Παιδιά ποτέ δεν είχε σε ΟΛΑ τα προϊόντα pdm! Επίσης δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς. Υπήρχε έτοιμο για αποστολή εντός 24ωρου αυτό που παρήγγειλες; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως που κοίταξα σήμερα για κινητό για να συγκρίνω με skroutz παίζει priority κανονικά. Για banggood πάντα! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από kougis: “Έβγαλα το Aqara hub από ένα διαμέρισμα και το έφερα σε ένα άλλο. Δεν συνδέεται με τίποτα. Ούτε στο ένα διαμέρισμα ούτε στο άλλο. Δοκίμασα και με ένα άλλο ίδιο που έχω πάλι τα ίδια. Κουράστηκα. Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία λίγο ακριβότερη αλλά αξιόπιστη που δεν σου σπάει τα α@@@@@α? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Μπερδεύτηκα. Δούλευε στο προηγούμενο και τώρα δεν δουλεύει πουθενά; Μήπως χρειάζεται unpair reset ή κάτι άλλο, τα δοκίμασες; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plu…
Εμένα πάντως δεν μου τις ανοίγει, λάθος σύνδεσμο ψιλιαζομαι. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής; Λέω να το τσιμπήσω από skroutz. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναλόγως με το που αγόρασες τις συσκευές κι οι συσκευές αναγνωρίζονται αναλόγως από αντίστοιχους server (τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους). Αν οι συσκευές που συνδέεις στο mi home είναι αγορασμενες από Κίνα καλύτερα China, αν είναι από εδώ Ελλάδα τότε. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλό μήνα! 1 - 7 Οκτωβρίου είναι αργία στην Κίνα, έχουμε το νου μας στις παραγγελίες που κάνουμε για τυχόν καθυστερήσεις. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένουμε εντυπώσεις γιατί χτες έσπασε το digitizer στο κινητό μου και είμαι στο τσακ να το χτυπήσω! Καλοδουλεύτο! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κανά δίμηνο εάν θυμάμαι καλά. Από όταν άλλαξε το UI του mi home. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με ειδοποιήσεις φτου φτου πάντα ερχόντουσαν. Το είχα επισημάνει κιόλας αρκετές φορές εδώ ότι ο ήχος του συναγερμού και των ειδοποιήσεων (πχ θερμοκρασίας, υγρασίας κλπ) πια ειναι ίδιοι και δεν έχουν καμία διαφορά οπότε μόνο alarm δεν το λες... Κι απ' ότι φαίνεται δεν το έχω μόνο εγώ τελικά εκτός κι αν είναι κάτι το οποίο ρυθμίζεται και δεν το έχω βρει ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντα…
Έτσι φαίνεται μετά το priority. Όλα καλά αν και με ανησυχείς λίγο 1.33€ ή 1.35; Το έγραψες εσύ λάθος εδώ ή όντως έχουν άλλη τιμή; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα πάλι με τα δύο τελευταία update (μέσω app) τον απενεργοποιώ κι όταν ανοίξω την πόρτα χτυπάει συναγερμός. Υπομονή για επομενη αναβάθμιση μπας και στρώσει πάλι. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! Υπενθύμιση, το banggood σε περίπτωση χρέωσης τελωνείου επιστρέφει ΜΟΝΟ τον ΦΠΑ όχι όλο το ποσό που πληρώνεις. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk