Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Mi Wi-Fi Extender Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Αγόρα το παραπάνω extender από Κίνα και προσπαθώ να το σετάρω. Όπως διάβασα επέλεξα Chinese mainland. Δημιουργείται το ΗomeWifi_plus, καθώς γίνεται μπλε το φωτάκι, αλλά δεν συνδέεται στην εφαρμογή mi home για να αλλάξω τις ρυθμίσεις. Περιέργως μου εμφανίζει στις συσκευές ένα ir remote. Στα πιθανά σφάλματα έχει τα εξής: - Δεν είναι σωστός ο κωδικός wifi Δεν είναι συνδεδεμένο το ρουτερ στο ιντερνετ Δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο δίκτυο Δεν είναι το wifi στα 2.4GHz Μόνο το τελευ…
-
Μου εφέραν το mi band 3 από τα public. Εγκατέστησα το Mi Fit από το playstore, έκανα pair με το band και έκανα ότι update μου εμφάνισε. Είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις από μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε έψαξα και βρήκα αυτό το thread. Επειδή δεν έχω mi account είχα συνδεθεί μέσω google και ακολούθησα τις οδηγιες που προτείνονται στην 1η σελίδα μέσω μιας απάντησης που είχε γράψει ένας συμφορουμήτης. Το apk που κατέβασα ήταν αυτό με τα Αγγλικά, διότι δεν με πείραζε αυτό στο band και ίσως τ…
-
Στην προηγούμενη έκδοση είχα φλασάρει το magisk που δίνατε. Τώρα στην πρώτη σελίδα λέει ότι είναι ενσωματωμένο αλλά με το update δεν περάστηκε. Εγκαθιστώντας το μέσα από το magisk manager ως αρχείο είτε αυτό της προηγούμενης βδομάδας είτε το ενσωματωμένο μου έβγαλε κάποιο σφάλμα. Να το φλασάρω από το recovery; Αυτή είναι η κανονική διαδικασία;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε να μπεις σε twrp (λογικα θα μπαίνει) και φλασαρε απο μεσα. Αν δεις οτι κανει κόλπα και κατι δεν δουλευει γυρίζεις σε fastboot και ξανα βάζεις το αλλο... (παλιο) η ακομη και το 04-2019 η 05-2019 . Περιμενω να μου πεις αν ειναι ολα οκ ή θέλει διορθώσεις,. ” Δείχνει να παίζει κανονικά και σε μένα. Απλά η ρομ δεν έχει επιλογή στο power menu να μπω στο recovery (request plz) και για να μπω χειροκινητα κρατησά παρατεταμένα τα κουμπιά αλλά μου έδειξε δύο φορές το MI l…
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το 3.3.0-14-04-19 το δικό σου έχω Γιώργο...αν θυμάμαι καλά όμως το redmi note 5 θέλει πρώτα install to dummy για να μπει το TWRP ” Άρα μόλις τελείωσω την εγκατάσταση της ρομ, να το βάλω πάλι με cmd με το dummy όπως έκανα πριν? Edit: *Το καινούριο που μόλις ανέβασε ο geoanto555
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το έκανες την πρώτη φορά που πέρασες το twrp. Χωρίς αυτό δεν νομίζω να μπορούσες να έχεις twrp. Το τελευταίο twrp δεν ξέρω αν παίζει σε miui 11. Ας μας που οι @NasDriver @George Kaggelaris @BanditGR που έχουν την συσκευή. ” Ναι αλλά έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και δεν θυμόμουν ούτε την διαδικασία ούτε αν είχε αρχίσει το antirollback η xiaomi τότε. Δεν με καίει να βάλω το τελευταίο, ας μου προτείνετε αν χρείαζεται να βάλω άλλο και ποιο.
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η παλιά έκδοση έχει πρόβλημα????????????? Δεν σε καταλαβαίνω. Μια αναζήτηση να κάνεις θα βρεις ότι για να περάσεις twrp στο whyred θα πρέπει πρώτα να πάρεις το dummy.img αό μια fastboot και να το κάνεις flash σε twrp δλδ πρωτα fastboot flash antirbpass dummy.img fastboot flash recovery onomatwrp.img fastboot boot onomatwrp.img Αν δεν εχεις fastboot πες μ να σου δωσω ενα img. ” Μπήκε, ευχαριστώ! Συνεχίζω στο φλασαρισμα της ρομ. Καταλαβαίνω ότι θα έχει ειπωθεί και άλλες φ…
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με τον δευτερο τρόπο ... ” Όντως το 3.2.1-2_miui-hellas είχε. Το βρήκα στον φάκελο adb. Έχει πρόβλημα όμως με την πάλια έκδοση. FAILED (remote: Anti-rollback check failed)
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπαίνει στο recovery όμως για να φλασάρω το πάλιο. Να το κάνω με τον 2ο τρόπο που έχεις στον οδηγό ή μήπως να το κάνω με κάποια εφαρμογή από το playstore (twrp, flasher, flashify)?
-
elma - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Έχω στο whyred την stable έκδοση xtrv 10.2.1 και θέλω να αναβαθμίσω στην πρώτη MIUI 11 beta. Όπως μου είπαν στο άλλο thread θα πρέπει να κάνω factory reset και ίσως format data. Έκανα λοιπόν back up τις εφαρμογες και πέρασα το τελευταίο recovery. Από ότι φαίνεται έκανα μλκια, δίοτι τώρα δεν μπαίνει σε recovery mode είτε από το power menu είτε χειροκίνητα, καθώς κολλάει στην splash screen. Νομίζω είχα την έκδοση 3.2.1-2 και πέρασα την 3.3_14-04 χωρίς κάποιο σφάλμα. Φαντάζομαι το τελευτ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από elma: “Κάτσε το factory reset δεν είναι dalvik-cache-system-data? ” Οχι ακριβώς, όλα τα παραπάνω Wipe χωρίς να πειράξει καθόλου το System. ” Α εγώ στο δικό μου κάνω συνήθως wipe dalvik-cache-system και ανά μεγάλα διαστήματα κάνω και τα data όταν δω ότι έχω θέματα. Άρα τώρα μου προτείνεις να κάνω wipe dalvik-cache-data?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από elma: “Όσον αφορά το whyred μπορώ να φλασάρω την νέα beta MIUI από stable oreo κάνωντας wipe μόνο dalvik-cache-system? ” Όχι, θα χρειαστεί οπωσδήποτε Factory Reset και σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και Format Data για να μπορέσεις να βάλεις απροβλημάτιστα την νέα MIUI 11 ROM. ” Κάτσε το factory reset δεν είναι dalvik-cache-system-data?
-
Παράθεση από amavroudis: “Αναφέρεσαι σε xtrv; Αν ναι, μπορείς έτσι. Αλλάζει μόνο miui version. Αν συναντήσεις προβλήματα αναγκαστικά θα πας σε factory reset εκ των υστέρων. ” Ναι την 10.2.1 που την είχα βάλει πριν κανά χρόνο. Αμα είναι να συναντήσω προβλήματα τότε θα πρέπει να έχω κανεί back up, που αυτό προσπαθώ να γλιτώσω. Για αυτό ρώταγα πριν πως να το κάνω αν είναι απαραίτητο.
-
Παράθεση από amavroudis: “Ε ναι... Βάλε διαφορετικούς λογαριασμούς. Και αν κλειδώσει κάποιο το αναλαμβάνεις εσύ να το ξεκλείδωσεις με τον αρχικό Mi Account που τα είχες περιλάβει αρχικά. Όσο δεν φεύγει από την οικογένεια μην ανησυχείς. Αν φύγει πρέπει να του βγάλεις τους λογαριασμούς. ” Το θέμα είναι πόσο δύσκολα θα ξεκλειδώσει μετά αυτό με το νέο account. Και πως θα μου κλειδώσει ακριβώς; Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από elma: “Δεν άλλαξα λογαριασμό για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς …
-
Παράθεση από NasDriver: “Με ξεκλείδωτο bootloader το είχες παραλάβει ? ” Έχω ένα kenzo το οποίο το είχα πάρει από Κίνα για την μάνα μου, το ξεκλέιδωσα και πέρασα μια xtrv. Πέρσι της πήρα το whyred από Ελλάδα και το kenzo πήγε στον πατέρα μου. Δεν άλλαξα λογαριασμό για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς και τώρα μου παραπονιούνται ότι γίνεται κάποιος συγχρονισμός στα αρχεία τους.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από elma: “Καλησπέρα, Έχω την έκδοση xtrv 10.2.1 stable η οποία βασίζεται σε oreo 8.1. Για να κάνω update στην τελευταία stable 10.3.5 ή την καινούρια MIUI 11 beta, τι χρειάζεται να κάνω wipe στο recovery; Gapps δεν χρειάζονται ε; Για back up εφαρμογών/αρχείων/ρυθμίσεων τι πρέπει να κάνω; Θυμάμαι είχε η xiaomi μια εφαρμογή, την οποία δεν βρίσκω τώρα, ενώ σε μη xiaomi κινητά χρησιμοποιώ rooted το oandbackup. Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω και να …
-
Καλησπέρα, Έχω την έκδοση xtrv 10.2.1 stable η οποία βασίζεται σε oreo 8.1. Για να κάνω update στην τελευταία stable 10.3.5 ή την καινούρια MIUI 11 beta, τι χρειάζεται να κάνω wipe στο recovery; Gapps δεν χρειάζονται ε; Για back up εφαρμογών/αρχείων/ρυθμίσεων τι πρέπει να κάνω; Θυμάμαι είχε η xiaomi μια εφαρμογή, την οποία δεν βρίσκω τώρα, ενώ σε μη xiaomi κινητά χρησιμοποιώ rooted το oandbackup. Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω και να κάνω log in με νέο mi account χωρίς να μου κλ…
-
Εκανα τελικα και format data και ολα καλα, ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση από elma: “Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι η 22/11 θα ναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει, δεν ισχυει; Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο. ” Μπορειτε να μου απαντησετε και για τα παραπανω;