Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από eddie1996: “Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω τα εξής βήματα: ” Πρώτα θα κάνεις έλεγχο bootloader..Αν είναι κλειδωμένος θα περάσεις την china dev ,θα ξεκλειδώσεις και θα περάσεις Ελληνική. ” Προσπαθώ να βρω το βίντεο που είχε κάνει ένα μέλος εδώ για τον bootloader και δεν το βρίσκω. Παράθεση από takisfrag: “Ναι σωστά το sp flash tool την rom απο το en.miui.com στην συσκευή σου και στις fastboot rom να τσεκαρεις μόνο εάν έχεις ακόμα άδεια γιατί μετά από διάστη…
-
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα απέκτησα και εγώ το xiaomi redmi pro x25 μετά από σπάσιμο του προηγούμενου τλφ Δεν έχω ανοίξει καθόλου το τλφ διότι είμαι σίγουρος κατά 99,9% ότι έχει ρομ σάπια.Από το banggood που το πήρα έγραφε multi rom.... Θέλω να περάσω την Ελληνική ρομ. Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω τα εξής βήματα: 1. να κατεβάσω το πρόγραμμα sp flash ( δεν θυμάμαι πως το λένε ακριβώς) και να περάσω την fastboot rom. 2. Μετά πρέπει να περάσω την china dev για να μπορέσω μετά να το ξεκλειδώσω τον …
-
Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Αρχικά δεν θέλω να σπείρω τον πανικό αλλά οφείλω να ενημερώσω για κάτι που παρατήρησα πριν από λίγο Εάν κάποιοι δεν έχετε παραλάβει από τον top one στο aliexpess με όποιον τρόπο έχετε επιλέξει σας προτείνω να το ξανά σκεφτείτε διότι πέρα ότι πριν από 1 εβδομάδα που έκανε αύξηση των τιμών τώρα στο μαγαζί δεν δείχνει να πουλάει τίποτα όπου αυτό σημαίνει κατά την γνώμη μου είτε πάει να το κλείσει κρεμάζοντας αυτούς που έχουν ήδη τλφ από εκεί ή από αυτούς …
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από osalonikios: “Ξαναπάρε τηλεφωνο κι αν σου δώσουν την ίδια απάντηση εγώ θα αγοράσω από ένα Mi Mix σε όλους εδω μέσα. ” Πήρα εγώ έναν συμμαθητή μου που δουλεύει στα ΕΛΤΑ κ μου έδωσε την ίδια απάντηση. Περιμένω το καινούριο μου κινητό!!! ” Να το στείλει καλύτερα με τριγωνική διότι τα αγγούρια θα είναι πολλά
-
Καλησπέρα παιδιά. Ψήφισα εννοείται την χώρα Ελλάδα και το username είναι: eddy96 Καλή τύχη σε όλους!
-
Παράθεση από xaris_z: “Παιδια σημερα εφτασε στα ελτα το κιν απο vickmall...redmi note 3 pro...το κιν εκανε 127 ευρω και σημερα που πηρα τηλ να μαθω τι γινεται γιατι μου εβγαλε στο tracking δασμους μου ειπαν οτι ειναι 32.11 (φπα) + 12 ελτα....προχθες επισης ενας γνωστος για pro παλι εδωσε 50ρικο...τεσπα αυτα για να ξερετε τι παιζει με τελωνειο...ελπιζω σε λιγο να ανεβασω καμια φωτο να μου πειτε οτι τουλαχιστον ειναι ολα ενταξει με το κιν ” Θεσαλλονίκη και εσύ?
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Πάντως, είχα δωράκι από Κίνα αυτό τον μήνα, είχα παραγγείλει μέσα Σεπτεμβρίου αθλητικά παπούτσια με παράδοση 1 μήνα, τέλος της έκτης εβδομάδας μου έδωσαν refund. To προηγούμενο σάββατο το πρωί, χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι και ήταν ο ταχυδρόμος με το πακέτο. Ευπρόσδεκτο το..δώρο. Μετά από 2 μήνες ++, φυσικά... ” Τα χρήματα τα έστειλες στον κινέζο η τα κράτησες εσύ? Αν ισχυεί το 2ο ίσως θα έπρεπε να τα στείλεις πίσω δεδομένου ότι το δέμα το παρέλαβες σωστά. Μπορεί βέβαια …
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις global stable πας σε global developer en.miui.com/download.html ” Ναι global stable έχω... Κατεβάζω από εδώ την developer MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum το full pack η το international? Επίσης με αυτή την διαδικασία μέσω του updater χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader πρώτα? Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το xiaomi redmi 3s offical global miui international version 32gb rom 3gb ram από το geekbuying. Νόμιζα ότι είχε Ελληνικά αλλά δεν έχει.Είναι για έναν φίλο που δεν ξέρει και αγγλικά... Μπορώ να κάνω flash αυτή την rom? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RedMi-3S/#files Αν όχι υπάρχει κάποια ρομ που να έχει Ελληνικά? Γνωρίζω επίσης ότι πρέπει πρώτα να κάνω ξεκλείδωμα bootloader. Ευχαριστώ.