Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gkionis: “και factory reset μέσα από το recovery κάνω ? ή υπάρχει άλλος τρόπος ? ” Υπάρχει μέσα στις ρυθμίσεις αλλά γιατί να το κάνεις από εκεί και αν μη βάλεις αμέσως τη νέα Ρομ από το Recovery? ” και πως ακριβώς γίνεται ? την κατεβάζω και την περνάω ? ποια είναι η ρομ που πρέπει να κατεβάσω ? είναι κλειδωμένος ο bootloader οπότε δεν μπορώ να περάσω ρομ . έτσι δεν είναι ? τώρα 'εχω την stable 7.00.99

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gkionis: “καλημέρα στην ομάδα . να κάνω μία ερώτηση . επειδή έχω παραγγείλει το ΝΟΤΕ 3 PRO και το απλό το ΝΟΤΕ 3 το θέλει φίλος πως το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση . έχει την ρομ όπως μου το έστειλαν από VICKMALL την stable 7.00.99 . τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνει εργοστασιακό ? ” Σε όλατα Xiaomi με factory reset (wipe cache, dalvnik), σβύνονται τα πάντα. Αν θέλεις και internal data, πρέπει να έχεις την ρομ κάπου έτοιμη για εγκατάσταση αμέσως …

• καλημέρα στην ομάδα . να κάνω μία ερώτηση . επειδή έχω παραγγείλει το ΝΟΤΕ 3 PRO και το απλό το ΝΟΤΕ 3 το θέλει φίλος πως το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση . έχει την ρομ όπως μου το έστειλαν από VICKMALL την stable 7.00.99 . τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνει εργοστασιακό ?

• Καλημέρα στην παρέα . έχω πάρει το κινητό από vickmall και μου ήρθε με την stable 7.00.99.00. θέλω να περάσω την ελληνική ρομ . για να ξεκλειδώσω το bootloader πρεπει να κάνω ότι ακριβώς λέει στην πρώτη σελίδα ? μιλάω για ξεκλείδωμα bootloader χωρίς κωδικούς . κατεβάζω την ρομ τους drivers και ότι τέλος πάντων λέει . την ρομ για να την περάσω την έχω μέσα στο τηλέφωνο ή απλά σε ένα φάκελο στο pc ? σν αποθηκεύσω το αρχειακι με τις επαφές στο τηλέφωνο μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ χάνετε ? τι …

• Για το 3 .sos παιδιά

• ερώτηση παιδιά λίγο άσχετη αλλά sos . Έτσι ξαφνικά το κινητό άσπρισε η οθόνη του . Πατώντας τα κουμπιά παραμένει στην άσπρη οθόνη. Όταν επιστρέφει στην οθόνη κλειδώματος φαίνεται κανονικά η εικόνα . Όταν το ξεκλειδώσω φαίνεται άσπρη οθόνη . Όταν με πάρουν τηλέφωνο φαίνεται κανονικά το όνομα και μπορώ να μιλήσω . Ήρθε από vickm all και φοράει την δική τους ρομ . Πείτε μου τι μπορώ να κάνω ?

• ελληνική ρομ από εδώ τα παιδιά που να φλασάρετε με την απλή διαδικασία όπως στο redmi note 2 πότε περίπου υπολογίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμη? . ο συγκεκριμένος τρόπος είναι λίγο πολύπλοκος και επικίνδυνος και πιστεύω καλύτερα είναι να περιμένουμε

• καλημέρα στην ομάδα . επειδή αύριο παραλαμβάνω το redmi note 3 θέλω στο redmi note 2 που έχω να το περάσω την stable τελείως καθαρή για να το δώσω σε ένα φίλο μου που το θέλει . ποια διαδικασία πρέπει να κάνω βήμα βήμα ?. έχω περασμένη την stable 7.0.8.0

• ερώτηση . έχω το note 2 prime με την τελευταία stable rom . νομίζω είναι η 7.0.6.0. έχει βγει καμιά ποιο πρόσφατη ? επειδή το κινητό το ζαχαρώνει ο γιος μου παρήγγειλα το note 3 . το περιμένω πριν τα Χριστούγεννα . από vickmall έχει βγει κάποια ρομ της κοινότητας για το συγκεκριμένο κινητό ? υπάρχει περίπτωση αν έχει βγει να έρθει το κινητό με την ρομ της κοινότητας επάνω ? ζήτησα να μου αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές . περιμένω το ΤΕΡΑΣ !!!!

• παιδιά ψάχνω το hermes_unroot αρχείο αλλά δεν μπορώ να το βρω . γράφει ανενεργό λίνκ . έχει κανένας το αρχείο να το ανεβάσει ? ευχαριστώ

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gkionis: “να επανέλθω στο πρόβλημα μου που είπα πριν από μερικές σελίδες και δεν έχει ξεπεραστεί . έχω περασμένη την τελευταία stable rom με καθαρή εγκατάσταση ( μεταπήδησα από την GTV) . Η εγκατάσταση έγινε καθαρή για να μην υπάρχει πρόβλήμα με την ρομ. πέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή και σέταρα το τηλέφωνο . το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν το otetvgo και το novago . τα έκανα όλα αλλά εξακολουθεί με το που πάει να δώσει εικόνα να με πετάει έξω στην …

• να επανέλθω στο πρόβλημα μου που είπα πριν από μερικές σελίδες και δεν έχει ξεπεραστεί . έχω περασμένη την τελευταία stable rom με καθαρή εγκατάσταση ( μεταπήδησα από την GTV) . Η εγκατάσταση έγινε καθαρή για να μην υπάρχει πρόβλήμα με την ρομ. πέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή και σέταρα το τηλέφωνο . το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν το otetvgo και το novago . τα έκανα όλα αλλά εξακολουθεί με το που πάει να δώσει εικόνα να με πετάει έξω στην επιφάνεια εργασίας . σε κανέναν άλλον με την συ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Πρέπει να πας στο κέντρο ελέγχου πάνω δεξιά στο γραναζάκι και να ενεργοποιήσεις το permission control πρώτα. Μετά αυτά τα αχνά θα γίνουν έντονα και θα μπορείς να τα αλλάξεις. edit τώρα είδα οτι το έκανες. Για δοκίμασε uninstall και πάλι install την εφαρμογή του OTE tv. ” το έκανα unistall και το ξαναπέρασα . πάλι όμως δεν δουλεύει όταν πάει να ανοίξει με πετάει έξω . πήγα στο κέντρο ασφαλείας και έκανα πράσινο τον διακόπτη της εφαρμογής που λέει για τα αναδυόμενα παράθυρ…

• όλα εντάξει σας ευχαριστώ . έγινε η μεταπήδηση από την gtv στην stable . όλα καλά . τώρα έχω otetvgo το κατέβασα πέρασα τους κωδικους αλλά όταν πάει να ανοίξει το κανάλι με πετάει έξω . πήγα στο κέντρο ασφαλείας μετά στα διακιώματα και βρήκα την εφαρμογή . πήγα να κάνω πράσινο το παράθυρο που λέει για ανδυόμενα παράθυρα αλλά γενικά είναι όλα αχνά και δεν μου αφήνει να κάνω τίποτα . όχι μόνο σε αυτή την εφαρμογή αλλά σε όλες . είναι όλα αχνα και δεν μπορείς να κάνεις καμιά μεταβολή . πως μπορώ να…

• έκανα factory reset και ξαναπέρασα την ρομ από την αρχή . τώρα η μία από τις δύο κάρτες έχει σήμα η άλλη έχει ένα Χ τι πρέπει να κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις ?

• καλησπέρα στην παρέα . έκανα όλες τις διαδικασίες για να περάσω από την gtv 5.10.26 στην stable rom . το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι συνέχεια με πετάει ένα μήνυμα "Δυστυχώς ,η διαδικασία com.android.phone " Αποστολή αναφοράς και από κάτω έχει δύο κουμπιά ακυρωση και αναφορά miui και κάτι ακόμα δεν έχω σήμα σε καμιά από τις δύο σιμ και πηγαίνοντας μέσα στις ρυθμίσεις η διαχείριση σιμ ειναι αχνό και δεν μπορώ να το πατήσω καμιά ιδέα παιδιά ?μου έβγαλε ένα ακόμα μήνυμα τώρα " η διαδικα…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gkionis: “Έχω το redmi note 2 κατέβασα την stable. Έχω τώρα την 5.10.26 GTV . πως βάζω το τηλέφωνο σε ρεκοβερυ ? Αν πάρω μπακ απ την τρέχουσα Ρομ και μετά το περάσω στην νέα θα μου φέρει όλες τις εφαρμογές .? Την Ρομ που είναι να περάσω την αποθηκευω στην sd και την περναω από το ρεκοβερυ ? Οποίος ξέρει ας απαντήσει .ευχαριστώ.Θέλω να περάσω την νέα stable rom . φαντάζομαι με αυτή τη Ρομ θα παίζουν το novago και otetvgo ” - Το τηλέφωνο μπαίνει στη recovery με δ…

• Έχω το redmi note 2 κατέβασα την stable. Έχω τώρα την 5.10.26 GTV . πως βάζω το τηλέφωνο σε ρεκοβερυ ? Αν πάρω μπακ απ την τρέχουσα Ρομ και μετά το περάσω στην νέα θα μου φέρει όλες τις εφαρμογές .? Την Ρομ που είναι να περάσω την αποθηκευω στην sd και την περναω από το ρεκοβερυ ? Οποίος ξέρει ας απαντήσει .ευχαριστώ.Θέλω να περάσω την νέα stable rom . φαντάζομαι με αυτή τη Ρομ θα παίζουν το novago και otetvgo

• καλημέρα στην ομάδα . έχω περασμένη την τελευταία 5.10.16 . είχε αναφερθεί ότι από εδώ και πέρα δεν θα βγαίνουν root rom και θα λειτουργεί και το novago και το otetvgo . εμένα όμως δεν λειτουργεί κανένα από τα δύο . πάει να ξεκινήσει και με πετάει στην αρχική οθόνη . καμιά ιδέα πως μπορεί να λειτουργήσει ?

• σε εμένα πάντως δεν δουλεύουν . επίσης μία ερώτηση έχω την 5.9.27 την ελληνική προσπαθώ να βρω να κατεβάσω την 5.10.8 και δεν την βρίσκω μπορεί κάποιος να δώσει κανένα λινκ ?