Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 245.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ναι adm. Είναι μονο δικο μου πρόβλημα λες?? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Καλησπέρα στην παρέα. Στην τελευταια ενημέρωση rom παρατήρησα το εξης. Στο μενού ήχος>βελτίωση της ποιότητας ήχου>ισοσταθμιστης,ο διακόπτης(τετραγωνάκι)πανω δεξια που μας επιτρέπει δικές μας ρυθμίσεις δε δουλεύει είναι νεκρό. Αν έγραψα σε λάθος τόπο την παρατήρηση ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές δηλώνω...άσχετος!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Οκκκκ το βρήκα. Είναι στον υποφακελο font!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
φιλέ jonk δεν υπάρχει στην τελευταια rom το υπομενού μέγεθος γραμματοσειράς. Εσύ το χεις? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Καλέ μας adm. Πες μου κ απο που μεγαλώνει η γραμματοσειρά γτ εβγαλα τα ματια μου ο γεροντης Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Του φόρουμ τους developers να ευχαριστήσω θέλω Κοπέλια είστε κορυφές Σας βγανω το καπέλο!!! να μη ξεχνιομαστε!!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Ευχαριστώ πολύ tora33..Εκανα όσα μου ειπες. Παρατήρησα δυο πράγματα. Στο screenshot παρακατω φαίνεται το πρόβλημα στο ρολόι και δεύτερον απο την οθόνη αναμονής αν συρω δεξια δεν παει στην αναζήτηση που ειχαμε πριν. Έτσι πρεπει να ναι??0a169a1975e23d8591f6e76090feddef.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Καλημερα σε ολους. Εγω ειχα ενα προβλημα με τον ηχο κ ειχα περασει μια παλιοτερη ROM κ λυθηκε. Παραλληλα η εφαρμογη Mikey μου εβγαζε οτι εχει σταματησει. Σμρ περασα την τελευταια κ τα προβληματα αυτα υπαρχουν ακομα. Μαλλον κουβαλω παλια κουσουρια. Μπορει καποιος να μ πει πως θα σβησω τα παντα εκτος απο επαφες κ αλμουμ φωτο? Κ να ξαναπερασω τη νεα ROM? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Φιλε Adm οπως προειπα σε προηγουμενο post το προβλημα ηχου με τα ακουστικα λυθηκε περνωντας την 4.11.21. Εδω δεν υπαρχει ο ota updater. Με επομενες ενημερωσεις λες να ξαναεχω το ιδιο προβλημα στον ηχο?Κ γτ πλην ενος οι αλλοι φιλοι δεν ειχαν προβλημα?η τουλαχιστον δεν ανεφεραν??Σ ευχαριστω!! Στάλθηκε από το MI 3W μου