Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στείλε μου ένα μήνυμα γύρω στις 4-5 ,,,, ” Έγινε....Ευχαριστώ.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είμαι σίγουρος ότι το χεις πάρει λάθος από την αρχή... Θα μιλήσουμε αύριο..... ” ok τι ώρα περίπου για να ξέρω και εγώ να είμαι μέσα Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου όμως.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σου είπα μην κάνεις αυτα τα βήματα , μόνο κατέβασε τον οδηγό... Αν θες αστο για αυριο να το κάνουμε μαζί γτ σε βλέπω το χάνεις.... ” χαχαχα. Τον κατέβασα. Αλλά δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να διαβάζει το κινητό ο υπολογιστής μου και όχι μόνο μέσω MIPC suite? Εάν θέλεις να πας για ύπνο πήγαινε γιατί με εμένα δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσεις
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις με την ρομ που έχεις. Αν δεις ότι πάει στο 50% και σταματά ξαναπροσπαθείς μερικές φορές. Αν όχι κατεβάζεις developerρομ στο κινητό σου και πας να την βάλεις μέσω updater.Με την developer είναι πιο εύκολο να ξεκλειδώσει... ” @geoanto555 Στον οδηγό σου εγκατάσταση drives windows 10 Μόλις πάω να πατήσω το ok που γράφεις το βήμα 5 βγάζει το ίδιο μήνυμα που σου έδειξα και προηγουμένως... άλλαξα καλώδιο και θύρα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλα έχουν drivers και τα χρειάζεσαι... miflash ” ok.Όταν κάνω αυτά και αυτό από τον οδηγό που έχεις γράψει και διαβάσει το κινητό συνεχίζω με το ξεκλείδωμα κτλ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν βάλεις mipcsuite,miflash και το άλλο που σου δωσα πιο πάνω θα είσαι οκ. Δοκίμασε άλλαξε θύρα,'ίσως και καλώδιο usb. ” Το miflash που θα με χρησιμεύσει? Επίσης θα το miflash θα το βρω μέσω google για να το κατεβάσω? Γενικά να ξέρεις πως όλα αυτά μου φαίνονται βουνό λίγο Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με μπέρδεψες...άσε αυτό που κάνεις και πες μου σε τι φάση είσαι.. Ποιο κινητό έχεις ακριβώς, και αν έχεις ξεκλειδώσει..και αν έχεις official developer rom... Σορρυ έψαξα τα μηνύματα σου αλλά δεν έβγαλα άκρη ” Έχω το xiaomi redmi note 3 pro 3gb ram 32gb rom. Δεν το έχω ξεκλειδώσει ακόμη( το ok το έχω πάρει από την xiaomi) και δεν έχω offical develover rom. Το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι να διαβάζει το κινητό από τον υπολογιστή και όχι μόνο από το επίσημο πρόγραμμα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από eddie1996: “Αν κάνω την μεταφορά αρχείων delover rom μετά ελληνική rom κτλ κτλ μέσω pcsuite υπάρχει θέμα? ” Εξήγησε το λίγο καλύτερα αυτό.Για drivers πρέπει να έχεις miphone κ mipcsuite στον υπολογιστη σου. Αν έχεις windows 10 χρειάζεσαι και αυτό.. ” Ναι έχω windows 10 αλλά δεν μου το κάνει είμαι στο 5ο βήμα μόλις πατάω το οκ μου βγάζει μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17865/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ενεργοποιησε την επιλογή προγραμματιστής Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την ενεργοποίησα και δεν έγινε τίποτα. Πήγα στο Συσκευές και εκτυπωτές και μου βγάζει απροσδιόριστο android και κάνοντας κλικ εκεί μου βγάζει έναν κωδικό σφάλματος 19.
-
ΜήνυμαΛοιπόν επανέρχομαι πήρα το οκ από την xiaomi. Δεν μου διαβάζει το κινητό στο pc. Κατέβασα το MIPHONE έκανε εγκατάσταση drivers τίποτα δεν έγινε. Κατέβασα το PC suite και το διαβάζει. Αν κάνω την μεταφορά αρχείων delover rom μετά ελληνική rom κτλ κτλ μέσω pcsuite υπάρχει θέμα? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Λογικά σε 2-3 μέρες θα είσαι οκ.. .Όταν μπεις εκεί μεσα που έχεις την εικόνα και δεις ότι σου δίνει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα είσαι έτοιμος. ” Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαιδιά μετά από τόσες προσπάθειες μου ήρθε ένας κωδικός τον έβαλα στην σελίδα έγκρισης ξεκλειδώματος και μου έβγαλε αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17549/ Περιμένω τώρα 1-2 μέρες για να το τρέξω με το flash unlock tool? Η να κάνω δοκιμή με το flash tool με την offical που έχω και αναλόγως τι θα μου βγάλει να πράξω? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Miflash unlock ” Οκ Απλώς εγώ με αυτό το έκανα και δεν δούλεψε όπως αναφέρω στο μήνυμα μου. Βέβαια με e-mail. Να το κάνω δοκιμή με τον αριθμό τηλεφώνου?Εάν δεν δουλέψει να περάσω delover rom? Για να περάσω delover rom δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κατεβασε το πρόγραμμα και κάνε login με το τηλέφωνο σου +3069******* αν σου βγάλει ενα παράθυρο κ σου ζητάει να συνδέσεις το τηλ είσαι έτοιμος. Πολύ πιθανόν όμως να θέλει developer rom. ” Ποιο πρόγραμμα?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα Παιδιά. Επανέρχομαι μετά από μικρή εξαφάνιση λόγω έλλειψης χρόνου. Καταρχάς να πω χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν το ονομά τους. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το bootloader. Κατέβασα το mi unlock flash tool το έβαλα σε λειτουργία fastboot και μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα.Έκανα πάλι αίτηση στην xiaomi και πάλι δεν ήρθε sms με τον κωδικό. Να υπενθυμίσω ότι έχω wind και δεν έρχεται ειδοποίηση στο κινητό έτσι όπως λέει ο NASDRIVER.Να πω επίσης ότι έχω xiaom…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν δεν δουλέψει πες μας τι πρόβλημα σου βγάζει και θα σε κατευθύνουμε. Ακολούθα όμως τον οδηγό κατά γράμμα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool από το en.miui.com/unlock τότε έχεις πάρει έγκριση και δεν έχει λόγο να μην δουλέψει. ” Πήγα στην σελίδα που μου έδωσες και δεν με άφησε να κατεβαω το tool άρα δεν έχω πάρει έγκριση όπως λες εσύ.Να πάω τώρα να κάνω στο en.miui.com να ανοίξω θέμα στα παράπονα και να αναφέρω τα στοιχεία που λέει ο οδηγός η ν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κατεβάσεις το unlock ? Αν έχει wind δεν σου έρχεται η ειδοποίηση έγκρισης...απλά δοκιμάζεις να κατεβάσεις το tool ” Όχι δεν το δοκίμασα. Ναι έχω wind στο συγκεκριμένο... Αν δεν δουλέψει το tool τι κάνω τότε? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω κάνει αίτηση από τις 9-6-2016 και δεν έχει έρθει μήνυμα για κωδικό ξεκλειδώματος. Είναι φυσιολογικό η πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ.