Να σαι καλά για τις πληροφορίες. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. =============== Νοε 8th 2017, 1:48pm =============== Εβαλα region Ρωσία και το βρηκε. Θα το κάνω από κει!
Σε Ινδια το εχω ηδη. με το που αλλαξα το region σε Ινδια ξεκινησε να τα παιρνει απλα κολλησε εκει. το zip που στειλες το κατεβαζω καπακι στο κινητο και τα κανω ολα απο κει? η θελω pc? ρωταω γιατι δυστυχως δεν εχω windows pc μονο mac...
Και θα περασει κατευθείαν από πάνω από αυτήν που έχω; Και γιατί δεν την αναγνωρίζει αυτόματα και πρέπει να το κάνω manually; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί γενικά πρώτη φορά xiaomi και έχω πάθει ένα μικρό σοκ με αυτά. Πρέπει ο χρήστης γενικά να επεμβαίνει αρκετά απ οτι βλέπω.
Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες ενός xiaomi mi 5 που έτρεχε σε version 8.1... global stable. Αλλάζοντας το region σε Ινδία κατάφερα και το έκανα update μέχρι και global 8.2 stable 8.2.2.0 (ΝΑΑΜΙΕΒ). Δυο μέρες πριν είχα ξανά το ίδιο κινητό με miui global stable 8.5... Επειδή δυστυχώς το κινητό είχε θέμα με την οθόνη από την πρώτη μέρα το άλλαξα στο κατάστημα απ όπου το πήρα με ένα καινούριο που είχε όμως ρομ 8.1... όπως ανέφερα πιο πάνω. Ερώτηση. Γιατί δεν αναβαθμίζεται σε 8.5 όπως και το πρώ…