Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.
-
Unboxing & Hands On Xiaomi Mi Band 1s Pulse (with a heart-rate sensor) youtube.com/watch?v=l5Rj-0dGYqA Εννοείται... Ότι θα μπει στη συλλογή μου ντε. Άλλα 5 XiaoMi περιμένω...
-
Ναι, από 25 το ξεκίνησαν... Ευχαριστούμε γιατρέ. (κάτι νεότερο για το wifi plugin του extender έχουμε;)
-
Xiaomi Mi Band 1S Μάλιστα...
-
Παράθεση από spideman3: “Να κάνω την ερώτηση αν και σε κάποιους μπορεί να φανεί αστεία αυτές οι Rom με την ονομασία "MD5Sum ανά ROM" ποια είναι η διαφορά τους με αυτές που περνούσαμε έως τώρα? Παρακαλώ την κατανόηση σας. ” lmgtfy.com/?q=MD5Sum
-
Η συλλογή μου περιλαμβάνει και μια XiaoYi IP camera. Την έχω 4 μήνες περίπου και με το ελληνικό app απογειώθηκε όπως και όλα τα mi προϊόντα. Thanks maddoctor. Firmware για την camera έχω περάσει 4 ή 5 μέχρι τώρα, ενώ apk's βγαίνουν αρκετά συχνά και ακανόνιστα χρονικά. Έχω τουλάχιστον 10 παλαιότερα... Δεν το έχω κοιτάξει πρόσφατα αλλά το "vlc sreaming" έχει χαθεί πριν από αρκετά firmwares. Το "1.8.5.1B_201513211614" πχ δούλευε, ενώ μετά ΔΕΝ. - - update - - Το "vlc streaming" ΔΕ δουλεύει. Μετά το …
-
Restart... Επανεγκατάσταση drivers αν χρειαστεί.
-
Με το "MiPCSuite" βγάζει update από version 4.9. (4.9.1) Redmi note 2.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μόλις πήρατε τα μεταλιάκια σας... :thumbsup:” Μάλλον με ξέχασες.....