Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.

• 3g video κλήση

itslord - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από giannis chalkidis: “ενα μεγαλο μιον των xiami συσκευων ειναι οτι, παρα την πολυ καλη ποιοτητα κινητου , δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g, προγραμματα οπως το skype , to viber και διαφορα αλλα παρομεια προγραμματα ειναι περιττα οταν μπορεις χωρις ιντερνετ να κανεις μια βιντεοκληση οπως για παραδειγμα οσοι εχουν watch up αριθμο , οπου ητε κανεις κανονικη κληση ητε βιντεοκληση σε χρεωνουν το ιδιο. υπαρχει περιπτωση να μπορεσει καποιος να μας φτιαξει μια rom που να εχει αυτην την λε…

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τα ποτά... Κρίμα πάντως... όλα τα πάρκα είναι άδεια.…

• Logo "mi"

Μήνυμα

Εντάξει δεν σημαίνει κάτι βασικά. Μπορεί ακόμα και η μία γωνία να διαφέρει και να μπορούν να υπάρχουν και τα δύο

• Logo "mi"

Μήνυμα

Μήπως ξεκίνησε σαν κατασκευάστρια κάτι άλλου; όπως η ΝΟΚΙΑ που νομίζω ξεκίνησε σαν κατασκευάστρια αρβυλών αν θυμάμαι καλά...

• Μα ότι και να κάνουν, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Τι ; θα απαγορεύσουν σε πιτσιρίκια το κινητό; Ποιος γονιός θα το κάνει; Είτε με τη δικαιολογία να ξέρω που βρίσκεσαι, είτε γιατί θα έχει όλη η παρέα. Επίσης, θεωρώ κι εγώ ανέφικτο να κόψεις από ένα μικρό το Internet. Πως θα το καταλάβεις; Ακόμα και σε τσοντοsite να μπει, του ζητάει ηλικία, ποιος πιτσιρικάς βάζει εκεί την κανονική του ηλικία;

• Και πως θα επιβεβαιώνουν ότι είναι πάνω από 16 ή ότι έχει πάρει την άδεια των γονιών του;

• Καλα θα κανουν για να τραβηξουν κοσμο παλι καθως το yahoo κακα τα ψεμματα εχει ξεχαστει

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

itslord - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “Κατάλαβα, Η αλήθεια είναι ότι είμαι με το άγχος χαχαχα εσύ ποια ρομ προτείνεις; ” Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτ…

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “Κατάλαβα, Η αλήθεια είναι ότι είμαι με το άγχος χαχαχα εσύ ποια ρομ προτείνεις; ” Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτενόμενα, "πειραχτήρι" και "περιπετειώδεις" χρ…

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Μήνυμα

Κατάλαβα, Η αλήθεια είναι ότι είμαι με το άγχος χαχαχα εσύ ποια ρομ προτείνεις;

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “Πως μπορώ να το κάνω αυτό; ” Κέντρο Ελέγχου-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη-->ανοίγεις το διακόπτη σε ότι θέλεις να τρέχει αυτόματα στο background και να σε ενημερώνει live...:-) ” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Όντως το έκανα αυτό που λες και ήταν ήδη ενεργές οι εφαρμογές και παρουσίαζαν αυτό που αναφέρω παραπάνω.. .:( Μήπως η MIUI τα μπλοκάρει;

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει στο Mi Note Pro Μου. Εϊναι με την έκδοση GTV 5.12.6 Developer. Παρατηρώ ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις σε αρκετές εφαρμογές όπως είναι το Viber, Whatsapp και διάφορες άλλες. Θα χρειαστέι να τις ανοίξω για να λάβω τις ειδοποιήσεις αλλιώς δεν τις δέχομαι. Εναλλακτικά μπορώ να τις βάλω να μην κλείνουν αλλά κάτι τέτοιο δεν με βολεύει γιατί θεωρώ λίγο άβολο αν μαζευτούν πολλές εφαρμογές…

• ΠΙστεύω ότι γενικά η συσκευή πρέπει να την αφήνουμε να φτάσει στο 20 με 15 % και στη συνέχεια να την βάλουμε να φορτίσει πλήρως μέχρι το 100% και όχι παραπάνω. Επειδή αναφέρετε το ipHone εγώ αυτή την τακτική ακολουθούσα και μπορώ να πω ότι από τη διάρκεια της μπαταρίας του ήμουν υπερ-ευχαριστημένος! 1,5 με 2 μέρες με αρκετή χρήση!!

• Σίγουρα με κάποιο serial number ή κάποιο κωδικό. Ήδη οι κάρτες έχουν κωδικούς. ΕΠίσης, θα δημιουργήσει θέμα στη φορητότητα χαχα ειδικά στην Ελλάδα που είναι λίγο ότι να ναι η διαδικασία.

• Ουσιαστικά δηλαδή θα είναι ενσωματωμένη η SIM στη συσκευή; Δεν ξέω κατά πόσο θα βοηθήσει όσους έχουν 2-3 κάρτες και μία μόνο συσκευή που τις συχναλάζουν.

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει στο Mi Note Pro Μου. Εϊναι με την έκδοση GTV 5.12.6 Developer. Παρατηρώ ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις σε αρκετές εφαρμογές όπως είναι το Viber, Whatsapp και διάφορες άλλες. Θα χρειαστέι να τις ανοίξω για να λάβω τις ειδοποιήσεις αλλιώς δεν τις δέχομαι. Εναλλακτικά μπορώ να τις βάλω να μην κλείνουν αλλά κάτι τέτοιο δεν με βολεύει γιατί θεωρώ λίγο άβολο αν μαζευτούν πολλές εφαρμογές. ΑΠλά κάτι παρόμοιο σε AOSP ANdroid δεν το ε…

• Σε αυτή τη ΡΟΜ λειτουργούν οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές; γιατί με αυτή που έχω τώρα πρέπει να τις έχω ανοικτές να τρέχουν για να δέχομαι τις ειδοποιήσεις.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από itslord: “χμ...τώρα βασικά εγκατάστησα MiPCSuite και μου έβγαλε ενημέρωση για την developer Και την εγκατάστησα την 5,12,4 αν θυμάμαι καλά αλλά μου βγάζει error όταν προσπαθώ να περάσω την Ελληνική. Και βασικά δεν έχω το recovery που ειχα... ” Η μετάβαση απο Stable σε Developer ή/και το ανάστροφο, προϋποθέτει "εργοστασιακές ρυθμίσεις" (factory reset/default). Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε αυτούς τους οδηγούς ΕΔΩ και αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα με το Mi …

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από itslord: “Καλησπέρα παιδιά Συγγνώμη αν δεν είναι το σωστό θέμα, απλά ψάχνομαι κι εγώ τώρα στην αρχή και δεν τα ξέρω πολύ καλά τα κατατόπια Έβαλα την 7,0,5 σε Mi note pro και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δεν λειτουργεί η πρώτη SIM. Έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρίες, αλλά τίποτα δείχνει να μην έχει σήμα και δεν συνδέεται. Επίσης, σε καμία από τις δύο δεν μου πιάνει 4G σε περιοχές που σίγουρα υπάρχει. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ ” το πρόβλημα είναι στα mod…