Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα όλα καλά... 6198f1f8d0d7fda0aa91715418970a5d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λειτουργεί περίφημα περιμένουμε την αναβάθμιση ! =============== Σεπ 1st 2017, 8:18pm =============== Μου βγάζει μήνυμα κατεστραμμένο αρχείο..... ξανακατεβαζω ...?
-
Παράθεση από 8@nos: “Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο santoni πχ στο εικονίδιο με το καιρό έδειχνε μόνο τη θερμοκρασία, φαινόταν δηλαδή μόνο νούμερο χωρίς καμιά φώτο, αλλά μετά τη διόρθωση που έγινε (αφού φλάσαρα φυσικά τη διορθωμένη έκδοση) διορθώθηκε (είναι από τις συσκευές που γράφει fixed). ” Σε κάποιο επόμενο update θα στρώσει λες..... δλδ να μην ασχολούμαι με τα "ψιλά" αφού η συσκευή κατά κάποιο τρόπο είναι λειτουργική ...?
-
Καλησπέρα στην κοινότητα...από κάποιες εφαρμογές εξαφανίζονται τα εικονίδια widgets που έχω δημιουργήσει όπως και τα απλά εικονίδια από την αρχική σελίδα..... "την επόμενη το πρωί τα εικονίδια είναι άφαντα" ........ υπόψιν ότι θέτω το τηλέφωνο σε silent mode {dnd} και εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργό με χρονοδιάγραμα. Μετά το συμβάν έβαλα τις συγκεκριμένες εφαρμογές εκτός περιορισμών αλλά σήμερα εξαφανίστηκαν πάλι ...η εγκατάσταση παραμένει... τα εικονίδια εξαφανίζονται ....παρόμοιο συμβάν με λύση …
-
Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές και δημιουργούς αυτής της προσπάθειας που συντελείται στον χώρο ....και εμείς οι αποδέκτες με τον τρόπο μας θα πρέπει να διατηρούμε το κέφι σας και την ορεξή σας για δημιουργία.... "ζωντανό".....παντοιοτρόπως....ηθικά και μη.....καλημέρες ...!!! =============== Αυγ 19th 2017, 12:07pm =============== Παράθεση από linuxilakis: “Νομίζω πως πάντα ήταν απο πάνω προς τα κάτω... ” Νεοσύλεκτος στο άθλημα
-
Παράθεση από linuxilakis: “σε μένα λειτουργεί. Το έχεις ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις ? ” Ενεργοποιημένο είναι ίσως δεν το χαιδεύω σωστά ...!! τελικά λύθηκε θέλει κίνηση προς το κάτω μέρος της οθόνης ...προς τα επάνω γιοκ...!!!
-
Καλημέρα στην κοινότητα εγκατέστησα την νέα έκδοση σε mido όλα καλά... το στιγμιότυπο οθόνης με το άγγιγμα 3 δακτύλων δεν λειτουργεί.... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στο φόρουμ.....κατέβασα το αρχείο στον υπολογιστή αλλά η μεταφορά στο κινητό παραμένει κολλημένη ....από ότι φαίνεται το κινητό με τον υπολογιστή πλέον δεν συνεργάζονται μετά την εγκατάσταση της 7.8.10 ARΩMA εχθές....!! Κατεβάζω πλέον απευθείας στο κινητό ....είναι ένα θέμα όμως !
-
Παράθεση από takisfrag: “Αυτή είναι η ελληνική xtrv με το aroma installer ναι μια χαρά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ok ευχαριστώ =============== Αυγ 17th 2017, 12:56pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Να προσθέσω ότι επειδή έχεις ήδη ROM που βασίζεται σε nougat θα πρέπει να πας σε nougat πάλι για να μην έχεις προβλήματα. Άρα ορθώς, μπορείς να πας στην νέα xtrv 7.8.10, μετά φυσικά από factory reset μέσα από το TWRP Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό: => Flash …
-
Παράθεση από takisfrag: “Εύκολα είναι από την στιγμή που είσαι ξεκλειδωτος με εντολές από cmd περνάς το recovery έχεις ήδη κατεβάσει την Ελληνική που θες και την έχεις ρίξει μέσα στο κινητό κάνεις τα 3 wipes και μετά το install Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! =============== Αυγ 17th 2017, 12:34pm =============== Παράθεση από takisfrag: “Απορώ βέβαια πως δεν πας σε global official dev και σε miui9 ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Το recovery λες ; Ναι αυτό είναι Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα βήματα όπως περιγράφονται στην ανάλυση γιατί πολύ απλά μου φαίνονται .... σε αντιπαράθεση διαβάζοντας σε άλλα σημεία ότι αν φοράω global stable γίνονται λίγο περίπλοκα τα πράγματα...... δλδ με τον τρόπο αυτό γίνεται καθαρή εγκατάσταση ...?
-
Καλημέρα ...θα παρακαλούσα να επιβεβαιώση κάποιος αν κατάλαβα σωστά την διαδικασία για να εγκαταστήσω την αντίστοιχη ελληνική rom στο κινητό μου εγκαθιστώ το twrp_mido_redmi-note-4x_3.1.0-0_miui-hellas ή twrp_mido_3.1.0-0_orange.img και ακολουθώ τις οδηγίες εν συνεχεία για ολοκλήρωση ....παραθέτω τα χαρακτηριστικά του τηλ.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΗ συσκευή ξεκλειδώθηκε με την πρώτη μου σύνδεση στο unlock tool συνεπώς το 72ωρο ξεκινά μάλλον αντίστροφα ταυτόχρονα με την λήψη του sms μετά την αίτηση για ξεκλείδωμα...τουλάχιστον σε εμένα έτσι φαίνεται να λειτούργησε....προχωράω στα υπόλοιπα με επιφύλαξη με ποιον τρόπο ...!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι, κατεβάζεις το εργαλείο από τη διεύθυνση που σου γράφει, και προσπαθείς ξεκλείδωμα. Αν σου βγάλει μήνυμα για αναμονή 72 ωρών, είσαι στο σωστό δρόμο! ” Ευχαριστώ και πάλι για την συμβολή σας απαντώντας στις ερωτήσεις μου άμεσα... Ευχαριστώ...!
-
ΜήνυμαΟ/Η zt654 έγραψε:'Εγκριση αμέσως θα πάρεις. Απλά δεν θα σε αφήσει να ξεκλειδώσεις αν δεν περάσουν 72 Εμένα με ξεζούμιασε στην προσπάθεια μου να στείλω το αίτημα μου για ξεκλείδωμα...!! Ταυτόχρονα μου στείλανε αυτό το sms Τώρα πρέπει να συνδεθώ μέσω υπολογιστή για τα υπόλοιπα.?