όλα πήγαν καλά εν τέλει. Αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν έγινε η δουλειά μου με τον οδηγό. ” @stakantzi Θυμάσαι αν χρησιμοποίησες άλλο αρχείο twrp ή αν πέρασες άλλη rom; Αρκετοί σε αυτό το νήμα αναφέρουν πως τα κατάφεραν να τρέξουν twrp αφού έβαλαν stable china rom (και όχι china …