Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Καλησπερα σας, δεν μου ερχονται αυτοματα οι rom στο email. Μπορουμε να το ελεγξουμε? Ευχαριστω προκαταβολικα
-
- ΤΟ2C Καταστημα - to2c.com συνδεσμος - Xiaomi Red Rice συσκευη που ζητηθηκε ως παραγγελια - 3-12-2013 ημερομηνια αγορας - 1 ως προς την αξιολογηση γιατι παρελαβα ρεπλικα και ελλατωματικο ηχειο - 22 μερες μεχρι να το λαβω - Μηδενικο after sales support - Ακρως αρνητικα με συνεπεια να στειλω σημερα 27-12-2013 την συσκευη πισω και φυσικα εχω claim στην paypal
-
Εκανα dispute στην paypal,τους εστειλα και photos και το video.Προσπαθησα να επικοινωνησω με το live chat του καταστηματος οπου μου ελεγαν wait,dear κτλπ και οταν ειπα οτι ανοιξα case βγηκαν offline.Ακομα μου ειπαν οτι δεν εχουν προσβαση στο myphone ενω εκει ενας representative εχει διαφημισει ολο το μαγαζι του. Ειναι αντιεπαγγελματικο το τι κανουν. Η miui μπορεσε να περασει γιατι το chipset ειναι mtk.(μεσω recovery ναι) εχω δωσει και αλλα στοχεια οπως και για το recovery.Επισης εχω αναφερει και…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πραγματικά λυπάμαι για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω από το To2c.com - Paypal ...” Μακαρι γιατι απο οτι φαινεται ειναι πολυ συγκεκριμενα τα μαγαζια που εχουν αυθεντικα xiaomi. Το θεμα ειναι οτι την πατησαν αρκετοι και ο εν λογω seller τους εχει στην αναμονη για νεα ρομ(μεχρι να ληξει η προστασια της Paypal).Να επισημανω οτι η Paypal δεν προστατευει μονο τον αγοραστη σε περιπτωση που δεν λαβει το δεμα αλλα …
-
Στο ιδιο link αναφερω πως δεν εχει ουτε miui recovery.μονο ενα recovery σε στυλ cwm. ακομα και με το περασμα αλλης ρομ δεν εχει miui recovery.ακομα και ο κωδικος στο πισω μερος του κουτιου επαληθευεται ναι μεν στην xiaomi αλλα βγαζει το μηνυμα οτι εχει χρησιμοποιηθει για επαληθευση ΧΧΧ φορες ενω ο καθε κωδικος ειναι αυστηρα προσωπικος για καθε συσκευη. Επισης το density της οθονης ειναι λαθος.Υπαρχουν οι λεγομενες καλες και κακες ρεπλικες.Αυτη ειναι μια καλη.εχω ειδοποιησει ηδη xiaomi,paypal και…
-
Παρηγγειλα το εν λογω τηλεφωνο απο το to2c.com στις 3 δεκεμβριου και το παρελαβα στις 23 δεκεμβριου και απο την πρωτη εκκινηση το speaker κανει crackling sounds. To sound playback ειναι κακιστο αφου υπαρχει πολυς θορυβος και σπασιμο του ηχου απο το speaker.Το ιδιο συμβαινει και στην ανοιχτη ακροαση σε συνομιλια.Δοκιμασα και προηγουμενες ρομ οποτε δεν ειναι θεμα ρομ.επισης προσεξα οτι η κατω δεξια βιδα στο σημειο της κεραιας λεει mi και ειναι λευκη. για να το αποστειλω πισω χρειαζεται να πληρωσω …