Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 140.
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, η ρομ τρέχει μια χαρά για το redmi note 2. Αναμένουμε τη νέα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας!!!!
-
Καλημέρα και καλή Μεγαοεβδομάδα . Πέρασα τη ρομ και έκανα και τη διόρθωση στις ρυθμίσεις και όλα καλά . Αρκετά γρήγορη , δε μπορώ να κατεβάσω τη λίστα ήχων στη ρύθμιση για τα μηνύματα . Το gps κλείδωσε γρήγορα αλλά θα το δοκιμάσω και πάλι . Η φωτογραφική μηχανή πολύ καλή με εντυπωσιακά γρήγορη λήψη . Το bluetooth δε το δοκίμασα . Τα υπόλοιπα τρέχουν γρήγορα και απαλά σαν μετάξι . Γιώργο εξαιρετική δουλειά για μια ακόμη φορά . Η επιλογή του WETRANSFER για το ανεβοκατέβαΣΜΑ των αρχείων σου , πολύ …
-
Καλησπέρα παίδες. Δοκίμασα την 6.4.14-2 του Γιώργου και δουλεύει ρολόι το Play store Εύγε gkalen!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από klag: “Γιώργο καλησπέρα . Εκτός από το play store που μάλλον χρειάζεται διόρθωση , ετοιμάζεις και τίποτα άλλο για τη νέα ρομ ; ” Δεν έχω κάτι υπόψη μου ακόμα , εκτός από κάποιες αλλαγές σε jar files πάλι .. Εκτός κι αν βρω κάτι άλλο μέχρι αύριο .. Αυτό με το playstore δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά θα το δούμε τι μπορεί να γίνει .. @mol Τα βίντεο παίζουν κανονικά , κάτι άλλο παίζει με σένα , μήπως έκανες κάποια ρύθμιση η θυμάσαι αν αλλαξες κάτι ?? @mixaliscy Περ…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “ ” και τα εικονιδια μεσω pgotoshop εχω αλλαξει λιγο το μεγεθος τους γιατι ηταν πιο μεγαλα 6 λεπτα μου κρατησε! ” Ωραια , βάλτο να μείνει για πάντα ... Όλα τα αρχεία που έχεις στο zip που ανεβασες θα τα βάλεις στο φάκελο , system/media/theme/default/ .. και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ). Κάνε reboot και θα πας στον theme manager να κάνεις apply το default theme .. Job's done !!!! Προσοχή , το description.xml δεν το βάζε…
-
Γιώργο καλησπέρα . Εκτός από το play store που μάλλον χρειάζεται διόρθωση , ετοιμάζεις και τίποτα άλλο για τη νέα ρομ ;
-
Αυτό με το play μου το κάνει και εμένα , όχι σε όλες αλλά τις περισσότερες φορές και έχω κάνει clear data .
-
Παράθεση από gkalen: “Δοκιμασε να φτιάξεις φάκελο επάνω της , δηλαδή ρίξε μία εφαρμογή πάνω στο flash player και θα δημιουργηθεί φάκελος , αν δεν πιάσει , βαλτη στη γωνία... ” ok
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από gkalen: “βάλε google για μηχανή αναζήτησης ” Πώς το κάνω αυτό??? ” Ανοίγεις τον browser , πας ρυθμίσεις/Ορισμός μηχανής αναζήτησης/ .. επιλεγεις google Παράθεση από klag: “Στη συσκευή μου , η rom τρέχει υπέροχα . Το μόνο θέμα που έχω , το οποίο είχα και σε προηγούμενη έκδοση είναι αυτό της τοποΘέτησης μιας εφαρμογής σε φάκελο και μετά η εφαρμογή βρίσκεται εκτός φακέλου . Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι έχω βάλει στο φάκελο εργαλεία και ά…
-
Στη συσκευή μου , η rom τρέχει υπέροχα . Το μόνο θέμα που έχω , το οποίο είχα και σε προηγούμενη έκδοση είναι αυτό της τοποΘέτησης μιας εφαρμογής σε φάκελο και μετά η εφαρμογή βρίσκεται εκτός φακέλου . Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι έχω βάλει στο φάκελο εργαλεία και άλλες εφαρμογές αλλά μια συγκεκριμένη(FLASH PLAYER)βγαίνει κάθε τόσο εκτός φακέλου ;.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από spoulk: “Μόλις εγκατέστησα και εγώ τη rom στο Redmi2 TD μου και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά! ” Έλα βρε spoulk , εδώ είσαι ?? Και σ'ειχα χάσει για αρκετό καιρό... Ναι , πάει αρκετά καλά για αρχή κι ελπίζω και ακόμα καλύτερα στα μελλοντικά updates ... Παράθεση από mol: “Παιζει καποιο update σε 5.1 ή 6.Χ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δεν έχω δει κάτι ... Αλλά με βάζει στην πρίζα ο @klag να φτιαξω ένα CM rom 5.1 , παρ'οτι δεν θέλω ίσως αργότερα α…
-
Παίδες καλημέρα. Από εχθές στις 00.00 έως στις 06.00 έχει κατανάλωση 3% χωρίς χρήση , με ανοιχτό το wifi και έκανε και miui αντίγραφο ασφαλείας
-
Δε ξέρω βρε παιδιά, δεν έχω τέτοιο drain και με χρήση φωτογραφικής και βίντεο και serf για σήμερα, έχω νορμάλ miui κατανάλωση
-
Καλησπέρα σε όλους. Από εχθές φοράω την 6.4.7 του φίλου μας του Γιώργου. Εξαιρετική δουλειά πραγματικά. Πολύ γρήγορη, άμεση απόκριση στα touches, σαφώς πιο ελαφριά από την έκδοση των φίλων μας στο φόρουμ. Μεγάλη βελτίωση στον ελεύθερο χώρο της ρομ που από 900mb που συνήθως είχα μεσοσταθμικά, τώρα είμαι στο 1.1-1.2gb. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αλλαγή. Προς το παρών δε βλέπω bug όσον αφορά τη τοποθέτηση μιας εφαρμογής σε φάκελο και μετά να τη δω έξω από το φάκελο όπως γινόταν…
-
Παράθεση από gkalen: “Το dual 3g είναι θέμα εταιρίας , νομίζω κάνεις δεν βάζει dual 3g , όλοι το'χουμε κλειστό. Υπάρχουν κάποιες Μόντες που μπορεί να δουλέψουν , το'χω κάνει στο rom για το A328 , μπορείτε να το δείτε εδώ ... [ROM] A328 MiUi 7 -6.2.18 Multilanguage &⦠| Android Development and Hacking Ακομα ομως εδώ δεν το'χω δοκιμάσει , γιατί δεν χρησιμοποιώ δύο κάρτες. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Aν αναρωτιέσαι γιατί χρησιμοποιώ 3g είναι για το λόγο ότι στο σπίτι…
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από kostas lagoudis: “Αλήθεια gkalen το να παίζουν και οι δυο sim σε 3g είναι θέμα ρομ ή συσκευής ; ” χωρίς να με λένε Γιώργο και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής. ” και εγώ αυτή την εντύπωση έχω απλά σκέφτηκα μήπως μαγειρέψει και κάτι πιο εξωτικό
-
Σε redmi note 2 δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα εκτός από το γεγονός ότι βάζω το flash player σε φάκελο και αυτό βγαίνει έξω . Μάλλον δε γουστάρει την παρέα των άλλων Ο ελεύθερος χώρος της ραμ είναι ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με τις παλιότερες(φτάνει το 1.1 gb, με μέσω όρο το 1gb) αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αυξηθεί περισσότερο . Βέβαια κάποιες φορές όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή ο διαθέσιμος χώρος μειώνεται δραματικά . Bluetooth ,wifi ,gps δουλεύουν χωρίς θέμα έως τώρα . Για την μπαταρία τα γνωστά . Σε…
-
Παράθεση από kostas lagoudis: “Κάνοντας επανεκκίνηση μου έβγαλε για πρώτη φορά το μήνυμα ότι μπορώ να βοηθήσω στη βελτίωση της MIUI και ζητάει να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου. Στο όνομά χρήστη δε παίρνει γράμματα οπότε και έβαλα τον αριθμό λογαριασμού στη MIUI και το password και πάτησα επικύρωση αλλά ενώ δείχνει να φορτώνει τα δεδομένα που του έδωσα δεν προχώρησε, οπότε για να ξεκολλήσει έβγαλα μπαταρία. Όταν το άνοιξα μου έβγαλε το μήνυμα αλλά με συρσιμο της οθόνης προς τα κάτω και πατ…
-
Πότε να περιμένουμε την 6.3.24?
-
Καλημέρα, πέρασα εκ νέου τη ρομ και δε βγαίνει το μήνυμα. Mixaliscy το άφησα πάνω από 3 λεπτά, δοκίμασα το τηλέφωνο, τον αριθμό λογαριασμού της MIUI, χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ