Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
καλημέρα στην παρέα . είμαι με την 5.9.18 . να πάω στην 5.9.27 η να μείνω σε αυτήν που έχω ? (φαντάζομαι ότι η 27 περνιέται από επάνω και δεν χρειάζεται full wipe ). δουλεύει καλά ? επίσης έχω παρατηρήσει ότι στο messenger για το facebook όταν σε μιλήσει κάποιος ακούγεται ο ήχος ότι σου ήρθε μήνυμα αλλά δεν ανοίγει η ομιλία και πρέπει να μπω μέσα στο messenger για να δω την ομιλία . υπάρχει καμιά λύση γιαυτό ? ευχαριστώ
-
καλημέρα στην παρέα . ερώτηση έχω περάσει την τελευταία ελληνική ρομ στο prime . το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα bluetooth της sony . κάνοντας αναζήτηση από το κινητό δεν το βρίσκει . το ίδιο πριν με κινητό samsung λειτουργούσε . η φάση είναι ότι το bluetooth είναι ακριβό και είναι αμαρτία να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το κινητό . συγκεκριμένα είναι αυτό youtube.com/watch?v=6r1CGiV1R2Y καμιά ιδέα πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το κινητό ?
-
καλήμερα στο φόρουμ . η τελευταία ελληνική είναι η xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ? αυτήν έχω κατεβάσει αλλά δεν αναφέρει κανένας αυτήν όλοι μιλάνε για την GTV-5.9.1.1 .μπας και έχω κατεβάσει λάθος ρομ ? factory reset πρωτού περαστεί η ρομ πως κάνουμε ? τι πρέπει να πατήσουμε στο κινητό ? .μετά το factory reset να φανταστώ ανοίγει το κινητό και μπορεί να γίνει η αναβάθμιση έτσι δεν είναι ?