Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosTrikas: “Παράθεση από johnkoro94: “Μάλιστα αυριο θα δω αν ανοιξει το δικο μ αλλιως αν δεν θα το παω σε τεχνικο εστω να τ ανοιξει και για 1 ημερα να παρω τα αρχεια που εχω μεσα” Ναι μόνο σε τεχνικό και όχι όλοι μπορούν,εγώ το έστειλα σε δύο μου το έστειλαν πίσω άθικτο και μόνο στον τρίτο μπόρεσε να επέμβει στην μητρική καί να το ανοιξει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τώρα σου μιλάω από το mi9 μου, μέχρι να ξανασβηνει βέβαια, δοκίμασε και μια αλλαγή μπαταρίας …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkoro94: “Μάλιστα αυριο θα δω αν ανοιξει το δικο μ αλλιως αν δεν θα το παω σε τεχνικο εστω να τ ανοιξει και για 1 ημερα να παρω τα αρχεια που εχω μεσα” Ναι μόνο σε τεχνικό και όχι όλοι μπορούν,εγώ το έστειλα σε δύο μου το έστειλαν πίσω άθικτο και μόνο στον τρίτο μπόρεσε να επέμβει στην μητρική καί να το ανοιξει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Μάλλον είμαι για άλλο κινητό,αν και μου είπαν να το ξαναστειλω να ξαναπροσπαθησουν στην μητρική, Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποσο καιρο το ειχες ; θα ξανααγοραζες xiaomi ?” Δεν νομίζω για xiaomi να ξαναγορασω, από ότι έχω καταλάβει,σε αρκετές συσκευές τους έχουν τέτοια προβλήματα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΠρώτη συσκευή ήταν xiaomi, προέρχομαι από meizu,τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν, ειδικά με μητρικές Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΕίναι ελαττωματικές οι μητρικές σε αρκετά. Mi9 ,ας τα βλέπει αυτά η xiaomi, αν και επικοινώνησα με την xiaomi EU και μου έλεγαν παπαριές,για συσκευή 2χρονων Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΜάλλον είμαι για άλλο κινητό,αν και μου είπαν να το ξαναστειλω να ξαναπροσπαθησουν στην μητρική, Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkoro94: “Παράθεση από NikosTrikas: “Το έστειλα για σέρβις, γιατί δεν άνοιγε και δεν φορτιζε,το άνοιξαν και το τεσταραν δύο μέρες,μου το έστειλαν, κράτησε μια μέρα πάλι τα ίδια,η CPU μου είπαν πάνω στην μητρική έχει πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω αυριο θα του περασω καινουργια μπαταρια να δω αν ανοιξει ..... τουλαχιστον τα αρχεια που ειχες μεσα τα εσωσες?” Μου άνοιξε σήμερα ενώ είχε δύο μέρες κλειστό και φόρτισε κανονικά,αλλά θα ξανακλεισει,μου ε…
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΚαι εγώ έτσι αλλά δυστυχώς το πλοίο μπαζει νερά Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΤο έστειλα για σέρβις, γιατί δεν άνοιγε και δεν φορτιζε,το άνοιξαν και το τεσταραν δύο μέρες,μου το έστειλαν, κράτησε μια μέρα πάλι τα ίδια,η CPU μου είπαν πάνω στην μητρική έχει πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Ξεψύχησε...
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 dead
ΜήνυμαΤο έχω πάθει και εγώ, γίνεται συνήθως όταν το κινητό ζεσταίνεται μετά από χρήση,αν το αφήσεις λίγη ώρα να κρυώσει,ξανανοιγει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπερα μολις παρελαβα και το εχω συνδεσει !! Το πήρα από Ελλάδα στα 54 ευρώ νομίζω πολύ καλά ποιο φθηνό και από Κίνα.. Τελικα να την κανω την αναβαθμιση σε 8.0 η ακομη εχει θεματα να περιμενω ??” Ελλάδα από που ακριβώς? Sent from my MX5 using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΈχω ένα mibox 3s pro enhanced και Θέλω να περάσω Android TV. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία? Sent from my MX5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Όταν το πάρεις μιλάμε ξανά. Αλλά εδώ είμαστε off topic. :)” Οκ πάντως είναι σε 5.1 και έχει ελληνικά Sent from my MX5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν υπάρχει Global Rom για το εν λόγω κινητό. Μόνο Άγγλο Κινεζική. Μπορείς όμως να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να βάλεις την ελληνική. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις; :)” Δεν το έχω ακόμα το τηλ στα χέρια μου αλλά δεν είναι η κινέζικη και έχει ελληνικά Sent from my MX5 using Tapatalk