Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Παράθεση από tora33: “@dimosthenis , σου είπα ότi δεν είσαι root , o @SomniusX λέει στην επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου η στον φάκελο tools (εργαλεία) , η χύμα , θα βρεις το security = κέντρο Ασφάλειας η Ασφάλεια το επιλέγεις , μετά permission (δικαιώματα) και τσεκάρεις για να είσαι root” Πηγα ασφαλεια μεταασφαλεια απορητου πατησα permissions μου ζητησε μοτιβο δυο φορες και μετα προστασια εφαρμογων και τα τσεκαρα ολα, περιπου. 35 εφαρμογες . Τωρα δλδ πετυχα να ειμαι root; Εκανα επανεκινηση αλ…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dimosthenis: “Και τελικα αυτο που εκανα (5 φορες πατημα στο "εκδοση android") προκαλεσε καποια προβλημα στην συσκευη;” δεν προκαλεί πρόβλημα , Παράθεση από dimosthenis: “απο το play store για να καταβασω και να εγκαταστησω το mobileuncle mtk tools (νομιζω ετσι πρεπει να αρχισω ωστε να αποκτησω αγγλοφωνη recovery). Εκει αρχισαν και τα πρωτα προβληματα. Δεν μπορω να το εγκαταστισω” ίσως δεν είσαι root , έλεγξε το play.google.com/store/apps/det…m.chaoandroid.check…

• Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση Οχι το κινητο μου δενεχει την εφαρμογη updater για αυτο και ηθελα να περασω αυτη την εφαρμογη. Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ωστε να αποκτησω αγγλοφωνο recovery; Και τελικα αυτο που εκανα (5 φορες πατημα στο "εκδοση android") προκαλεσε καποια προβλημα στην συσκευη;

• Καλησπερα και απο εμενα σε ολα τα παιδια του fotum . Ειμαι και εγω κατοχος εδω και 20 μερες ενος redmi note . εδω και πολλες μερες διαβαζω ολα τα αρθρα σχετικα μετο κινητο και κυριως για τον τροπο περασματος της ελληνικης rom . Και το δικο δικο μου εχει περασμενη την πολυγλωσσικη rom και φυσικα πατωντας volume (-) και power βγαζει κινεζικα. Αποφοσισα λοιπον να περασω την ελληνικη ρομ και φυσικα αρχισα απο το play store για να καταβασω και να εγκαταστησω το mobileuncle mtk tools (νομιζω ετσι πρεπ…