Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από demakhs: “Υπαρχει ένα apk στη...μαύρη αγορά...root switcher ή κάπως έτσι, που διακόπτει προσωρινά το root, για να κάνεις τη δουλειά σου... ” Ευχαριστώ πολύ.

• Καλησπέρα. Έχω μια εφαρμογή που απαιτείται να είναι εκτός root. Δεν είναι εφαρμμογή τράπεζας. Υπάρχει τρόπος να παρακάψω το rooted που διαβάζει ότι έχει και ότι δεν μπορεί να παίξει? Ευχαριστώ

• Παράθεση από HliasAvg: “Factory reset και developer Aroma 7.11.2 και είσαι κομπλέ. ” Φαντάζομαι ότι θα χαθούν τα πάντα έτσι? Θα την περάσω μέσω recovery η μέσω cmd? Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να περάσω κάποια miui 9 στο τλφ μου. Έχω stable όπως θα δείτε στην φωτογραφία. Έχει βγει stable με miui 9 η πρέπει να κάνω factory reset και όλα από την αρχή για να περάσω την Developer miui rom? Ευχαριστώ.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από eddie1996: “Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εάν βάλω την καινούργια ρομ που μου ήρθε στο μαιλ μου με aroma πρέπει να κάνω factory reset από το μενού ή μπορώ απευθείας μέσω update? Εάν κάνω factory reset γίνεται να σωθεί τίποτα από εφαρμογές η μπα? Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42773/ ” Έχεις πολύ παλιά ROM που είναι βασισμένη σε Android 5.x. Σίγουρα θα γίνει Factory Reset. Αυτό που πρέπει επίσης να γίνει σίγουρα …

• Παράθεση από dhmlaz: “Παιδιά το note 2 έχει 80% περισσότερο από το Redmi Pro. Καλό είναι να συγκρίνεται περίπου όμοια τηλέφωνα με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Με βάση λοιπόν αυτά το Redmi Pro έχει πολύ καλύτερη αναλογία ποιότητας και χαρακτηριστικά προς οικονομικά της αγοράς ” Τι έχει 80% περισσότερο?

• Παράθεση από makis1024: “Ναι το mi note 2 είναι ποιοτικά ανώτερο από το redmi pro. Αν και το mi5s στα 235 € με τελωνειακή κάλυψη με εξιτάρει περισσότερο και ας έχει πιο μικρή οθόνη και μπαταρία. ” Θυμαμαι που μου το είχες προτείνει αλλά ξέρεις κάτι δεν μπορώ τα μικρά τλφ μου αρέσεουν κινητά σαν του γκούφη

• Παράθεση από dhmlaz: “#eddie1996, για να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο θεωρητικά έχουμε αποφασίσει το ύψος της δαπάνης , και δεύτερο τι λειτουργίες θέλουμε με αυτό. Το μοντέλο που έχεις πιστεύω ότι καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες οποιουδήποτε επαγγελματία, έχει πάρα πολλές δυνατότητες αντίστοιχων τηλεφώνων με τιμές από 20 - 40 % λιγότερες . αυτό που θέλεις να πάρεις αμφιβάλλω εάν έχει περισσότερες δυνατότητες . Ισως η διαφορά βρίσκεται σε πόσες αναβαθμίσεις μπορεί να φτάσει το κάθε μοντέλο , και πόσο έ…

• Καλησπέρα παιδιά... Επειδή σκέφτομαι να κάνω αλλαγή έτσι επειδή μου κάθισε σκέφτομαι το mi note 2. Θεωρείται αναβάθμιση? Διότι στο αντίστοιχο νήμα δεν είδα πολλές σελίδες και φοβήθηκα μήπως δεν είναι καλό τλφ η δεν αξίζει. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από eddie1996: “Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εάν βάλω την καινούργια ρομ που μου ήρθε στο μαιλ μου με aroma πρέπει να κάνω factory reset από το μενού ή μπορώ απευθείας μέσω update? Εάν κάνω factory reset γίνεται να σωθεί τίποτα από εφαρμογές η μπα? Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42773/ ” Έχεις πολύ παλιά ROM που είναι βασισμένη σε Android 5.x. Σίγουρα θα γίνει Factory Reset. Αυτό που πρέπει επίσης να γίνει σίγουρα …

• Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εάν βάλω την καινούργια ρομ που μου ήρθε στο μαιλ μου με aroma πρέπει να κάνω factory reset από το μενού ή μπορώ απευθείας μέσω update? Εάν κάνω factory reset γίνεται να σωθεί τίποτα από εφαρμογές η μπα? Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42773/

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από eddie1996: “Καλησπέρα. Αξίζει η αλλαγή από το xiaomi redmi pro x25 3/64 στο xiaomi redmi note 4 snapdragon 625 στην global edition? Είμαι χρήστης πιο πολύ του νετ και όχι τόσο της φωτογραφίας και των παιχνιδιών. Ευχαριστώ. ” Δεν θα το έλεγα , αναβάθμιση μετά το Omega είναι το Capricorn ή το Gemini αλλά όχι το Mido κατά την άποψή μου. ” Ευχαριστώ πολύ.

• Καλησπέρα. Αξίζει η αλλαγή από το xiaomi redmi pro x25 3/64 στο xiaomi redmi note 4 snapdragon 625 στην global edition? Είμαι χρήστης πιο πολύ του νετ και όχι τόσο της φωτογραφίας και των παιχνιδιών. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε το hotspot να δεις εάν κάνει το ίδιο. Δοκίμασε και στο modem να αλλάξεις το wifi κανάλι και να το βάλεις σε πιο χαμηλό, από 11 και κάτω ” Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ. =============== Αυγ 25th 2017, 11:46pm =============== Επανέρχομαι. Το πρόβλημα παραμένει μετά από αλλαγή στο κανάλι από το router βάζοντας το στο 9. Με το mobile hot spot δουλεύει κανονικά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή να ασχοληθώ με φόρουμ για ιντερνετ? Ευχαριστώ.

• Παράθεση από NasDriver: “Σε άλλο wi-fi δίκτυο κάνει τα ίδια ? Αν όχι, μάλλον φταίει το νέο modem ” Επειδή άλλαξα και τον τύπο της γραμμής και δεν έχω να δοκιμάσω άλλο wifi router έαν κάνω mobile hotspot το δικό μου τλφ μετράει σαν wifi? Επίσης μόλις ρώτησα στον πατέρα μου εάν του το έκανε στο προηγούμενο ρούτερ από τον παλιό πάροχο που είχαμε μου λέει όχι απλώς μου λέει ότι μπορεί να είναι και σύμπωση και να το έκανε και στο παλιό και να μην το είχε καταλάβει. Εάν πράγματι είναι το ρουτερ τότε τ…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχει αυτό το κινητό 1 χρόνο και κάτι ο πατέρας μου. Ξαφνικά το wifi του αποσυνδέται κάθε μισή ώρα και πρέπει να το κλείνει και να το ανοίγει από την μπάρα επιλογών. Τα δεδομένα κινητής λειτουργούν κανονικά. Έτυχε να αλλάξω πάροχο και δεν ξέρω εάν φταίει το ρούτερ της εταιρείας( ένα zte της forthnet είναι), ωστόσο έχω και το δικό μου xiaomi redmi pro που δεν κάνει κανένα κόλπο τέτοιο. Επαννεκίνηση εννοείται ότι έκανε και δεν έστρωσε. Για αρχη σκέφτηκα να δοκιμάσω να του κάνω επα…