Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
καλησπερα παιδια ! 3 ερωτησουλες , αν ξερετε δωστε μια βοηθεια ! 1) γενικα αν θελω να αλλαξω στο redmi note 3 pro το πισω μερος και το ασημενιο αναμεσα σε οθονη και πιω μερος μπορω καπου να τα αλλαξω ?? 2) σας εχει τυχει να κολλαει το ξεκλειδωμα , δλδ να το ξεκλειδωνεις και να ξανακλειδωνει 1-2 φορες να γινεται ?? 3)και να κολλανε λιγο τα δεδομενα και να θελει ρεσταρτ το κινητο για να διορθωθει ? και μερικες φορες δεν εχω πολυ σημα αυτα σε γενικες γραμμες ! ευχαριστω πολυ !
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαφιλε μιληα με lallasgr με εφτιαξε ! ευχαριστω παντως απλα επρεπε να μην κανω το 1 βημα(να περασω ρομ δλδ) να παω κατευθειαν στο βημα 2
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαμαλλον κατι δεν εχω καταλαβει . εννοεις να ξεκλειδωδω το boodloader πως λεγεται σωστα? για να κανω αυτην την διαδικασια ακολουθεις τον οδηγο για το ξεκλειδωμα , στα βηματα για το ξεκλειδωμα ειναι που περνας μια κινεζικη developer μεσα στο κινητο και πρεπει να την επιλεξεις κα να κανεις update ,σωστα? εμενα εκει μου βγαζει cant verify update .. δεν 3ερω τι να κανω
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακανεις δεν ξερει ?
-
Μήνυμα86d7d80bd92afbb5b38f0574781c3fb8.jpg δεν εχω ελληνικα μια κινεζικη ειχα βαλει το νουμερο 3 στις επιλογες , ωστε να μπορω να βαλω μετα την ελληνικη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μήνυμαπαω να κανω το Ξεκλείδωμα του Bootloader. εκει κολαω για την ακριβεια μεχρι εκει εχω φταασει 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου.¨ εκει οταν epilegv to zip γραφει getting info... -- > cant verify update και απο κ…
-
Μήνυματην ξεκινησα την διαδικασια αλλα οταν παω να επιλεξω το zip μου γραφει : cant verify update , couldnt verify update package ? εχω κανει πατατα ?
-
Μήνυμα5a67f3e3199d169ac9ee4ba9fbf2fe27.jpg τωρα ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαοταν παω να επιλεξω το zip μου γραφει : cant verify update , couldnt verify update package ? εχω κανει πατατα ?
-
Μήνυμακαλημερα ! μου ηρθε η εγκρυση για το unlock , εχω μια απορια πρωτα μπαινω ξανα στο unlock να κανω κατι που θα λεει η παω στο επομενο σταδιο ?
-
Μήνυμαοχι cosmote εχω χαχαχαχα , ευχαριστω πολυ !
-
Μήνυμασε μηνυμα θα μου ερθει η εγκριση ? η απλα πρεπει να μπαινω καθε μερα να κοιταω εκει που εβγαζε οτι θελει εγκριση ?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχουμε και λεμε εμενα στα 273 sec τελειωσε . αλλα ολα καλα αρα κομπλε δεν εβγαλε κανενα ερρορ , περιμενω το android να βγει κατω απο το mi (ελπιζω να βγει )
-
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθελω να σωσω κατι εφαρμογες και παιχνιδια γιαυτο ρωταω . τα back up που εχω κανει στο αντιγραφα και επαναφορα με το που αλλαξουμε την ρομ διαγραφονται σωστα ? αρα πρεπει καπως αλλιως
-
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανα σε ρωτησω και κατι αλλο το back up που λες να κανουμε , ειναι απο το αντιγραφα κ επαναφορα ? η απο καπου αλλου?
-
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤώρα κατεβάζεις το adb.zip και το κάνεις extract στον φάκελο C:\adb οταν παει να μου ανοιξει η σελιδα μου βγαζει 404 not found