Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από HliasAvg: “Έκανες Wipe catch dalvick και data πριν περάσεις τη Stable. Γιατί κι εγώ αυτή έχω χωρίς προβλήματα. ” Ναι έκανα. Παράθεση από lorenzo81: “3 μήνες κι εγώ με stable 8.1.2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνε αυτό που λέει ο Ηλίας και format data και πέρασε τη ρομ ξανά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα κάνω format data και την ξανά περνάω από την αρχή μέσω sd card σωστά?
-
Παράθεση από dhmlaz: “η πρώτη λύση είναι wipe dalvik ,wipe cashe. wipe data. Προυποθεση να έχει κατεβάσει την τελευταία rom X.T.R.V 7.3.9 εκτός εαν θέλει να πάει σε romδεκεμβρίου stable poy prosvpik;a den to synist;v ” Εγώ αυτή που του έχω περάσει είναι xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RdMi-PRO-Omega/ η ίδια που έχω και εγώ. Οπότε τι προτείνεις? Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα σε έναν φίλο μου την Ελληνική ρομ stable που πήρε το ίδιο τλφ με εμένα και αυτός το παρέλαβε με σαπιο ρομ. Μετά από 1,5μιση μέρα μου λέει ότι του κάνει κάποιες επαννεκινήσεις και μένει πολλή ώρα στο σχήμα mi στην αρχή. Σκέφτηκα σαν πρώτη λύση να του πω να κάνει factory reset μέσω recovery. Συμφωνείστε η διαφωνείστε? Κάποια άλλη λύση? Σημείωση: Το δικό μου μια χαρά πάει χωρίς κανένα κόλλημα. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από makis1024: “Μια χαρά είναι, μην το πειράζεις καθόλου αφού είναι και για τρίτο. ” χαχαχα βασικά είναι για γυναίκα οπότε δεν θέλω να έχει γκρίνιες κτλ Παράθεση από spideman3: “Μία χαρά είναι official stable global με play store. Πες του για την κοινότητα εδώ και αν θέλει ας την περάσει αυτός μόνο του. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού δεν ξέρει από τέτοια και είναι για γυναίκα,,,, Νομίζω πως είναι εντάξει και δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον έχει official Γλίτωσα και…
-
Παράθεση από takisfrag: “Κάνε από twrp στο mount disable mtp και πάλι enable mtp να δει το τηλέφωνο και ξανά βάλε την μέσα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έκανα την ξανά πέρασα και δεν την βλέπει πάλι.... Παράθεση από George Kaggelaris: “Δές όσο είσαι στο TWRP αν βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό και πέρνα την ξανά. Αν όχι θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για adb sideload Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) ” Το έκανα με το emable…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε και την xtrv Stable 8.0.2.0. Εγώ αυτήν έχω και ως στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδή σε λίγες ώρες θα βάλω και εγώ ελληνική ρομ όταν λες δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα τι εννοείς? Το bluetooth δουλεύει κανονικά σε αυτή που έχεις? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάλε και την σωστή συσκευή στο προφίλ σου και ξεκίνα.. Ο οδηγός είναι στην υπογραφή μου. Μέσα θα βρεις ότι χρειάζεσαι εκτός απο ένα σφάλμα που μπορεί να σου βγάλει... Ξεκινάς κανονικά και αν δεις να βγάζει σφάλμα "pmt ...." θα αλλάξεις την επιλογή download only σε firmware udpate. Αν βγάλει μετά από αυτό δεύτερο σφάλμα "large file' θα αλλάξεις το cust.img Που είναι μες στην ρομ με αυτό που σου δίνω. dropbox.com/s/nkvneuzi8wkmjga/Custom_Cust_Omega.zip?dl=0 Καλή επιτυχία.…