Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανα σε καλα φιλε ! ευχαριστω
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
kostasz - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαβρηκα την λυση με το test mode επρεπε να κανω ενα update , παμε τωρα παρακατω εκει που εχει 3 επιλογες για ρομ και απο κατω αλλη μια που λεει η πιο καινουργια . ειναι καποια απο αυτες η ελληνικη ρομ ? η πρεπει να διαλεξω μια απο τις 3 που εχει να τελειωσω ολη την διαδικασια και μετα να κανω το οδηγο για την ελληνικη ρομ ??
-
Καλά θα δοκιμασω σε άλλον υπολογιστή ,ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκιμασία και αυτό που μου ειπες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
a6b62ffc18d3dfc8a0686c6a361d8e98.jpgc8eef494c17a2c2c774f467c93a64ede.jpg Τίποτα δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το ddisable ειναι σιγουρα με 2d?
-
οχι κανενα , μια χαρα γινανε
-
κοτσανα ειπα εκανα και την μονιμη και την απλη
-
μονιμη διαδικασια ? εκανα οτι ελεγε η 1η σελιδα κανονικα
-
το ραδιο κομπλε απλα ηθελε ακουστικα για καλυτερο σημα , τωρα για τον καιρο δεν βρηκα ακρη συνεχιζει στον εντοπισμο να με βγαζει καλιθεα δεν νομιζς να φταει το γπσ γιατι στους χαρτες με διχνει κανονικα που ειμαι . Να ρωτησω και κατι αλλο το να του βαλω την ελληνικη ρομ μπορειτε να μου πειτε 3-4 αλλαγες πο ειναι σημαντικες να καταλαβω αν αξιζει να το κανω ? ευχαριστω ελπιζω να μην κουραζω !
-
παιζει ρολο οτι ειναι σπασμενα ?
-
εκανα την διαδικασια σε win 7 αλλα δεν μου βγαζει κατω στην γωνια τιποτα και εψαξα στα βιοσ και δεν βρηκα το secure boot τι κανω?
-
καλησπερα παιδια , δεν ξερω αν ποσταρω σε σωστο σημειο ελπιζω πως ναι σημερα πηρα το xiaomi redmi note 3 pro απο κινα και οταν το ανοιξα μου εβγαλε σαν πρωτη επιλογη τα ελληνικα αλλα μετα στο να διαλεξω τοποθεσια δεν ειχε την ελλαδα ουτε καμια ερωπαικη χωρα και διαλεξα τουρκια . ειχε κανονικα ελληνικα , play store . εκδοση miui εχω την miui global 7.2 / stable . το θεμα μου ειναι 1 οτι το ραδιο δεν πιανει κανενα σταθμο εκτος απο 100.3 λετε να επηρεαζει οτι εχω επιλεξει τουρκια και οχι ελλαδα ? α…