Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Παράθεση από NasDriver: “Το πιο πιθανό, έχω δει άλλες 3-4 περιπτώσεις, με την ίδια ρομ και πρόβλημα στην μπαταρία ” το πήγα και από εκεί που το πείρα και μου είπαν η μπαταρία είναι μια χαρά ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το έχω 1 μηνα το κινητό

• Παράθεση από NasDriver: “Γνώμη μου, ξεκλείδωσε bootloader και βάλε άλλη ρομ ” δλδ φταίει η ρομ που πέφτει έτσι μπαταρία;

• Παράθεση από amavroudis: “Όταν φτάσεις να το βάλεις για φόρτιση βγάλε πάλι τα screenshots που ανέβασες εδώ να δούμε έναν ολόκληρο κύκλο αποφόρτισης. ”

• Παράθεση από amavroudis: “Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και ξεκίνα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Ευχαριστώ για την ενημέρωση

• Παράθεση από amavroudis: “Κάθε δίμηνο, τρίμηνο αναβαθμίζονται. Ναι, θέλεις ξεκλειδωτο bootloader. ” και πως το ξεκλειδώνω το bootloader?

• Παράθεση από amavroudis: “Περιμένεις νέα αναβάθμιση... Ή αλλάζεις rom. ” Η αναβάθμιση θα αργήσει; Πρέπει να ξεκλειδώσω το bootloader?

• Παράθεση από NasDriver: “Ενημερωτικά, με την τελευταία stable EE (EU rom) έχουν αναφερθεί προβλήματα με την μπαταρία και από άλλους ” Και τι μπορώ να κάνω για αυτο;

• Παράθεση από amavroudis: “@Mpampis299 ανέβασες στατιστικά 1 λεπτού και 1 δευτερόλεπτου. Πριν το συνδέσεις στο ρεύμα θέλουμε, για να δούμε στατιστικά χρήσης... ” Καλός

• Παράθεση από amavroudis: “Αυτό πρέπει να το δούμε. Από τα screenshots επάνω δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ανοιχτή οθόνη φαίνεται με κίνηση στο YouTube, το φυλομετρητή και Twitch. Ανέβασε ένα ολόκληρο κύκλο φόρτισης που σου είπα και βάλε επίσης και την sot τιμή αν μπορείς. Να δούμε πόσο ανοιχτή οθόνη βγάζεις. ” Εντάξει θα στείλω αύριο σκριν

• Μηπως φταιει το λειτουργικό και πέφτει έτσι η μπαταρία γτ έχουν πολλα άτομα με τν μπαταρία πρόβλημα

• Οχι παντα κλείνω ότι βλέπω δν το αφήνω να τρώει χωρο ότι και να κάνω μπαταρία τρώει πολύ γρήγορα και όταν το έχω κλειστό το ίδιο μου κανει

• Και μου ζεσταίνεται αρκετά γρήγορα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα με το κινητό μόνο η μπαταρία λόγικα θα φταίει που δν του έκανα σωστή πρώτη φόρτιση και έχω ακούσει ότι μπορεί να φταίει και το λειτουργικό που πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία

• Το έχω μόνο 1 μήνα η μπαταρία κρατάει κοντα 8 ώρες και δεν του κάνω βαριά χρήση το πηγα στο μαγαζί που το πειρα και μου είπαν ότι είναι μια χαρά δεν έχει κάποιο πρόβλημα

• Μια ερώτηση έχω το redmi note 7 δεν το έχω ούτε μηνα και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τν μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα τι μπορεί να φταίειΠαράθεση: “”