Καλη χρονιά σε ολους. Ενα ορθογραφικό λάθος εντοπισα Βίντεο>ανθρωπάκι πανω αριστερά.όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο mi account σου δείχνει το παρακατω. Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
Για να εξηγήσω. Όταν μπαίνω ας πούμε στο σάιτ της ναυτεμπορικης οτι βίντεο παταω ν ανοίξει μ βγάζει πρόβλημα αναπαραγωγής. όταν το παταω στην αρχή μου δείχνει διαρκεια 0. Δεν ξέρω αν βοήθησα Αντίθετα απο την εφαρμογή you tube δεν έχω κανένα προβλημα Στάλθηκε από το MI 3W μου
Ενω μου ανοίγει τα βίντεο στο you tube κανονικά απο διάφορες αλλες σελίδες μου βγάζει πρόβλημα αναπαραγωγής. Δοκιμαστε αργότερα. Ποιος γνωρίζει γιατί??ευχαριστώ εκ των προτερων Στάλθηκε από το MI 3W μου
Καλησπέρα στην παρέα.. Ξέρει να μου απαντήσει κανείς στο παρακατω? Ενω είχα επιλέξει ενα κομματι wma απο το άλμπουμ μουσικής για ήχο κλήσης σε μια συγκεκριμένη επαφη τώρα δε χτυπά μ αυτό αλλά όπως σε όλες τις αλλες. Όταν προσπαθώ να το επιλεξω ως ήχο κλήσης μου εμφανίζει "αδύνατη αναπαραγωγή μουσικής". Ενω στην play list παιζει κανονικά!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
Καλησπέρα σε ολους σας και χρόνια πολλά!!! Σήμερα παρέλαβα το δώρο μου. Attachment (ID: 2809) Ευχαριστώ πολύ όλο το team και το merimobiles και εύχομαι σε ολους σας να στε γεροι και τυχεροί στη χρονιά που μας έρχεται!!!
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ZArchiver ψάχνοντας μου εμφάνισε το παρακατω..μπορεί να μου πει κάποιος απ την παρέα αν παει κάτι λάθος στο κινητό μου??Κι αν ναι πως διορθώνεται??Ευχαριστώ!!