Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 173.

• @mitch002 Thanks for the guide. I have followed your tutorial and rom (official china dev) flashed without any problem! You suggest downloading official china dev rom from china server. i have flashed rom that was downloaded from global forum (en.miui.com/a-234.html) and the latest rom was installed (7.1.20) successfully. Maybe now the global forum updates their fastboot roms so we can download it from there?

• Σε ido περάστηκε πάνω από την προηγούμενη μέσω recovery με wipe dalvik+cache. Δεν μπορούσε να γίνει μέσω update (όπως προανέφεραν). Προς το παρόν όλα ΟΚ. Ευχαριστούμε παιδιά..

• RE:

gas83 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

@bluekamikaze Ο gkalen αναφέρονταν σε προηγούμενη συζήτησή μας για FR. Μήπως είχες κρατήσει backup του συστήματος από twrp ή των εφαρμογών (βλέπε παρακάτω για backup/ restore εφαρμογών..)? Παράθεση από gkalen: “@kostakislarisa Όχι από micloud.. Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αντίγραφα και επαναφορά / .. κάνεις backup από κει και μετά το επαναφέρεις πάλι από κει ..” Παράθεση από gkalen: “@gas83 Αυτό το backup που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ παραμένει , δεν χάνεται ποτέ ..”

• @gkalen Το backup θα παραμείνει στην συσκευή έπειτα από FR ή θα πρέπει να το αποθηκεύσουμε σε εξωτερικό μέσο (όπως και την rom πχ)?

• RE:

Μήνυμα

Σε ido μέσω update (από 7.1.5) βγάζει σφάλμα κατά τον έλεγχο του πακέτου (md5 κατεβασμένης rom τσεκαρισμένη).. Συνεχίζω με recovery! Edit. Περάστηκε επιτυχώς μέσω twrp με wipe dalvik+cache. Τα θέματα με το λατινικό ευρετήριο στις επαφές, την εξαφάνιση της εφαρμογής Βίντεο και του Child mode παραμένουν (από δικό μου λάθος δεν έκανα Factory Reset από την παλιά rom -beta1- στη νέα -beta2-). Ευχαριστούμε παιδιά..συνεχίστε έτσι!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από panospat88: “Τι εννοείς μπορείς να μου εξηγήσεις ? Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω ?? ” Twrp->-wipe/advanced wipe->dalvik,cache,data->Internal Storage->,system-swipe και μετά back-back μετά υποχρεωτικά reboot/recovery και μας ξαναβάζει στο twrp και μετά αφού έχουμε αποθηκεύσει στο USB την rom και με καλώδιο OTG το συνδέουμε με το κινητό και install rom. Υπόψιν θα χάσεις εφαρμογές - ρυθμίσεις. ” Τις εφαρμογές-ρυθμισεις μπορούμε να τις επαναφέρουμε μέσω MiC…

• RE:

Μήνυμα

@kostas1alina, @THUKIS το περάσατε μέσω update ή από twrp και με FR? Σε ρωτάω γιατί εδώ και 3 rom έχει πάει σε beta2 για Ido και απ' ότι διάβασα (καθυστερημένα) θέλει FR. Εγώ έκανα το λάθος και έκανα update και εμφανίστηκε το πρόβλημα που αναφέρεις και εξαφανίστηκε η επιλογή Child mode (ή τουλάχιστον αυτά παρατήρησα..)!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Παιδια ερωτηση, αφαιρεθηκε η λειτουργια παιδιου απο την νεα rom?????” Πράγματι και σε Redmi 3 Pro (Ido) το ίδιο! Τα παιδιά δεν παίζει με κινητά.. Επίσης όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα post επιβεβαιώνω ότι άλλαξε το ευρετήριο των επαφών στα λατινικά και στο Redmi 3 Pro.

• Καλημέρα, χτες περάστηκε μέσω update η 7.1.5 rom σε Redmi 3 Pro (Ido) και όλα καλά μέχρι στιγμής, νομίζω πως υπάρχει και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Ευχαριστούμε παιδιά! Χρειάστηκε αλλαγή της τοποθεσίας από Κίνα->Ελλάδα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα για να εμφανιστεί το τηλεχειριστήριο. Το εικονίδιο του Βίντεο (αν θυμάμαι καλά έτσι πρέπει να λέγεται) εξαφανίστηκε. Επίσης προστέθηκε η υπηρεσία της google "Φωνητική Αναζήτηση". Προς σημείωση δεν είχα βάλει την προηγούμενη ελληνική dev.…

• Αγορά Redmi Note 4 από skroutz

gas83 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το 64-ρι στο eglobalcentral ένα πενηντάρικο φθηνότερο, από όσο έχει το φθηνότερο μαγαζί στο skroutz το 32-ρι!!! εντός Ε.Ε., χωρίς τελωνείο σε 6-8 μέρες παράδοση διαφημίζει....ε, ας αργήσει και καμιά μέρα παραπάνω... ” @demakhs στο eglobalcentral φαίνεται να φοράει την MIUI v7 (link) και επίσης αναφέρει ότι αν αλλάξεις rom χάνεις την εγγύηση τους. Ξέρεις αν μπορείς να τους ζητήσεις να βάλουν την τελευταία global stable και αν είχες ποτέ θέμα με την εγγύηση τους λόγω της αλλ…

• RE:

gas83 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από bandit650: “θεωρω οτι ειναι αδικο να επιτρεπονται να ψηφιζεις καθε μερα. ετσι βγαινουν πλαστα αποτελεσματα. δηλαδη 500 μελη που μπαινουν καθε μερα μπορουν να περασουν 2000 μελη που μπηκαν για μια μονο φορα.” Αυτοί είναι οι κανόνες και ισχύουν για όλους..έτσι δεν είναι;

• +10 gas83 Καλή χρονιά edit (08/1). # ψήφων

• Περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε Redmi 3 Pro (ido) -με αναβάθμιση από την προηγούμενη xtrv rom- και προς το παρόν όλα καλά. Πάω για τρέξιμο να τσεκάρω GPS και μπαταρία! Ευχαριστούμε παιδιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

• RE:

gas83 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lordbishop: “Καλησπερα και από μένα. Πρόσφατα απέκτησα το Redmi pro. -Είχε unofficial ROM εγκατεστημένη και ξεκλειδωτο bootloader. -Περασα την China dev ROM με τον πρώτο τρόπο του οδηγού (6.12.22| Beta ) - έκανα αίτηση για official unlock και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε. Το πρόβλημα είναι ότι σταματάει στο 50% της διαδικασίας και μου βγάζει μήνυμα couldn't verify device. Τσεκαρα το bootloader από περιέργεια και είδα ότι είναι ακόμα ξεκλειδωτος παρόλο που πέρασα official Chi…

• RE: RE:

gas83 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos159: “Παράθεση από Atha Kappas: “Χαχαχαχα, παντως καλα θα ηταν να αλλαξεις ρομ γιατί αυτη που φορας ειναι multilanguage κινεζομαγαζου, οταν εχεις χρονο διάβασε τους οδηγους καο τι πρέπει να κάνεις ξεκινας απο αυτο που σου έγραψε ο geoanto55 πιο πανω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω διαβάσει αρκετά είναι η αλήθεια, αλλά έχω μπερδευτεί και το ψιλόφοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεια. Το βίντεο που δείχνει πως ελέγχουμε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader απίστ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Αφού από ότι βλέπω σε προηγούμενο μήνυμά σου έχεις ήδη την XTRV-6.12.8, γιατί παιδεύεσαι με το Mi PC Suite; Βάλε την χθεσινή ROM 6.12.15 μέσα στο κινητό, πήγαινε στην εφαρμογή Αναβάθμιση, δεξιά πάνω στις τρεις τελείες, από την επιλογή που σου βγάζει εκεί ψάξτην μέσα στο κινητό (στην διαδρομή που την έχεις βάλει) και πέρασέ την.” @dnomikos ακολουθώντας την συμβουλή σου η rom πέρασε χωρίς προβλήματα πάνω από την προηγούμενη σε Redmi 3 Pro (Ido). Έτρεξε αυτόματα twrp και φλα…

• redmi pro 64gb unlock boot loader

gas83 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Τί rom έχει η συσκευή; Ένα screenshot από Settings->About Phone θα βόλευε..

• Παράθεση από KenJiNx: “Καλησπέρα. Πολύ καλό το κινητάκι.. Το έχω 20 ημέρες και με βόλεψε πολύ! Έχω μερικά θέματα όμως, καταρχάς μερικές φορές όταν το ξεκλειδώνω μου βγάζει το μήνυμα "Μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης." και αυτό δε φεύγει με τίποτα, πρέπει να ξανακλείσω το κινητό και να προσπαθήσω ξανά να το ξεκλειδώσω.. Το googlara και βρήκα πως είναι μέσα απ τις ρυθμίσεις Κλείδωμα οθόνης -> Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Είναι ενεργοποιημένο αλλά δε με αφήνει το σύστημα να το πειράξω. Επί…

• Καλημέρα! 6/10..θέλω δουλειά (έχουν αρχίσει και μου ζητάνε βοήθεια για xiaomi οπότε που θα πάει θα τα μάθω θέλω δεν θέλω..)!!!

• Παράθεση από spyroskara: “Μάλιστα...32-bit έχω εγώ ” Αν δεν μπορείς να βρεις pc με 64bit ΛΣ, δες αυτόν τον οδηγό "Ελληνικός οδηγός χρήσης Vmware Machine με Windows 10 x64 για φλασάρισμα με MiFlash Official Rom σε Xiaomi με κλειδωμένο Bootloader", όσον αφορά το VMware..