Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Το τηλέφωνο θα μας τρελάνει. Από την τελευταία φορά όλα ήταν μια χαρά, μέχρι και προχθές το βράδυ όπου άρχισε πάλι τα κουλά του. Έχασα το μενού για προγραμματιστες και η οθόνη φλασαρε στο facebook, όπως όταν του ζητάς από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστες να κάνει όταν μια εφαρμογή τρώει πόρους. περνάω πάλι την ρομ ,με τον τρόπο που μας έδειξε ο κύριος αδμιν (χάνω πάλι τα πάντα ) και μια χαρά . Μέχρι σήμερα το πρωί όμως πάλι που είχαμε μια από τα ίδια. Δεν είχα αναφέρει οτι όταν άρχιζε τα δικά τ…

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Οχι δεν έχω ενεργοποιήσει Εντοπισμός σφαλμάτων USB. παρόλα αυτά έκανα ενεργοποίηση και ξανά απενεργοποιηση χωρίς να αλλάξει κάτι. το μονο που ειχε ενεργοποιημενη επιλογη ηταν το" βεβαιώστε εφαρμογές μέσω usb" που και αυτο το επαιξα αλλα δεν . καποια στιγμη απο το recovery εκανα τα παντα επιμενω σε αυτο γιατι απο εκεινη την στιγμη αρχισαν αυτα τα θεματα. έκανα μέχρι και wipe dalvik cache και format ta system, data ,cache , sd card καθως και mount usb storage και λοιπά.

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

έχω αλλάξει μπορεί και 10 αυτές τις μέρες.

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Λοιπόν. Καταρχάς σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δυο μέρες τώρα που πέρασα καθαρά την rom και όλα πολύ καλά . Περασμένες εφαρμογές με 43000 και λειτουργία απροβληματιστη . Νομίζω τελικά ότι δεν είχε κάτσει καλά η rom ή έκανα καμιά πατάτα από το recovery και είχα ενεργοποιησει το "true dual boot" Το θέμα όμως είναι οτι ακόμα δεν μπορεί να το αναγνωρίσει το pc και έχω δοκιμάσει τα πάντα, από διαφορετικά καλώδια μέχρι τα pc της γειτονιάς. Νομίζω οτι κατά την διάρκεια του πανικού μου έκανα κατi mount kai u…

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Εδώ και τρεις ώρες είμαι με την [Stable 1.2.0] με την διαδικασία του κυρίου αδμιν . Απο απόδοση αρκετά καλά οχι όμως τελείως smooth. Έχω 39590 στο antutu και όταν τρέχει τα ντεμο στα τελευταία τεστ κάνει ανά 1.5 δευτερόλεπτο ενα σκαλωματακι. Ξαναλέω καμιά σχεση με πριν που μεχρι και η κάμερα σκάλωνε ακομα και το σκανερ και στις καρτέλες. Και εχθές το βράδυ όμως, όπως γράφω σε προηγούμενο post, ήταν μια χαρά, αλλά μόλις το έπιασα το πρωί ξεκίνησε το χάλι . Θα δείξει αύριο πάλι αυτό. Κάτι που είδα…

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

sos εκανα οτι μου ειπε ο αδμιν και μετα το install της rom εμφανιζει αυτο ( ROM may flash stock recovery on boot. Fix? THIS can not be undone. -no Yes-Disable recovery flach on system 2 Υποψειν λειτουργει το System 1 και εκανα install στο system 2

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν σβηνει τιποτα ουτε με τον πρωτο τροπο ουτε με τον δευτετο, ολα τα αρχεια μενουν και σβηνουν μονο εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει. Με fastboot δεν μπορω να το κανω μιας και δεν διαβαζετε απο το pc .

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Λοιπόν εχθές αργά το βράδυ κατάφερα να περάσω την 4.12.5 με τα χίλια ζόρια. Πήγαν όλα καλά και είδα τα 42.000 ούτε λαγκ ούτε τίποτα. Σήμερα πρωί όμως πάλι τα ίδια. Καταλήγω ότι μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή ή ιός αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να σβήσω όλα μου τα αρχεία. Επισεις ούτε εχθές που ήταν όλα καλά αλλά ούτε και σήμερα δεν μπορώ να δω την συσκευή στο PC . Μπορείτε κάποιος να μου πει πως θα σβήσω όλα τα αρχεία σε πρώτη φάση? Δηλαδή όπως το πήρα να είναι?

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

την τελευταία stable δικιά σας τώρα 4.11.14 άλλα ήμουν και με την 4.11.28 όταν άρχισαν τα θέματα και με την 4.12.5 Το θέμα τώρα είναι οτι μόλις το μπικαρα με τόσες ιστορίες που το έκανα και δεν αναγνωρίζει ουτε στο pc για να του περάσω την rom

gsar - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από δυο μήνες ευτυχής συμβίωσης με το Mi3 είπα να πάρω το Mi4 και ηταν όλα καταπληκτικά και τέλεια στις πρώτες δέκα μέρες, αλλά από εχθές το τηλέφωνο λαγγαρει του κερατά. Τι θέλω να πω untutu 30.000, κωλύματα και lag ακόμα και στο you tube , στην επιφάνεια εργασίας, στις εναλλαγές , στο ίντερνετ και γενικά παντού. τα έχω παίξει και έχω τρελαθεί και όλα χρονικά άρχισαν από την στιγμή που έβαλα το Mιkey το ειχα απο το Mi3 αλλά τόσες μέρες δεν ήμουν σπίτι για να το δοκιμά…

• Καλορίζικο και καλές συνδέσεις. Το κοιτάω και εγώ λίγες μέρες τώρα μιας και το router του ΟΤΕ vdsl είναι για τα κλάματα. Μπορείς να μας πεις κάτι για την εμβέλεια του? Πχ μέσα στο σπίτι έχει το ίδιο σήμα σε όλα τα δωμάτια?

• Δεν κατάλαβα καλά να περιμένουμε και για cyanogen ή την έβαλες αλλά είναι βαριά?

• xiaomi mi3

gsar - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα πως μπορώ να βάλω τον αριθμό του κινητού μου να φαίνεται στις πληροφορίες τηλεφωνου?

• Ενώ είμαι με την αμέσως προηγούμενη και ενώ το ΟΤΑ βρίσκει την 4.9.5. και την κατεβάζει δεν ξεκινάει το flash.

• Το ξέρω ότι μάλλον γράφω σε λάθος θέμα αλλά ρε παιδιά βοήθεια. Έχω μπερδέψει τα (πόδια) μου. Μόλις ήρθε το Hongmi με MTK6589T για φίλο από minideal και είναι με την παρακάτω rom και δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία ελληνική που θα την βρω . Dropbox - Screenshot_2014-09-02-18-40-06.png Screenshot_2014-09-02-18-40-06.png

• Στο κατέβασμα της οθόνης στο γρήγορα κουμπιά είναι σκόπιμο το ότι δεν εμφανίζονται η λειτουργια πτήσης, gps και διάφορα άλλα? Επισεις στην ίδια οθόνη πάνω αριστερά γραφει (get online music) περί τίνος πρόκειται?Το cleaner στο μενού με ένα πάτημα είναι fault νομίζω. Στο παρατεταμένο θα ήταν πολύ ποιο εύχρηστο γενικά σαν πλήκτρο. Γιατί αυτή η αλλαγή? Κατά τα άλλα όπως είπατε θα συνηθίσουμε. Και πάλι μπράβο για την δουλειά και τον κόπο σας. Συνεχίστε έτσι.

• Παράθεση από epkakas: “Πέρασα και εγώ πρίν από λίγο την 3.9 σύμφωνα με τις οδηγίες στο Hongmi μου. Όλα μια χαρά μέχρι ώρας. Μόνο με το xiaomi Authenticator έχω απορία μιας και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Μου γράφει να συνδεθώ account.xiaomi.com και να ανοίξω την προστασία μητρώου και το διακριτικό ενεργοποίησης.Πατώ την επιλογή "ενεργοποιήστε τώρα" και μου ανοίγει η κάμερα για να σαρώσω ένα MiID Barcode πράγμα που δεν υπάρχει στη σελίδα μου όταν συνδέομαι. Κάνω κάτι λάθος; Βοήθεια κάποιος; …