Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.
-
Αυτό μας πάει πισω...
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΔεν ψάχνω για καινούργιο αλλά για μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.
-
Ερώτηση για ρομ
Μήνυμα1. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι θα μου προτείνατε, το Redmi note 3 pro 32/3 snapdragon ή το Redmi note 4 mediateck 32/3 ; Πάντα για εναν χρήστη που δεν ασχολείται με τα "ενδότερα" της συσκευής. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΤι εννοείς το τρίτο; Σύμφωνα με τον πωλητή, είναι αγορασμένο τον Ιανουάριο με απόδειξη αγοράς και εγγύηση.
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΑ μάλιστα ευχαριστώ, όπως πάντα μου βρίσκετε την λύση.
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΔεν το κατάλαβα , πώς θα αφαιρεθεί το mi account;
-
Ερώτηση για ρομ
Μήνυμααφαιρεση της συσκευής;
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΝομίζω η τιμή είναι καλή 110 εσύ τι λες; Αυτό για το mi account έχεις δίκιο να του ζητήσω να κάνει αποσύνδεση , πριν το επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ευχαριστώ
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, πρόκειται να πάρω μεταχειρισμένο ένα Redmi note 4 με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορεί να μου πει κάποιος αν θα κάνει ota updates; Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το αγόρασε από Ελλάδα. Δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω το αντίθετο απλά το τηλέφωνο προορίζεται για άτομο που δεν έχει ιδέα από αναβαθμίσεις κλπ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40754/
-
Ναι το έκανα, λοιπόν έκανα "τέλος διεργασίας" από την "διαχείρηση εργασιών" και μου λέει : *daemon not running. starting it now on port 5037* *daemon started succesfully* και τέλος. Και κάτι άλλο όταν συνδέω το τηλέφωνο , πρέπει να είναι συνδεδεμένο για φόρτιση μόνο, μεταφορά αρχείων ή μεταφορα φωτογραφιών;
-
Παιδιά καλησπέρα, αυτές τις μέρες πήρα στα χέρια μου ένα ρέντμι 3 προ και αφού ξεκλίδωσα τον bootloader κολλάω. Δεν βρίσκει τη συσκευή. Μου γράφει: ADB server didn't ACK *failed to start daemon* error:cannot connect to daemon : result too large error:cannot connect to daemon : result too large Κάτι που δεν κάνω σωστά; Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Θετικό που είναι ξεκλείδωτος όσο τρελό και αν ακούγεται Πας με αυτόν τον οδηγό και βάζεις απευθείας global fastboot rom, stable or developer Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Καλησπέρα σε όλους, πήρα στα χέρια μου και εγώ ένα note 3 pro και έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι από ένα redmi note 2 όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Λοιπόν το πρώτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζομαι Windows 64 bit για να κάνω την παραπάνω διαδικασία (…