Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Έγινε Ευχαριστώ θα διαλέξω τότε την redmi note 4x.Απλα από απορία γιατί να έχουν το ίδιο πράγμα 2 φορές?Για να μας μπερδέψουν παραπάνω οι άδικοι?
-
Καλησπέρα σας για redmi note 4x mido ποια ρομ πρέπει να κατεβάσω? την redmi note 4 qualcomm global stable Η την redmi note 4x global stable?Δεν είναι το ίδιο πράγμα?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλημέρα Ειρήνη!Σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο θα το εχω στο νου μου και καποια στιγμη θα το επειχιρήσω μιας και η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και το brickαρω
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας!Μετα απο αρκετους μηνες με την lineage OS 14.1 θα ηθελα να πω πως η γενικοτερη εμπειρια της ειναι μια χαρα και πουθενα δεν βρηκα κανενα Bug η κατι να μην δουλευει σωστα.Παρολα αυτα θα ηθελα να μαθω τα βηματα ωστε να γυρισω πισω στην global stable miui 9.Θα πρεπει να χρησιμοποιησω το miflash? η απο την twrp?Θα ηθελα καποιος να μου εγραφε τα βηματα.Ευχαριστω!
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα φιλε μου!Ναι κατέβασα το miui unlock αλλα και το adb και το αναγνωρίζει το κινητο κανονικότατα.Σύντομα που θα έχω τον ελέυθερο χρόνο θα κατσω να ξεκλειδώσω τον bootloader.Επίσης αν μπορείς στείλε μου τα λικς για την ρομ,την twrp και τα gapps.Επίσης θα με βοηθούσε αν μου εγραφες σε βηματα την διαδικασία για να βαλω την twrp και μετα την ρομ μεσω αυτης
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΟχι ακομα
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΜε μεγάλη μου χαρα να πω και την δικη μου γνωμη στην κοινότητα σχετικα με την lineage.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναflashaρει custom rom με αποτέλεσμα να φοβάμε μην χαλάσω το κινητό.Πάντως εκανα την αιτηση για ξεκλέιδωμα του bootloader και μου ήρθε εντός 5-10 λεπτών οτι αποδέχθηκαν το αίτημα.Μετα αν μπορούσατε να μου πείτε οδηγιες θα σας ήμουν υπόχρεος.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΤελικά μπορεί κάποιος να μου πει εάν αξίζει να βαλω lineageos?Γουσταρω πολύ το καθαρό android αλλα φοβάμε 1)μη κανω καμια πατατα στην διαδικασία καθως θα ειναι η πρωτη φορα που βαζω recovery και custom rom και 2)αν δεν μου αρεσει η καταναλωση ή η αποδοση της συσκευης...θα μπορεσω να ξαναβαλω την miui?Ευχαριστω για τον χρονο σας!
-
Lineage OS σε 4χ
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βγάλω την miui 9 rom και να βάλω την lineage μιας και είναι ποιο κοντά στο καθαρό android.Άν αξίζει θα μπορούσατε να μου προτείνατε κάποιον οδηγο για να προχωρίσω στο flashαρισμα της?
-
Τελικα απ ότι φαινετε είμαι αρκετα ατυχος...Θα στειλω την συσκευή πισω για αντικατασταση Υ.Σ Ελπιζω να μην παθω τα ιδια και με την επομενη =============== Ιουλ 27th 2017, 11:25am =============== Καλησπέρα σας!Τελικα απ ότι μου ειπαν στο service του επαναπρογγραματισαν το λογισμικο ...δλδ αν καταλαβα του ξαναφλασαραν την ρομ μιας και δεν ειναι πρόβλημα hardware καθως πριν την αναβαθμιση δεν ειχε τιποτα και τωρα το κινητο είναι ενταξει.Σας ευχαριστω ολους παντως για την βοηθεια σας
-
Καλησπέρα σας σημερα μου ηρθε το xiaomi Redmi note 4x snapdragon 16gb.Όλα δουλευαν ρολοι μεχρι που εκανα μια ενημερωση οπου μου ειχε βγαλει...από τοτε μετα την ενημερωση η οθονη του κινητου τρεμοπαιζει....τι να κανω????Επισης αυτό δεν συνεβει πριν την αναβαθμιση..επισης όταν κανει boot επισης δεν συμβαινει όμως μετα από λιγο ξεκιναει...σας παρακαλω θελω την βοηθεια σας
-
Καλησπέρα σας!Ειμαι νέο μελος του πραγματικα καταπληκτικου φορουμ σας.Λοιπον μετα από χρονια στο stock android (μοτορολα) αποφασισα να δοκιμασω κατι καινουργιο και ετσι παρηγγειλα το xiaomi Redmi note 4x snapdragon 16gb από το citismarket Οπου απ ότι ειδα το φορουμ συνεργαζετε με το συγκεκριμενο κατάστημα.Θα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο xiaomi εχει την official rom η την ψευτικη καθως λογο του ότι είμαι αρχαριος γενικα δεν το εχω με τα φλασαρισματα και δεν θελω να μπλέξω με αυτή την διαδικ…