εχω κάνα 3αρι μέρες την 6.8.4 thanks to @NasDriver. Απλά πετάει. Σωστή διαχείρηση μπαταρίας (δεν πέφτει από το 70 με μέση ημερήσια χρήση.) Σωστή λειτουργια γυροσκοπίου κ.α. σωστή λειτουργία led...
μου βγαζει fail στην προσπαθεια να βαλω την ελληνική ενω στην αρχη μου βγαζει ok μετα παιρνω... FAILED (remote: unlock devie to use this command) Τι κανω τωρα που εχω την κινεζικη και το κινητο εχει κολλησει σε fastboot?
Κατεβαζω την china developer. Βεβαια το Mipcsuite δεν μου κραταει back up, οποτε κράτησα με το cm... και φωτο με το χέρι. Μετά να δοκιμασω να περάσω MIUI 8 greek ή δεν...???
εχω κάνει αίτηση ξεκλειδωματος του bootloader εδώ και δύο μήνες. Μου ήρθε μνμ ότι θα εξεταστεί, αλλά δεν μου ήρθε ποτέ απάντηση με κάποιο κωδικό. Έχει εγκριθεί ή εκανα κάτι λάθος;
Αλλη μία ερώτηση. Αφού πήρα το βάπτισμα λέω να αλλάξω και rom... (αν και σκέφτομαι για stable σε πρώτη φαση). Ποια προτεινετε με βάση το screenshot μου;
παιδια σας ευχαριστώ!!! Problem solved.. ελυσα το κινητό και μου έδωσε λίγο παραπάνω χώρο να κινηθω... ή sim βγήκε, ή εγγύηση χάθηκε... και πάλι thnx (ναι.. πήγε ο πιτσιρίκος και κάρφωσε κανονική sim...)
Χαιρεται παιδιά. Κάτοχος redmi note 3 πήρα ένα και για τον αδερφό μου... δεν κατάλαβε δυστυχώς πως βάζει την sim, με αποτέλεσμα να την καρφώσει μέσα και όχι να την τοποθετήσει ως έπρεπε. Τώρα έχει κολλήσει μέσα στο κινητό και δεν μπορώ να την βγάλω... κάποια λυση? Plz help....
Ρε παιδιά, την συσκευή μια φορά την παίρνεις. Αν δεν γίνουν άνθρωποι οι πάροχοι κινητής (οπως στο εξωτερικό), όσο και να πέσει η τιμή προκοπή δεν βλέπουμε....