Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Ενεργοπειω το App lock > του βάζω na ξεκλειδωνει και με fingerprint unlock. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ NA EXΩ lock sto lock screen ? Αυτο που θέλω με απλά λογία είναι app unlock με fingerprint τα apps που θέλω χωρίς να με αναγκάζει να εχω και λοck sto lock screen με fingerprint . Δε ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλα ειναι μεγάλη κουταμάρα . (για να το διευκρινίσω ακόμα πιο καλα fingerprint unlock στα apps πάει πακέτο με fingerprint unlock sto lockscreen )
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
bIBOS85 - - HeadPhones
ΜήνυμαDAMN, τα παλιά παράγγειλα , άμα απαντούσες πιο νωρίς :p 2016.6 γραφουν
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Χρησιμοποίησε μόνο το system, εκεί κάνε αλλαγές και μήν ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπί set στα κάτω μέρος της οθόνης. Αν ακόμα δεν σου δουλεύει, κάνε επανεκίνηση και δοκίμασε ξανά πριν ανοίξεις κάποια άλλη εφαρμογή. Επέλεξε επίσης headset+speaker και δες αν θα σου δουλέψει έτσι ” Κατάφερα και το χαμηλωσα. τωρα μου βγάζει πολυ παραμαρφεμενο backround noise ενω ο main ηχος απο το video ειναι καθαρός ακούγετε από πίσω ενα backround noise ενοχλητικό (πολύ υψηλό ήχο treble) . …
-
Παράθεση από Alex_MLT: “ατέβασε, τρέξε, πάτα στο ΜΤΚ settings > hardware testing > audio >audio playback και διαλεξε τι θέλεις να ρυθμίσεις, ηχείο, ακουστικά ή και τα δύο. Στην επόμενη οθόνη και στην στήλη digital gain ρυθμιζεις τα βήματα του κουμπιού. Στο δικό μου, άρχιζε απο..88 με μέγιστο στα 200!! εγώ έβαλα 0- 20 - 48 - 75 - 92 στα πρώτα βήματα. ” το κανω ενω αλλαζει σε ακουστικα, εγω θελω το μεγαφωνο του κινιτου απο κατω οταν ακουω μουσικη η video ειναι σχεδον αδυνατο να εχω φωνη λογο μεγαλ…
-
χμμ, δε βλέπω λόγο να αναβαθμίσω από τη προηγουμένη εκδοσή σε redmi pro όπου δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ευχαριστούμε πάντως
-
Καλησπέρα, Έχω τη προτελευταία XRTV rom με dolby atmos ενώ θέλω υψηλό ήχο στα ακουστικά και εχω ενεργωποιημενο και το sound enhancer με καλυπτει και με το παραπάνω.Τωρα ομως οταν βαζω youtube , twitch ακόμα και στο χαμηλό κάνει αρκετό ήχο (μη λογική ένταση για ένα τικ ) .Εαν και εχω μπει στο mediatek settings για το ηχιο του τηλεφώνου δεν έχω βγάλει ακρη, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να χαμηλώσω των ήχο του speaker χωρίς να επηρεασει τα υπόλοιπα .
-
Παράθεση από NasDriver: “volume down & power = fastboot mode (το λαγουδάκι που επισκευάζει το android) volume up & power = recovery mode (με κλειδωμένο bootloader βγάζει ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο) ” το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" . αυτο σημενει οτι ειμαι official unlocked απο το καταστημα που το αγορασα>?
-
Παράθεση από cabdik: “ηρθε με Unofficial και unlocked bootloader. περασα περασα την Offιcial China Developer, για να ξεκλειδωσω τον boot loader επσημα, μιας και εχω εγκριση. το unlocking σταματα στο 50%. τσεκαρω τον Bootloader και λεει "Unlocked Yes" ακομη..! επισης, δεν μπορω να μπω στον bootloader, με Vol- + Power (σωστα ο κανω?), μου βγαζει την εικονα με το κινητο...!! ” και εγω ακριβως το ιδιο τι εκανες τελικα ? μπορει κάποιος να βοηθήσει ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν πέρασες ρομ official και δεν κλειδωσε.... το χουμε σιγουρέψει. ” συμβαίνει συχνα να κανουν τα μαγαζια unlock me official τρόπο ? δεν εχω διαβασει πουθενα κατι τετοιο. Εβαλα τη rom που εχει link στον οδηγο αν θες να ριξεις μια ματια σε παρακαλω . (εχω το λινκ στο πιο πανω ποστ ) επισης το ονομα της ρομ λΕΕΙ ΕΙΝΑΙ MUI8 6.12.1 | Beta . δεν αναφερει πουθενα developer i stable παντως δε ξερω τι πεζει
-
Καλησπέρα .Μερικές ερωτήσεις να με βοηθήσετε να προχωρήσω.Το κινιτο ηρθε με unofficial kai unlocked bootloader. Περασα μολις Developer κινεζικη omega_images_6.12.1_20161201.0000.00_6.0_cn όπως λέει αυτός ο οδηγός . Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) αφού τη πέρασα ο bootloader είναι ακόμα unlocked δεν θα έπρεπε να γίνει locked ?εχω παραλείψει κατι ? τι κανω απο εδω και περα? ο σκοπος μου ειναι να βάλω την ελληνική κάνοντας με το σωστό τροπο το unlock tou bootloader .…
-
Απλη η ερώτηση μόλις παρελαβα και όταν γυρίσω σπιτι θα το κάνω unlock .Ώστε να περάσω ελληνική ROM . πιο έκδοση να βάλω GTV i XTRV . βασικά απο οτι καταλαβαίνω η xtrv είναι η συνέχεια τις gtv ? όποτε η απάντηση είναι τη τελευταία xtrv που βλέπω ? επίσης προτείνετε να βάλω τη stable hellas που βρίσκω εδώ? με όνομα xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_Stable-V8.0.6.0 ? για να καταλάβω αυτή η stable ειναι ουσιαστικά η GTV/XTRV σε κάποια εκδοσή της τελική ας πούμε? γιατί έχει όνομα HELLAS ΚΑΙ ΟΧΙ GTV STA…
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
bIBOS85 - - HeadPhones
Μήνυμακάποιος που να ξέρει πιο ειναι το τελευταίο μοντελ για τα hybrids ενδιαφέρομε και εγώ. κάποιο link θα βοηθούσε. Ευχαριστώ
-
xiaomi MI5 Pou na to agorasw?
bIBOS85 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕχω απλα δεν εχω τοσα ση καρτα οπου εχω το paypal πανω και ειναι σε αλλη τραπεζα Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κανονικά και με το νόμο... με έχει εκπλήξει ευχάριστα αυτό το μαγαζί. πρόσεξε, βάζουν unofficial έκδοση....ενημέρωσέ τους, ακόμα και πριν την παραγγελία με ένα email, γιατί με το που παραγγείλεις το στέλνουν αμέσως (!!!!), πως αν κάνεις παραγγελία θέλεις να στο στείλουν σφραγισμένο όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. Κοίτα και στις 11.11 που βγάζουν τρελές προσφορές, μήπως πετύχεις σε καμιά προσφορά το mi 5s....έχε το νου σου σε vickmall, gearbest, yeso521... :thumbsup:” Ευχαρ…
-
Μήνυματο Yeso521 δεχετε μόνο paypal?