Παιδιά σάς ευχαριστώ όλους! Είσαστε αξιαγάπτοι! Νοιώθω ότι βρίσκομαι στην μέση μιας μεγάλης αντροπαρέας, και όπως πάντα έχει πλάκα! Λοιπόν, είναι εδώ και σάς περιμένω, έχω teamviewer, γιατέ με τις γραπτές οδηγίες δεν τα πήγα καλά μέχρι τώρα
Παιδιά ναι! Teamviewer είναι τέλειο! Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε! Γιατί έχω δοκιμάσει τα βήματα αλλά βρίσκω δυσκολίες και δεν πετυχαίνω να το φτιάξω. Το έχω εγκατεστημένο το Teamviewer Καλημέρες σε όλους!
Σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες! Ρε δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό βρίσκουμε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Εντωμεταξύ κι αυτό το έκανα στα τυφλά, δεν ξέρω αν πράγματι είναι κλειδωμένος ο bootloader... (άσχετη ε; το παλεύω όμως :/) Νοιώθω χαμένη στο διάστημα! Την διαδικασία ξεκλειδώματος με το μήνυμα την έχω κάνει και έλαβα το sms για να κατεβάσω Mi Unlock Tool. Από εκεί και πέρα το χάος! Δεν βρίσκω τίποτα, δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω. @demakhs Δεν έχω ιδεά τί παίζει με αυτό το link…
Καλησπέρα ianpan24 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Λοιπόν, το κινητό μου το αγόρασα από την Ali Express, συγκεκριμένα από Hong Kong. Σού στέλνω και τα screen shots που μού ζήτησες:
Καλησπέρα σας, Μπράβο για την συγκεκριμένη ειδοποίηση. Θα ήθελα να σάς ρωτήσω πώς θα μπορούσα να λάβω κάποια υποστήριξη για το Xiaomi Redmi3 Pro κινητό μου. Χρειάζομαι άμεση επικοινωνια με κάποιον που να γνωρίζει από αλλαγή ROM και ελληνοποίηση αυτής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον. Με εκτίμηση, Κωνσταντίνα