Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Παράθεση από Agathie: “Παράθεση από tzav: “τις άλλαξα πριν 2 ώρες περίπου, την μία χρεώσανε 2ευρώ στον λογαριασμό (της εταιρείας) και την προσωπική μου την άλλαξαν δωρεάν, άλλαξα και τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (πριν ήτανε οι προεγκατεστιμένες ρυθμίσεις του παροχέα και τις έσβησα και έβαλα άλλες, πλέον σταμάτησαν και τα δύο χ που έβγαζε κάτω από το σήμα) τώρα περιμένω να δω αν θα μου το ξανακάνει... ευχαριστώ NasDriver, δεν υπολόγισα ότι θα είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες γιατί όσα κινητά και ν…
-
offline youtube
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά, έχει κάποιο πρόγραμμα όπου να μπορώ να βλέπω τα video του youtube offline; ή έστω να μπορώ να τα αποθηκεύσω σαν mp3 απευθείας στο κινητό. ευχαριστώ
-
τις άλλαξα πριν 2 ώρες περίπου, την μία χρεώσανε 2ευρώ στον λογαριασμό (της εταιρείας) και την προσωπική μου την άλλαξαν δωρεάν, άλλαξα και τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (πριν ήτανε οι προεγκατεστιμένες ρυθμίσεις του παροχέα και τις έσβησα και έβαλα άλλες, πλέον σταμάτησαν και τα δύο χ που έβγαζε κάτω από το σήμα) τώρα περιμένω να δω αν θα μου το ξανακάνει... ευχαριστώ NasDriver, δεν υπολόγισα ότι θα είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες γιατί όσα κινητά και να άλλαξα δεν μου παρουσίασε παρόμοιο θέμα, …
-
Χαιρετώ την παρέα Xiaomiδων, παιδιά, χθες αγόρασα το xiaomi mi a2, με τα 64gb αποθηκευτικής μνήμης και 4gb ram, χρησιμοποιώ 2 sim, απο 2 διαφορετικούς πάροχους, με συνδεσιμότητα 2G και στις 2 καρτες, χθες το βράδυ προσεξα οτι ξαφνικά μου χάνεται το σήμα στιγμιαία, για 1 με 2 δευτερόλεπτα και επανερχεται και στις 2 καρτες ταυτόχρονα, το προσεξα οτι το εκανε οταν χρησιμοποιουσα το messenger του Facebook, δεν το προσεξα κάπου αλλού, σημερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν μου το παρουσίασε εκτός…