Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Παράθεση από geoanto555: “Και αυτό έχει αναφερθεί πάνω από 1000φορές εδώ μέσα... Σε κάθε αλλαγή ελέγχουμε bootloader. ” Συγγνωμη αν επαναλαμβανω το ιδιο, αλλα κι εγω δεν το ειχα δει αυτο. Πρεπει πλεον σε καθε αναβαθμιση Gtv rom που κανουμε να ελεγχουμε αν εχει κλειδωσει ο bootloader; Ευχαριστω

• Παράθεση από ovelix11: “Η πλακα ειναι οτι γυρισα στην προηγουμενη και μου βγαζει τα ιδια σε album και σημειωσεις. Συνεχεια πεταει παραθυρα !! Εχω κανει 3 φορες wipe cache/dalvik cache αλλα τιποτα !!Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ?? ” Μηπως εκανες τιποτα αλλαγες σε δικαιωματα; Εγω νομιζω μετα απο αυτο το ειχα προσδιορισει το προβλημα. Ετσι, εκανα τα wipes που προανεφερα και ισως εφτιαξα και καποια δικαιωματα. Παντως δεν εκανα factory reset και ουτε με την παρουσα εκδοση…

• Παράθεση από ovelix11: “Καλημερα. Σε RN3 henessy μου βγαζει συνεχεια (καθε 10-15 '' )το παρακατω και επεστρεψα στην προηγουμενη... ” Κι εμενα το εβγαζε στην προηγουμενη ρομ, αλλα κανοντας wipe cache/dalvik cache, δεν ξαναεγινε.

• Κι εμενα μου ετυχε μια απροοπτη δουλεια και δε θα καταφερω να ερθω, δυστυχως... sad.png Την επομενη φορα.. Οποτε αφαιρεστε με απο τη λιστα. Καλα να περασετε!!

• Κι εγω θα ηθελα να ερθω! Με μεγαλυτερη σιγουρια οταν θα ειναι στάνταρ η ωρα.. Μπραβο οπως και να χει για την πρωτοβουλια!

• Ενα πολυ μεγαλο μπραβο για τη δουλεια σας για μια ακομη φορα. Μεχρι στιγμης ολα πανε καλα,δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα και επιπλεον εφτιαξε ενα προβλημα που ειχα στις επαφες, που ενω υπηρχε η στηλη δεξια με τα ελληνικα γραμματα για αρχικα, δε λειτουργουσε σε καμια βερσιον απο τοτε που πηρα το κινητο. Πραγματι κι εμενα στα ελληνικα εχει προβλημα στις ρυθμισεις με το κλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα. Στα αγγλικα δεν ειχε.

• @tkvkp Κι εγω ειχα περασει τους drivers και το εβλεπε το unlock tool αλλα και παλι ειχα προβλημα που το ελυσα ετσι. Κι εγω το εγραψα και αλλου ξεκλειδωσα με τη multi stable eu, δε μου μπρικαρε αλλα και παλι δεν ξερω αν σταθηκα τυχερη ή ετσι ειναι πλεον.

• Αν εχεις τη δυνατοτητα να δοκιμασεις κι απο αλλον υπολογιστη ή επισης να εγκαταστησεις το misuite μηπως ειναι προβλημα με τους drivers. Εμενα αυτο ηταν το προβλημα και λυθηκε με το misuite το κινεζικο.

• Οκ, θα το παρακολουθησω για τωρα κι αν εντοπισω αλλη "υποπτη δραστηριοτητα" θα επανελθω! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

• Ναι οντως, και η 2η εικονα πηρε λιγο χρονο. Αλλα κι εμενα μου εκανε εντυπωση που πηρε το formatting cache γιατι καμια αλλη φορα που το εκανα πριν την εγκατασταση νεας ρομ δε μου ειχε παρει τοση ωρα. Και με αγχωσε γιατι καπου ψαχνοντας στο ιντερνετ πηρε το ματι μου οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα motherboard;;;! Και δε θα ηθελα... Αλλα φυσικα μπορει να μην ισχυει καν αυτο που λεω, γι αυτο ειπα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο και συνηθως ποση ωρα παιρνει σε εσας..

• Να σας κανω μια ερωτηση, εκανα wipe dalvik cache και cache, εχοντας την GTV 6.3.3. Ενω το wipe εγινε πολυ γρηγορα, πηρε αρκετα ωρα να ολοκληρωθει το format cache using make_ext4fs. Ειναι φυσιολογικο να παιρνει αρκετη ωρα (δηλαδη ~10λεπτο αν υπολογιζω καλα) ή εχω κανα προβλημα;;;

• Φανταστικος διαγωνισμος! Ευχαριστουμε!! XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• @tsine, εμενα παντως η κινεζικη δε με ειχε εξυπηρετησει και μεχρι να γινει το ξεκλειδωμα πολυ βολικη μου ειχε φανει η: eu 7.1.6 Stable Multi, που καπου στο φορουμ ειχα βρει και μεταφρασμενες οδηγιες απο το αγγλικο site. (Απλα μια προταση αν δεις και δε σου κανει η κινεζική)

• Παράθεση από marinos94: “βασικα το διαβασα στο miunlockapp που κατεβασα απο xiaomi λεει οτι fingerprint recognition find device κτλ will no longer be reliable ” Στην ουσια λεει οχι οτι δε θα ειναι διαθεσιμα, αλλα οτι δε θα ειναι αξιοπιστα, δηλαδη οτι δε θα εχεις την ασφαλεια της συσκευης οπως σου προσφερεται οταν ειναι κλειδωμενη καθως θα μπορουν να προσπεραστουν αυτα περνωντας αλλη ρομ, ετσι το εχω καταλαβει εγω.

• Να σας καλησπερίσω κι εγω, αν και εχω καποιον καιρο που εχω γραφτει και σας παρακολουθω. Ειμαι η Βασια, 30 χρονων, από Αθηνα, πολιτικος μηχανικος και νεα στην οικογενεια της xiaomi αλλα πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης, κι αυτο οφειλεται κατα πολυ σε εσας! Σας παρακολουθω καθημερινα και ανελλιπως, θα ηθελα να συμμετεχω και να βοηθαω περισσοτερο στις συζητησεις αλλα δυστυχως δεν εχω ουτε τις γνωσεις ουτε την εμπειρια. Συνεχιστε την τελεια δουλεια που κανετε και σας ευχαριστουμε πολυ!

• Κι απο μενα like! Και πραγματικο για τη φοβερη δουλεια σας!

• Ξεκλείδωμα bootloader helpp!!

vassia - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Δυστυχως δεν το γνωριζω. Το μονο που βρηκα σαν επιλογη απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες ειναι αν θες να εχει ειδοποιηση με το led για το viber η οχι

• Οσον αφορα στο messenger του fb, κι εγω το ειχα αντιστοιχο θεμα. Δοκινασε το εξης: Πας στο κεντρο ασφαλείας-δικαιωματα-δικαιωματα, βρισκεις απο τη λιστα το messenger και κατω κατω στο προβολη αναδυομενου παραθυρου πατας και επιλεγεις αποδοχη. Ελπιζω να λυθει ετσι

• Θελω να πω συγχαρητηρια για την ολη προσπαθεια και την υποστηριξη των υπευθυνων του site αλλα και των υπολοιπων χρηστων. Κοιτωντας εκ των υστερων τον οδηγο και χωρις το αγχος των οποιων λαθων, εχω να σχολιασω οτι ειναι ιδιαιτερως κατατοπιστικος αλλά ισως οχι τοσο πληρης για ασχετους και αγχωμενους σαν κι εμενα. Απο τη μερια μου, τα περισσοτερα προβληματα που ειχα ηταν με τους drivers που ενδεχομενως εφταιγε κι ο υπολογιστης μου, αλλα λυθηκαν οταν περασα το κινεζικό pc suite- σε περιπτωση που βοη…